Fatahs guide till stenkastning för barn


MELLANÖSTERN. Fatah la på Twitter upp följande bild av en ung pojke som slungar stenar tillsammans med en beskrivning av hur man bäst kastar stenar.


Texten, som översatts av Palestinian Media Watch, lyder:
”In order to hit the target, there are three conditions:
1. Stand stably and balance your legs, arms, and body well
2. Focus your gaze on the center of the target, and do not look at anything else
3. Keep the desired balance between your body and your weapon; you are the one that controls the weapon, and not the other way around
If you did not understand this, read it again, and if you still have not understood, here is an example picture for you”

Stenkastning mot bilar har orsakat hundratals skador och flertalet dödsfall, bland annat tre spädbarn som dött av stenar som kastats mot deras familjers bilar.

Palestinian Media Watch har vädjat till UNICEF att tydligt fördöma Fatahs rekrytering av barn till att utföra terrordåd. Att rekrytera barn i försök att döda andra och dessutom utsätta barnet själv förfara är en av de värsta formerna av utnyttjande av barn och måste få ett slut.

-Pettersson säger att Fatah är systerparti till svenska socialdemokraterna och med i socialistinternationalen…

En stolt svensk utrikesminister tar emot Palestinas soldatorder som heter ”The Grand Star of the Order of Jerusalem” av Palestinas president Mahoud Abbas.


6 responses to “Fatahs guide till stenkastning för barn

 • compulsoryunion

  Fatah ni inte att efter balkongkast med sur kvinna, handgranat, bangers är stenslunga nya modet i ortens femkamp, efter överfallsgruppvåldtäkt, här i Yallas Gröna Lund

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Dom här kommer hit.Dom flyr ju för sina liv,snart är det vi som flyr,men vart? Konstigt att man tackar för gästfriheten med stenar och våld.Dom kanske inte ens märk att dom är i ett annat land,dom kanske tror att man löser olika spörsmål med våld och stenkastning.Skärpning Sverige vi måste börja ställa krav på ”ockupanterna ,eller skicka hem dom och där kan dom fortsätta med våldsamheterna. TACK OCH HEJ Adolf

  Gilla

  • SasjaL

   Med tidigare systerpartier där nationalsocialism, fascism och kommunism startat, så är Fatah ytterligare en juvel i kronan … [/sark för er som inte …]

   Gilla

 • Joy

  De ger sig aldrig! Allt ska lösas med våld!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: