Was Swedish journalist Bechir Rabani mudered?


”Youtube: Ole Dammegard”:


12 responses to “Was Swedish journalist Bechir Rabani mudered?

 • Kurt Kodstedt

  Heder åt Ole Dammegård som tar upp mordet på Bechir Rabini, -Dammegård är ingen dumbom utan ser till de faktiska omständigheterna, att det är tyst om dödsfallet är märkligt, det borde rapporterats snabbt om det varit ett naturligt dödsfall, mina misstankar lutar åt att det är ett anstiftat mord och den här media-pajasen Rober A. har ett finger eller hela handen med i spelet.

  Gilla

 • ingemar

  Det verkar ibland som den svenska polisen och rättsväsendet har glömt eller inte har kunskap om de raffinerade metoder som använts för lönnmord. Ett exempel är en liten kula (bara några mm i diameter) som skjuts iväg t ex med en liten pennpistol, i kulan finns en uppborrad urgröpning i vilken ett starkt dödligt gift placerats fastsittande. Den ger ett mycket litet ingångshål och liten eller ingen blödning, men även om så är fallet anar ofta varken offret eller obduktionspersonalen oråd. Detta är en metod som använts för mycket länge sedan, så det är lätt att föreställa sig vilka metoder som kan finnas nu!
  Jag säger inte att det är ett lönnmord i detta fall, men det borde iaf undersökas mycket grundligt! för det borde misstänkas!

  Gilla

 • Lagro

  Om Bechir Rabani hade avlidit på grund av sjukdom, olyckshändelse eller självmord, det skulle ha kommit fram mycket snabbt, någon av de orsakerna är mycket lätt att få fram.
  Eftersom inget av de orsakerna har kunnat fastställas har han sannolikt blivit mördad på något sofistikerat sätt.
  Det måste finnas en motivbild vid mord att någon drar nytta av hans försvinnande, sannolikt är det i så fall ett anstiftat mord som blir mycket svårt att hitta gärningsmannen om det är ett sådant mord.
  Däremot borde det vara lättare att hitta anstiftaren om det misstänkes att Bechir Rabani blivit mördad.
  Eftersom kroppen skall ha påträffats mycket snabbt och obduktionen borde ha förtur, är det märkligt att det är helt tyst om dödsfallet.

  Gilla

 • Luntan

  Probably

  Gilla

 • TSwedenNow

  ..är det ngn som träffat Bechir live så att säga?? Eller syntes han bara på sociala medier?? Finns indicier på att Bechir Rabani var en sk kontstruction-en actor/agent om du så vill som jobbade för systemet. Syftet med händelsen är att skrämma oppositionen-de som kritiserar massinvandring osv…………

  Gilla

 • tikamax

  Jag tror han blev AVRÄTTAD av Aschberg.

  Gilla

  • Joy

   Något riktigt otäckt har hänt. Aschberg är en konstig människa. Usla program med aggressiv framtoning, barnsliga och omogna. En veritabel fjant är han, men känns ohanterlig och lömsk. Ruggig typ.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: