S och finansministern vill skicka iväg vinsten efter att ha ”investerat” 100-tals miljarder


INVANDRING. Sverige ska inte ta emot fler flyktingar än vi klarar av att integrera, och integrationen fungerar inte som den ska. Det säger finansminister Magdalena Andersson till DN.

Andersson ger samtidigt en uppmaning till asylsökande: ”De har större möjligheter om de söker sig till något annat land.”

Den senaste statistiken visar hur svårt det har varit för Sverige att integrera nya svenskar på arbetsmarknaden. Där finns det skäl till självrannsakan, enligt finansministern.

”Integrationen fungerar inte som den ska. Det gjorde den inte före hösten 2015 heller, men för mig är det uppenbart att vi inte kan ha ett större asylmottagande än vi klarar av att integrera”, säger Magdalena Andersson.

Hon tillägger att det finns anledning för Socialdemokraterna att vara självkritiska.

”Vi skulle tidigare ha varit tydliga med att vi inte kan ha ett större mottagande än vad samhället klarar av att ta emot.”

Nu måste fokus ligga på att människorna som har rätt att stanna kommer i arbete, får bostad och att barnen utbildning, säger finansministern.

På frågan om de nuvarande nivåerna inte är riktigt hållbara svarar Magdalena Andersson: ”Det blir inte bra för de människor som kommer hit och det blir inte bra för samhället i stort. Jag tänker att de personerna har större möjligheter om de söker sig till något annat land.”

Bland slutsatserna för framtidens politik nämner hon att säkerställa ”att vi aldrig hamnar i den situation som rådde 2015 igen”.

-Pettersson undrar vad finansministern menar ”Vi skulle tidigare ha varit tydliga med att vi inte kan ha ett större mottagande än vad samhället klarar av att ta emot.”

Jag var tydlig och många med mig men vi kallades rasister, fascister, nazister, främlingsfientliga, islamofober och en massa annat av bland annat finansminister Magdalena Andersson.

Finansminister Magdalena Andersson (S) kallar SD för ett ”nyfascistiskt” parti för att SD vill begränsa invandringen.

Är du också nyfascistisk nu, Magdalena?


24 responses to “S och finansministern vill skicka iväg vinsten efter att ha ”investerat” 100-tals miljarder

 • Oskar

  Valet närmar sig med stormsteg.

  Gilla

 • Oskar

  ”Nu måste fokus ligga på att människorna som har rätt att stanna kommer i arbete” säger finansministern.
  Men trodde hon att de kom hit för att arbeta?

  De kom hit för att få ett bättre liv .

  Gilla

  • Grune

   Det finns många i ockupationsstyrkorna som säger att dom inte kommit hit för att arbeta utan för att få hjälp. Nu är det så att de Svenska regeringarna under de senaste 50 åren inte har klarat av att hjälpa någon invandrare. Sverige har visat att dom är det minst humanistiska landet i Europa.

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Till sossar, regeringen och Magdalena.

  ”Övertygelser är värre fiender till sanningen än lögner.”

  – Nietschze .

  Men vad säger Annie nu då?

  6 december 2015, säger centerpartisten Annie Lööf.

  ”Människors frihet viktigare än svenska system.”

  Gilla

 • Kattsand

  Sossar är hycklare. Man har tidigare varit tydliga med att man inte bryr sig om hur många vi kan integrera (förbjudet att tala om volymer och integration har man struntat i). Invandringspolitiken har gått ut på att locka så många flyktingar och invandrare man kan att välja just Sverige, ”tack för att ni valde Sverige” sa man då…

  BTW: att man inte skall ta emot fler än man kan integrera, är ju det man gått in för i Danmark, men vad man räknar som att ”integrera” kan ju vara lite olika kanske..

  Gilla

 • Mm

  Vilket pladder. Ut med 7 klövern, de har förrött vårt land. Det går aldrig att förlåta.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Är det roundup som gäller nu?

  Gilla

 • TB

  Lägg dock märke till hon bara upprepar/omformulerar Löféns tidigare ordfisar, Att asylanter ska omfördelas till andra länder. Hon blundar fortf. för islamismen och grunden till problemen i vårat Sverige. Hon kallar dom fortf. asylsökande antyder dem alla är riktiga ”flyktingar”???? Det kommer ta deceniier att städa upp eländet som PK-mupparna skapat för oss Svenskar!!!!!!!!!!! kort sagt; JAG LITAR INTE PÅ PK-MUPPAR SOM GÖR TOMMA VERKNINGSLÖSA UTTALANDEN. Fler poliser ochhårdare lagar, ingen särbehandling till ”vissa”. Nolltolerans för all brottslighet, inkl små företelser.

  Gilla

  • Grune

   Det otäckaste är just det faktum att det kommer att ta massor med år att få tillbaks Sverige igen. Men 7-klövern kommer med all säkerhet att säga efter ett år ” Titta vad var det vi sa, dom klarade det inte” Det 7-klövern raserat på 15 år kommer att ta 60 år för SD att klara upp.

   Gilla

 • S och M överens. Sverigedemokraterna har haft rätt hela tiden | Petterssons gör skillnad!

  […] Efter att Sverige finansminister Magdalena Andersson (S) tidigare idag sagt att Sverige inte ska ta emot fler flyktingar än vi klarar av att integrera, och att integrationen inte fungerar som den ska så välkomnar […]

  Gilla

 • Nils Dacke

  Detta uttalande är enbart valfläsk och lögn på samma nivå som Ygemans utvisning av 80000 asylsökande som gått avslag. Lita aldrig på en politiker ur PK-sekten, en huggorm är ett under av pålitlighet i jämförelse med svenska sossar och allianspolitiker.

  Gilla

 • Lottalott

  polletten har trillat ner äntligen för även Magdalena,men det tog tid det som tom barn i mellanstadiet fattat 🙂 hur kan man vara minister med så dålig förstånd?? 🙂 skratt))))

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Säger en av de ansvariga förädarna minst 35 år försent när vi det s.k vanliga arbetande folket (naturligtvis inte de välgödda och ansvariga politikerna) nu ska betala välfärdsnotan för en vansinnig och totalt ansvarslös massinvandring som sakta men helt säkert sänker det gamla homgena och trygga och icke mångkulturella Folkhemmet som vissa av oss haft turen att få uppleva och njuta av !

  Gilla

 • centurion

  I detta bizzarra land, kan man vara en 17-åring ända upp i 40-års-åldern. Därefter börjar den, karaktäristiska gökungen, att söka sig åt andra hållet och istället dra pensionskortet. Helt plötsligt uppnådde den store illusionisten 65-års-åldern. Det gäller att ordna sig ett bekvämt liv, hela vägen. Och gratis är det också, eftersom det alltid är tjänstehjonen som betalar.

  Gilla

 • rannug

  Ja lycka till men snöbollen som rullar nu är väldigt stor och svår att stoppa!

  Gilla

 • Billy Boy

  Finansminister Magdalena Andersson (S) anser nu att …

  ”De har större möjligheter om de söker sig till något annat land.”

  Alla som ljugit sig till uppehållstillstånd i Sverige skulle förslagsvis ha mycket större möjligheter om de sökte sig tillbaka till sina respektive hemländer.

  Då skulle de ju slippa alla påfrestande omställningsproblem här med språket, kulturen, religionerna, traditionerna, värdegrunderna, klimatet mm mm.

  För att inte tala om alla bångstyriga och olydiga svenska myndigheter som ständigt börjat sätta käppar i hjulet för deras orealistiska nybyggarplaner i vårt land.

  Gilla

 • Fredde

  Va?!
  Är hon också rasist?

  För det är ju vad man kallas om man försöker påpeka att det håller på att spåra ur på grund av invällande lycksökare som ljuger om sin ålder, hemland och identitet.

  Gilla

 • Nu är det jul igen!

  När allting onormalt anses vara normalt i ett samhälle så blir det normala det onormala. Det tog sjuklövern 20-30 år att inse att vi som land är onormala relativt mot majoriteten av alla länder. Sent uppvaknade och ett dyrt sådant.

  Gilla

 • putte

  Tala om omvändelse under galgen , hur i all världen kan hon stå och säga att guldklimparna och pensionsräddarna ska söka sig till andra länder ,har hon månne smakat på den starka julglöggen . Vad hjälper det att hon står och säger att dom måste vara självkritiska när hela politikerkåren med Löfven i spetsen har stått och kastat skit på SD när dom som enda parti har pekat på alla fel och brister som regeringen har åsamkat det Svenska folket i maskopi med dom andra partierna . Undrar hur många dagar det tar innan hon gör en pudel .

  Gilla

 • nosferatu

  ”Det gjorde den inte före hösten 2015 heller”

  Det har den inte gjort de senaste decennierna och vi ser prov på detta varje dag. Sossarna är högst medskyldiga, det glömmer Andersson.

  Gilla

 • ingemar

  Sanningen är ju att om Sverige ska kunna räddas kan vi inte ta emot EN ENDA ”asylsökande” till!
  Istället måste vi börja utvisa, repatriera och deportera.

  Gilla

 • ossie

  Integrera muslimer ?? Mission impossible,

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: