S och M överens. Sverigedemokraterna har haft rätt hela tiden


INVANDRING. Efter att Sverige finansminister Magdalena Andersson (S) tidigare idag sagt att Sverige inte ska ta emot fler flyktingar än vi klarar av att integrera, och att integrationen inte fungerar som den ska så välkomnar Moderaterna finansminister Magdalena Anderssons (S) uppmaning till de asylsökande, att de bör söka sig till andra länder än Sverige eftersom integrationen inte fungerar. 

-Pettersson säger att klarare kan det inte sägas. Sverige två största partier, det ena har styrt Sverige de senaste tre åren och det andra under de tidigare åtta åren erkänner att de gjort fel och Sverigedemokraterna har haft rätt hela tiden.

När kommer ursäkten, och när tar man konsekvenserna av sitt totala misslyckande?

Tro dock inte att de ändrat sig, det är S och M som börjat sin valpropaganda…


28 responses to “S och M överens. Sverigedemokraterna har haft rätt hela tiden

 • ”ett iskallt jävla julevangelium” | Petterssons gör skillnad!

  […] som kollektivt ansvarig för antisemitism” och finansminister Magdalena Anderssons tal om att ”integrationen inte fungerar” som den […]

  Gilla

 • Lagro

  Magdalena framför talan för Socialdemokraterna och partiet, naturligtvis var det Stefan Löfven som borde framfört det totala misslyckande med asylinvandringen från muslimländerna, men han sannolikt skäms för sina tidigare uttalande.
  Ministrarna följer alltid partiets linje därför är det inte på eget bevåg Magdalena kommer med fördömande av asylinvandringen.
  Det finns ingen tvekan utan socialdemokraterna såg ett gyllene tillfälle att importera röster från de här muslimländerna som blev utsedda till asylländer och som enligt statistik röstar på S V eller MP.
  Med den här röstimporten ansåg de att de skulle befästa den politiska makten och inget kunde hota den.
  Det stora felet de gjorde var att de insåg inte konsekvenserna med en massiv okontrollerad invandring av arroganta personer med obefintlig utbildning och en helt annan kultur, som kom till Sverige ”för att ta för sig”, utan hänsyn till landets befolkning.

  Gillad av 1 person

 • jgarn

  Sossar och muppar skall inte inbilla sig att deras omvändelse under galgen är lika med att folket förlåter dessa satans landsförrädare. Straffet för att ni förstört klotets fd bästa land kommer, det kan ni vara säkra på. Det sköna livet vi köttgrytorna där ni förtryckte det svenska folket är över nu väntar något helt annat. Har ni självbevarelsedrift packa och försvinn och ta med er ert importerade pack.

  Gilla

 • Mm

  Va, har Maggan slutat att vara god, hur skall det nu gå när självaste Finansministern börjar inse att den stora Gotte påsen=mina o andras skattepengar inte räcker till. Oj oj,

  Gilla

 • eva

  MAGDALENA ANDERSSON ÄR FRAMSKICKAD att göra detta uttalande istället för SL. Såsom varande finansminister utan tidigare klet som det klet som sitter på etablerade sossepolitiker som har sagt både ditten och datten som vem som helst som lever i den s.k. verkligheten vet inte stämmer med den egna erfarenheten, kan hon ge ett inslag av förnuft och förnuft och att S har läget under kontroll(nästan).
  Antagligen börjar det långsamt gå upp för etablissemanget vad åratals förd politik från både vänster- och högersidan kommer att innebära. Ett land i kaos, fattigdom för många, invandrargäng och shariaområden som har tagit över samhällen runtom huvudstaden och i andra orter.
  Flörtandet med islam också ett orosmoment. Och vad kommer man nu att kalla alla som varnade i åratal och kallades rasister, nazister, fascister…..?
  Tjo,tjena åt hela etablissemanget! Ni kan häcka i en riskoja i skogen framöver.

  Gillad av 1 person

 • DuGamlaDuFria

  Så när S nu och även M ger sig ut och knackar dörr hos sina valboskap vilka många är s.k nyanlända då blir beskedet…
  Åk hem , Vi har inte råd med er. Sök er till andra länder, experimentet med invandringen misslyckades…Bye Bye. SD hade rätt hela tiden.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Bara att luta sig tillbaka och vänta på att regeringen Löfvén tar ett ”luciabeslut” och säger som det är ”Sverige är fullt”

  Gilla

 • Joy

  Precis, valpropaganda. Har inte orkat lyssna noga på politiker sedan Alliansen vann 2006, men nog är det är lite nya tongångar, även om det bara är munväder på sossarna.

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Så dags nu att erkänna när man vet att det är försent för Folkhemmet !
  Patetiskt.

  Gilla

 • Dalmasen

  Det här visar bara hur trögfattad många är.
  Det visar också att Sverigedemokraterna är klarsynta och realistiska.
  Och det är det sisstnämda Sverige behöver nu.
  Det kommer bli som många tror, att sverigedemokraterna får
  Rensa upp efter många års oansvarig invandring.
  Som lett fram till alla dessa stora problem vi har i Sverige idag.
  Ni som vill få tillbaka bra sjukvård höjd pensions etc.
  Samt våga gå ut på kvällen. Slippa våldtäkter och skottlossningar.
  För er finns endast ett val i september 2018 och det är
  Sverigedemokraterna punkt slut.

  Gilla

 • Argus

  Jag brukar för vänner och bekanta förklara den uppkomna situationen med att utomjordingar har tagit över sjuenighetens kroppar. De brukar då skratta och då medger jag att förklaringen är ytterst långsökt men att de är välkomna att presentera en annan täckande förklaring och då upphör skratten för det kan de inte.

  Vad vi däremot vet är att Wallenbergarna brukar ta med blivande statsministrar på möten med obskyra grupper. Vi vet också att den allra rikaste klicken uppför sig som om de vore socialister. Nu tror inte jag att det bor en okuvlig vilja att dela med sig av sina tvivelaktigt förtjänade pengar utan att socialism handlar om att kuva och kontrollera människor antagligen för att tjäna ännu mera pengar.

  För att kunna genomföra detta så har man också lagt beslag på media. Till det kommer [o]nyttiga idioter till journalister som tror på skiten. Det olyckliga för dessa samhällsförstörare var att forskare i Pentagons tjänst (DARPA) tog fram ett kommunikationssätt som skulle klara ett kärnvapenkrig som så småningom kom till allmänhetens nytta under namnet ”Internet”. Tillsammans med den tekniska utvecklingen och några uppfinningar till så var mediamonopolet brutet.

  Lägg sedan till en, i deras tycke, flåbuse som ”stal” presidentskapet av ”arvprinsessan” och den fullständiga katastrofen, i deras ögon, är nära. Donald J. Trump som av många betraktas som den enda multimiljardär som inte är ”socialist” kan de inte kontrollera. Vi som försöker följa utvecklingen i USA noterar mediakampanjerna mot honom och dem som kan tänkas stödja honom. När man borrar sig ner i skiten kan man konstatera att en majoritet av puppitörerna är av samma sort.

  Således får man välja att antingen anse att det som händer är orkestrerat av mycket starka krafter eller att svenska folket tillsamman med andra folk i västerlandet vill ha det så. Vad man väljer kommer också att få konsekvenser i vilken moteld man ska anlägga.

  Gilla

  • Joy

   Inom Svenska kyrkan har jag hört att de inte gillar Trump alls. Dessutom trodde många att han var Anti-Krist. Svenska kyrkan har totalt tappat orienteringen och blivit riktigt otäckt pk. Obehagligt så jag ryser varje gång jag hör den propagandan spridas inom kyrkans väggar.

   Gilla

 • Minns ni SD:s flygblad på ön Lesbos i november 2015 | Petterssons gör skillnad!

  […] Igår hade verkligheten kommit ifatt Socialdemokraterna och moderaterna. Gummibåts-resenärerna som kom för två år sedan uppmanas resa till ett annat länder där de har större chans att få bostäder, utbildning och arbete eftersom integrationen inte fungerar i Sverige. […]

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Jaha. Då är dom tre stora partierna rätt lika. Då kan väl språket dem i mellan hyfsas till. Grälet om flyktingar slutade med en tummetott.

  Gilla

 • Lagro

  Magdalenas uttalande att Sverige kan inte ta emot fler asylinvandrare är beviset att det är röstimport, som socialdemokraterna sysslat med.
  Den här importen har pågått en lång tid och alla har vetat om att det är människor som inte arbetsmarknaden efterfrågar, utan det är bidrag och rösten på socialdemokraterna som det gäller och ingenting annat.
  Ser man till tidigare röstsiffror är det i de asyl invandrade områdena som S V och MP är mycket starka de kan ha 90% av väljarna.
  Att de här människorna som är röstimporterade alltså muslimer från asylländerna inte kan integreras är inget nytt, det måste finnas en efterfrågan på arbetsmarknaden för dem, som inte finns.
  Stefan Löfven har hela tiden kommit med lögner för att försvara röstimporten, den som suttit med fackföreningar och förhandlat med arbetsgivare känner till att de ställer krav på de anställda idag.
  Stefan Löfven borde själv haft kurage och framföra att hela den här asylinvandringen har blivit till en katastrof för det svenska folket, ett gigantiskt misstag som det är frågan om.

  Gilla

 • Grune

  Uttalandet är inget annat än ren desperation. Man måste säga så här för att försöka klara sig kvar i riksdagen. Om det är sanning eller ej spelar ingen roll för det kommer ändå aldrig att bli så, i alla fall inte så länge 7-klövern har makten.

  Gilla

 • Gus

  Och Vårt lands gränser står fortfarande vidöppna.! Magdalena Andersson är genomrutten. Falskhet = Valfläsk !

  Gilla

 • Valter

  Om man vill veta varför det är ställd som det är i Sverige, rekommenderas en gästkrönika av Erik Lidström, ” Ett Sverige i förändring” publicerad på Ledarsidorna av Johan Westerholm 2017-12-21.En bättre redogörelse av det svenska politiska systemet och den korruption det innebär har jag aldrig tidigare läst.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Ju godare vi försöker framstå på den politiska nivån, desto mer egocentriska kan vi agera privat. Ord ersätter handling.”

  Gilla

 • Magnus

  Att förstöra ett land för att sedan erkänna att man har fel. Trovärdigheten är lika med noll för alla i 7 klöverns globalist regeringar. De finns inga förmildrande omständighet i deras Svensk fientliga agerande. Medierna har agerat nyttiga idioter för att dölja de pågående folkmordet som har skett i landet. Varför har ingen av dom reagerat på landets förfall under så lång tid. Ett kollektivt förfall som har skapats av godhetsknarkarnas visioner.

  Gillad av 2 personer

 • Bosse

  Detta är bara valpropaganda.Finns ingen trovärdighet i vad hon säger.Hon är så välmedveten om att det är just dessa ord som folket vill höra.Detta är en orm som man inte ska lita på.

  Gillad av 1 person

  • Grune

   Sossarna har blivit desperata. bara för att dom vet att dom kommer att få det svårt att hålla sig över 4% gränsen så tar dom till vilka lögner som helst. Det som hon sa är bara tomma ord och kommer aldrig att bli verklighet så länge det sitter muslimer vid makten.

   Gilla

 • Nils Dacke

  Det ryktas om att ledande sossar och ledande moderater har haft ett gemensamt möte i ett rum med många speglar och tillsammans utropat ” va fan har vi ställt till med”.

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Hur vet man att en såsse ljuger ? Jo , läpparna rör sig.- Snömos, Lockrop och upprepning av Kristersson´s medicin för att locka tillbaks väljare från SD. Valet närmar sig och efteråt gäller Evangelium enl. Steffe i vanlig ordning. De senaste veckorna har verkligen präglats av ”Hyckleri extra allt”.

  Gillad av 1 person

 • Dumstruten

  Deras reaktioner sker som i utrarapid.

  Gillad av 1 person

 • Conny Lundberg

  korrektion: med det de får ur sig. Är det sant eller är det den symboliska formen av fekalier?

  Gilla

 • Dumstruten

  Ändå ska dom toppa sin integrationsmjukglass med ensamkimmande-trössel – för att förhöja eftersmaken när allt smält ned till en intetsägande kärna av sockersött pladder och ett outsinlig hat mot människor som varit och är klokare?

  Ensamkommande unga som blivit 18 år skriver en del försiktigtvis. Vuxna kallas det i övriga världen.

  Gillad av 1 person

 • Conny Lundberg

  Det har visat sig om och om igen att det inte går att lita på vare sig nuvarande regering eller den låtsade oppositionen. Först när vi kan se verklig förändring i form av handling så vet vi vad dessa ordbajsare i själv verket menar med det du får ur sig.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: