Muslimer har börjat med nyårssmällarna i Thailand

På flera ställen i södra Thailand har de mer entusiastiska utövarna av den ”fredliga och humana” så kallade religionen, beskjutit flera polisposteringar under natten. Även en militärpostering hedrades med beskjutning av de mordlystna muslimerna.

Inga skadade har hittills rapporterats.

BangkokPost

 

 

4 thoughts on “Muslimer har börjat med nyårssmällarna i Thailand

  1. http://www.pi-news.net/2017/12/focus-600-000-moslems-kaempften-im-nazi-islam-pakt/
    När det gäller muslimer och Hitlers gode vän stormuffin Amin Al-Husseini, har nu en bok översatt till tyska,av engelska originalet från 2014.
    På Petterssons blogg har ju genom åren många inlägg kring deras samarbete diskuterats.
    För dem av er som läser tyska språket finns här utdrag ur boken.Själv kommer jag att återge delar av de intressanta händelserna framöver i mina kommentarer.Ingen bör missa vad som här c:a 70 år senare nu kommer i dagen:
    http://www.pi-news.net/2017/12/focus-600-000-moslems-kaempften-im-nazi-islam-pakt/

  2. Det är de inte ensamma om…Sedan mitten av December sker detta i Absurdistan varje dag/kväll…I ”mitt Ghetto” håller dessa vandaler på i timvis att skrämma hundar,och många äldre !
    Läste just att dessa nybyggare stulit en hel Container med fyrverkerier,och att man trodde de var ägnade åt angrep mot poliser !!
    Nu tror jag att dessa har fördelats bland landets Islamistpack,för att störa,och sätta eld på skolor och andra för dem oönskade byggnader !

  3. Så klart kan man inte förvänta att Statsminister och Company ser någon samband, det gäller fortfarande… muslimer har inget att göra med islam…och islam med islam heller.

Kommentera