Nordic News : Denmark, Norway, Sweden and Finland


”A Swede Speaks” comments:


One response to “Nordic News : Denmark, Norway, Sweden and Finland

  • Jocke

    Om Huhtasaaris religious. Jaa,är troende, t.o.m. lärare ireligionskunskap. Men hon är troende på rätt sätt. Hon skäms inte för det men hon försöker inte heller tränga sin tro på andra.

    Det märkliga är att i ett kristet land har hennes motståndare lyckats vända hennes religiositet mot henne. Bla. har hon blivit frågad huruvida hon tror på Big Bang eller att Gud har skapat världen. Sedan har man börjat skratta på hennes okunnighet.

    Däremot tar media inte upp i diskussion det faktum att den nuvarande presidenten Sauli Niinistö, som leder i gallup, när han var minister på 1990-talet, ledde Finland till Euro genom att ljuga rätt upp i ansiktet på folk, såväl riksdgsmän som alla andra.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: