EU kritiska till svenska avlopp – vi kan få böta miljoner


INVANDRING. Svenska reningsverk kan bryta mot EU-direktiv om avlopp och kan krävas på hundratals miljoner i böter, skriver SvD, bakom betalvägg så det blir ingen länk. 

– Risken finns. Just nu kraftsamlar vi för att förbättra rapportering och tillsyn, säger Anna Maria Sundin på Naturvårdsverket.

EU-kommissionen menar att det inte har gjorts nödvändiga inverteringar och att man har brustit i sin kontroll. Tvisten handlar också om det undantag som finns inom EU för avlopp i kallt klimat.

-Pettersson undrar Varför ingen konsekvensanalys? Varför hårdare kontroll på ett dass på landet än skiten från 600 000 nya svenskar?

Varför inte nödvändiga investeringar? Vad är det som kostar?


21 responses to “EU kritiska till svenska avlopp – vi kan få böta miljoner

 • Kent

  Avloppen upplever man väl att man kan få kontroll över.
  Men den andra skiten har runnit över bräddarna för längesen och det är bortom all möjlighet att få kontroll över.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Gör inget, Magdas skatteskista är som alla vet alltid rågfull !

  Gilla

 • Nisse

  Om sossarna fortsätter med röst importen från Afrika o alla muslimska länder då närmar sig inbördes kriget i Sverige…….

  Gilla

 • Joy

  Vi ska ju bli ett u-land, då behövs inget avlopp.

  Gilla

 • Kurt Kodstedt

  Ja, vad är det som kostar ? Kan det vara att Miljöpartiet och Socialdemokraterna så gärna vill vara en ”feministisk HUMANITÄR SUPERMAKT” och sticka ut på jorden när det gäller att ta emot asylinvandrare?! Enligt SVT nyheterna ligger asylmottagandet på ”historiskt höga nivåer” och antalet anhöriginvandrare som beviljats permanent uppehållstillstånd i år är 50,000 – naturligtvis utan krav på att man ska kunna försörja sig själva….!
  Ja, Sverige är ett dårhus men det är 87:an som valt de som sitter i regeringen!

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  och som vanligt är det de svenska folket som får betala

  Gilla

 • Lokalinvånare

  Så mycket skit som fastnat i landet så är även jag tveksam till Sveriges avlopp. Det verkar vara stopp någonstans.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Vafalls. Vi har ju ett milöparti i regeringen?

  Har de övergett miljöfokuset? De prioriterar ensamkommande medelålders mäns upplevelseresa i svenskt utbildningsväsende framför miljöomsorg?

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Som vanligt känns det som om dom ger sig på Sverige för att det är enkelt! Inga protester här inte!

  Är verkligen avloppen på andra sidan Östersjön mycket bättre än dom svenska? Har Bulgarien och Grekland senaste reningen?

  Gilla

 • Argus

  All skit ska EU lägga sig i. 😉

  Gilla

 • assad

  Mitt förslag är att avloppsvattnet förs, via högtrycksslang, direkt in i munnen på våldsbabbar för biologisk rening.

  Gilla

 • Mimi N.N.

  Fekalier som berikningsmedel, fast inte i jordbruket.
  Reningsverket ska fungera på full kapacitet för att försörja Sverige med dricksvatten. Kamelkiss föredras framför urin från tvåbenta varelser. Så snart svenskarna integrerats, vänjer de sig och lär sig yttra inte ett dyft (=inte ett piss !), de har ju övat länge på att lyda.
  Är det bättre att jag uttrycker mig på svenska nu ? Det låter plastiskt som plastikkirurgi. Man förskönar sina egna illusioner.

  Gilla

  • Lagro

   Någon konsekvensanalys görs inte därför den skulle bli obekväm för asylinvandringen som är en röstimport att socialdemokraterna skall kunna behålla den politiska makten.
   Landet befinner sig i fritt fall genom den här röstimporten, som kallas för asylinvandring.
   Det är bevisat att muslimer med bidrag röstar på socialdemokraterna, och den här asylinvandringen är helt inriktad att få in muslimer som är bidragsberoende.

   Gilla

   • Lagro

    När politikerna blir maktgalna som hänt med socialdemokraterna i Sverige vill de inte se konsekvenserna med åtgärder de vidtar, för att behålla den politiska makten.
    Ett bra exempel är Zimbabwe med Mugabe, som var socialdemokraternas ögonsten, som fick enorma bistånd från Sverige.
    Mugabe var en marxist eller kommunist är den rätta benämningen. Han konfiskerade farmerna från de vita jordägarna, som inte var för att de var några rasister, och delade ut marken till militär och gerilla veteraner.
    Motivet var för att stärka den politiska makten, som också gjorde att han kunde sitta och ha makten i 37 år.
    Att folket i landet fick svält och enorma umbärande rörde honom ingenting det var den politiska makten som gällde för honom.
    Samma sak tycks gälla med socialdemokraterna, att det är den politiska makten som är det avgörande.
    Nu blev Mugabe fråntagen makten och Mnangagwas är den nye presidenten i landet, med en ekonomi som är kört helt ned i botten.
    Det första han uttalar är att de vita farmerna måste komma tillbaka och skapa mat för folket, jobb och export inkomster.
    Ett chockerande uttalande som sannolikt inte många trodde på, men i dagarna kom den första vita farmaren tillbaka i militäreskort och möttes av en stor jublande svart folkmassa som välkomnade dem.
    Nu jobbar regeringen hårt för att få tillbaka de vita farmarna, som visar att Mugabe ljög om orsaken till konfiskeringen av farmerna.
    Det fanns tidigare 4500 vita farmare med storjordbruk, där tobaken var en viktig exportprodukt.
    Idag är det staten som äger marken men leasar ut den på 49 eller 99 år,som är vanligt i många länder. Enligt regeringen skall tidigare jordägare kompenseras.

    Gilla

   • Kurt Kodstedt

    Historiskt höga nivåer på invandringen till Sverige i år, – 50,000 anhöriginvandrare beviljades PUT enligt SVT nyheterna…De använde orden ”historiskt höga nivåer….”
    Beträffande Afrikas Hitler Robert Mugabe så var han god vän med socialdemokraternas Gud Olof Palme som såg till att landet fick rejält med bistånd som gick rakt ner i Mugabes fickor, 13 miljarder kronor….

    Gilla

   • Lagro

    Socialdemokraterna har alltid velat ge bistånd, men alltid till korrupta ledare i diktaturländer, Mugabe var en sådan ledare en annan är palestiniernas ledare, riktiga mutkolvar som socialdemokraterna göder.
    Mugabe var en korrumperad, maktgalen, kommunist och rasist som socialdemokraterna pumpade in ca 10 miljarder kronor till.
    Det är nu som Zimbabwe behöver bistånd för sitt jordbruk som är helt nedkört, det saknas traktorer och andra jordbruksmaskiner samt bevattningsanläggningar.
    Det är egentligen små investeringar, men kan göra enorm nytta, många av storjordbruken var på flera tusen ha därför behövs moderna maskiner, däremot arbetskraft finns i överflöd.
    Statskassan är helt tom idag genom den politiken som har förts av socialdemokraternas afrikanska stjärna.
    Sannolikt kommer inte socialdemokraterna att ge något bistånd till Zimbabwe därför den nye presidenten uppskattar de vita och har själv företag tillsammans med de vita, som gjort att han anser de behövs i landet.
    Den nye presidenten Manangagwas måste vara en intelligent man som har klart för sig att jordbruket är mycket viktigt för landet och det måste vara personer som kan driva storjordbruk, sedan vill han få investeringar till landet att det kommer in kapital och skapar jobb.

    Gilla

  • Stefan SH

   Det är mycket bättre att du uttrycker dig på svenska nu, fungerar utmärkt.

   @ Lagro: Socialdemokraterna behåller inte sin mak på grund av arabisk/muslimsk invandring, inte än i alla fall.
   De har makten på grund av att minst 80% av röstberättigade i Sverige röstar fram parti och politiska block som inte säger emot sossarnas politik då de inte längre vågar ens vara opposition i betydande frågor. Den här ”konstruktionen” har inte modet att stå upp för Sverige och svenskarna.
   Och så här kommer det att fortsätta efter nästa val också.

   Gilla

   • Lagro

    Folkmängden i Sverige var 2007 9 miljoner, och 2017 var den 10 miljoner.
    Det är alltså en ökning på 1 miljon och många är muslimska asylinvandrare, som man vet röstar på S V och MP.
    Sedan har myndigheterna gjort ett snabbspår för att asylinvandrarna skall få medborgarskap och rätt att rösta.
    Asylinvandrare som uppger att de är 18 år eller yngre kan få medborgarskap efter 3 år.
    Att den här mängden asylinvandrare som har rösträtt kommer att påverka valresultatet för socialdemokraterna kan ses som självklart.
    Det finns ingen orsak att importera de här människorna om det inte vore för deras röster.
    Importen av de här illegala asylinvandrarna är frivillig, det finns EU länder som har inga eller ett fåtal asylinvandrare.
    Alla Baltiska länderna som Estland, Lettland och Litauen har inte tagit emot några asylinvandrare och inte heller Polen, Tjeckien, Ungern, Portugal m.m.
    Det är Sverige som tagit emot per capita mest av de här illegala asylinvandrare, de är illegala därför de kommer in i landet utan pass eller ID som inte visar varifrån de kommer, som gör att de kan komma med vilka lögner som helst.
    Sedan är det omöjligt att utvisa personer utan pass om inte ett mottagarland frivilligt tar emot dem.

    Gilla

   • Lagro

    Nu finns det legala invandrare som kommer till Sverige de har pass och söker uppehållstillstånd genom svensk ambassad, där ansökan sedan går till Migrationsverket.
    Förutsättningen att de får uppehållstillstånd som oftast är temporärt vanligen 2- 3 år är att de har jobb och bostad.
    Sedan när uppehållstillståndet skall förnyas kan det bli avslag och personen utvisas, som händer.
    Asylinvandrarna får permanent uppehållstillstånd och kan därför inte utvisas, Sverige är det enda land i Europa som ger permanent uppehållstillstånd till asylinvandrare när de söker om uppehållstillstånd, andra EU länder ger temporärt.

    Gilla

   • Stefan SH

    Vad du snackar åt sidan…
    Jag håller med dock.
    DOCK, det fortfarande är de inhemska, röstberättigade svenskarnas förtjänst att inte ett rikligt oppositionsparti som Sverigedemokraterna får mer än 10-20% i riksdagsvalen.
    Det har mindre att göra med antal asylinvandrare och deras möjlighet för svensk medborgarskap. Än så länge.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: