Reklam för Vietnamesiskt flygbolag


Det vietnamesiska flygbolaget , ”VietJet Air” har producerat en kalender med bikiniklädda unga damer för att bättra på marknadsföringen. 

Kalendern innehåller bilder av lättklädda kvinnor som poserar som piloter, flygledare, tekniker, underhållspersonal och flygledare. Allt detta är till stöd för att ”presentera ett intressant perspektiv för flygbolagets utmärkta tjänster och modern flotta”, enligt pressmeddelande från bolaget.

Naturligtvis väcker åtgärden vissa mer eller mindre sura reaktioner, läs till exempel Malaysiska TheStar som publiserar flera bilder ur kalendern.

FjärranÖsternRedaktören noterar att: Vietnam, liksom Aftonbladet och SVT är kommunistiskt-vänsterpartistiskt styrda.

Att sex säljer omvittnades ju av en del av de kvinnliga anställda på Aftonbladet och SVT som använt ”sängvägen” för att kvallifittera sig för anställning!

Mer om sex på Aftonbladet HÄR.


7 responses to “Reklam för Vietnamesiskt flygbolag

 • Jhonsson

  Förmodar att alla afghanbarnen kommer att välj detta flygbolag. när de skall skall ut och flyga.

  Gilla

 • Ove-Britt Henson

  Kvinnor som män ska tillåtas vara stolta över sina kroppar. Och jag ser absolut inget fel med att ha vackra kvinnor och män som förebilder före feta, lata och ohälsosamma feminizter.

  Gilla

 • Joy

  Fånigt att män måste se sex i allt! Det finns en professionell värld, vi kvinnor hinner och har inte lust att vara sexiga och tillfredsställa männens sexlust överallt. Tröttande och obehagligt att vi måste vara till tjänst för män så fort en av er kommer i närheten av oss kvinnor! Urk!

  Liked by 1 person

 • Argus

  Det är väl bra för jämställdheten att kvinnor söker sig till ”manliga” yrken. Det blir bättre kultur och stämning om det är någorlunda lika antal kvinnor och män på en arbetsplats. Vad klädseln beträffar antar jag att den är anpassad för tropikerna. Inget konstigt med det, förekommer även tropikdräkt hos FM. 😉

  Gilla

 • Grune

  I den första filmen var det väl tur att samtliga snygga brudar var helt med på att filmas halvnakna istället för att man filmar flyget som man gör reklam för annars så hade det varit ett solklart fall för världens hitils största lögnsait, # metoo, där 98% av kvinnorna har bestämt sig för att sätta dit männen bara för att dom slutat när dom kommit till taffsandet på brösten och inte kommit till själva samlaget som dessa kvinnor väntat sig.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  En storm av protester från den svenska vänsterns PK-familj är nu att vänta !

  Gilla

 • Billy Boy

  De förtjusande Viet Cong-brudarna är mycket kompetenta och behärskar verkligen flygning ska ni veta.

  När de intagit sina platser i ”cock pitt” som besättningen på ett av ”VietJet Air”-bolagets Dreamliner-plan välkomnas alla passagerarna att följa med på en hisnande provtur rakt upp i det blå.

  Spänn fast säkerhetsbältena så åker vi en liten trygg och komfortabel sväng med bolagets charmigaste flygkapten vid spakarna.

  https://www.thestar.com.my/~/media/online/2017/12/27/02/48/vietnameseairlines2018bikinicalendarmaysetpulsesracingbutusingsextosellseatsdoesntf.ashx/?w=620&h=413&crop=1&hash=A6CB58519EF6D4683CE9E5FF8A520739C54C8C6C

  Hur kändes det där? Behagligt hoppas jag.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: