Lejonungar i Gaza ska säljas


MELLANÖSTERN. Ägaren till en privat djurpark i Gazaremsan hoppas kunna rädda anläggningen genom att sälja tre lejonungar. På så sätt hoppas han kunna få ihop pengar till mat åt de andra djuren.

Mohammad Ahmad Jumaa hoppas få cirka 40 000 kronor styck för de två månader gamla lejonungarna. Pengarna behövs för att köpa mat åt resten av lejonflocken, två lejonhannar och tre honor.

Ungarna har namn med syftning på Palestinakonflikten. De heter al-Quds (Jerusalem på arabiska), Palestina och Erdogan (efter Turkiets president).

Tidigare i år tvingades en annan durpark i Khan Younis i norra Gazaremsan slå igen och de sista djuren, bland annat en tiger, flera apor, två sköldpaddor och ett piggsvin fick nya hem världen över.

Lejonungarna ska säljas via Facebook

-Pettersson undrar lite. Araberna säger att hela Gaza är som ett fängelse och i det fängelset har de tydligen minst en djurpark…


One response to “Lejonungar i Gaza ska säljas

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: