Spottade på busschaufför – döms till böter

INVANDRING. En kvinna i 30-års åldern döms till dagsböter efter att ha spottat en busschaufför i ansiktet. Kvinnan klev på bussen i Brunnsäng och visade snabbt upp en giltig biljett. Busschauffören bad om att få se biljetten igen, men bemöttes av svordomar från kvinnan.

Busschauffören ska då ha bett kvinnan att lämna bussen, vilket i ett senare skede lett till att kvinnan spottat chauffören i ansiktet.

Tingsrätten dömer kvinnan för förgripelse mot tjänsteman och ska betala 5.000 kronor i skadestånd till busschauffören.

-Pettersson säger att ovanstående kommer från SVT.

Lite mer ser man i domen, Södertälje tingsrätt, mål nr: B 2405-17.
Kvinnan är medborgare i Syrien, men är född i Saudiarabien och invandrade till Sverige 2012. Hon har ett kristet namn, syrian eller kristen arab, inte muslim.

Busschauffören är svensk medborgare, men född i Turkiet och invandrade 2004. Troligen muslim av döma av namnet.

-Pettersson undrar om det är vanligt att kvinnor, särskild arabiska kvinnor spottar muslimska män i ansiktet eller om inte kvinnan har fattat att hon är i Sverige och här är vi alla svenskar och glömmer konflikterna från hemländerna, halleluja…

Nåväl, en skitsak i det hela men det visar hur mycket Mellanösterns folk älskar varandra och den kärleken tar de med sig till vårt land.

8 thoughts on “Spottade på busschaufför – döms till böter

  1. Är det sånt här de välutbildade pensionsräddarna har lärt sig på sina universitetsutbildningar?

    För mig låter det som något helt annat och mer primitivt beteende, som inte tyder på vare sig hyfs, respekt eller humanism.

  2. Spotta en person i ansiktet !
    Vilken trevlig och väluppfostrad kvinna en sådana är väl 7 klövern och övriga PK-familjen stolt över, import eller infödd ?

  3. Andra och tredje generationens muslimer kommer att spotta på alla Svenskar. Stackars våra barn och barnbarn.

    • Det är i egenskap av förare på bussen han ville se biljetten ordentligt, det förstår jag så mycket som det fuskas bland våra pensionsräddare. Så felet är bara hennes!

      Och beteendet typiskt Mellanöstern – folk. Kristna i menaländer är inte svenska kristna, försök förstå det, alla som vill rädda kristna överallt. Jag menar inte att någon ska drabbas av våld som de kristna gör, men det är skillnad som natt och dag mellan kristna. Tyvärr!

  4. De primitiva kulturberikarna excellerar verkligen i de mest repulsiva tilltag och stärker därmed vår övertygelse beträffande MENA-aktörernas väldokumenterade integrationsresistens och samhällsförakt.
    En mycket sorglig utveckling där varje överträdelse som begås bidrar till en störtflod av angrepp och krigsförklaringar riktade mot värdlandet.
    Andreas.

Kommentera