Svenskhataren Tobias Hübinette är grinig för att han inte får som han vill

RASISM. Tobias Hübinette, flerfaldigt dömd kriminell, en av Expos grundare, regeringens expert på rasism och känd för att vilja utrota den vita rasen är grinig för att han inte fick ett jobb han ville ha och lämnar den antirasistiska forskarvärlden. 

Orsaken till detta är påstådd vänskapskorruption vid ”Centrum för mångvetenskaplig forskning om rasism” vid Uppsala universitet och att Hübinette missar en fyraårig forskartjänst.

”Det jag nu har lärt mig en gång för alla med denna skamlöst jäviga, nepotistiska och korrumperade tjänstetillsättning vid Sveriges första rasismforskningscentrum i Uppsala är att det spelar ingen som helst roll hur mycket en/jag skriver och publicerar, hur många konferenser och seminarier som en/jag bjuds in till och deltar i och hur (hyper)aktiv en/jag är i frågor som rör ras och rasism”, vräker han ur sig på sin blogg. 

Tobias Hübinette som är född i Korea skriver vidare ”…Själv har jag i stort sett offrat allt för min forskning och utan att någonsin ha belönats för det utan tvärtom så har jag råkat riktigt illa ut p g a min forskning och mina publikationer (flera avsked och indragna medel, otaliga hot, flera anmälningar, åtal, rättegångar och domar o s v) samt gått miste om åtskilliga forskningsmedelstilldelningar och tjänstetillsättningar såsom denna trots att ytterst få hum-sam-forskare i min egen ålder har lyckats åstadkomma så mycket för den svenska forskningen om ras, rasism, minoriteter och svenskhet mätt i antal peer review:ade/referee:ade texter och i antal citeringar och refereringar både i Sverige och inom ett flertal språkområden (det handlar då om ett 50-tal publikationer och över 1000 citeringar och refereringar)…”

 

”…Jag lämnar därför härmed den svenska antirasistiska forskarvärlden bakom mig vars ’innegäng’, inre cirkel och självutnämnda elit … har bedömt och dömt ut min forskning som varande både lågkvalitativ (d v s usel och undermålig) och oönskad (d v s ointressant och irrelevant) trots att jag med råge är en av de forskare i landet som har ägnat mig åt forskning om ras, rasism, minoriteter och svenskhet både allra längst mätt i tid och allra mest mätt i energi”, skriver han och betonar att hans rekordmånga skrifter och andra insatser ”utvecklat rasismforskningen…”

Tobias Hübinette har en gedigen meritförteckning, ungefär som många andra på den yttersta vänsterkanten där AFA och Expo håller till. Expogrundaren förekommer flera gånger i belastningsregistret. Herr Hübinette har flera gånger åtalats, bland annat för grovt framkallande för fara för annan, olaga hot, skadegörelse, uppvigling. Han har gripits för mordbrand och förekom i en utredning om mordet på 16-årige Anders Gustavsson som fortfarande är olöst.

Sydkoreanen är dömd för olaga hot och skadegörelse.

Tobias Hübinette föddes i Sydkorea. Han adopterades till Sverige, och växte upp i Östergötland. I tonåren och tidiga 20-årsåldern var han politiskt aktiv som anarkist och syndikalist, och inom Antifascistisk aktion (AFA) i Uppsala. I samband med detta engagemang fälldes Hübinette för ofredande och förtal av Uppsala tingsrätt.

Hübinette var medarbetare på tidskriften Expo och hävdar själv att han var en av grundarna av densamma. Påståendet att Hübinette skulle ha varit med och grundat Expo har emellertid tillbakavisats av tidskriftens ansvarige utgivare Robert Aschberg.

Hübinettes koreanska namn är Lee Sam-dol och han hette tidigare hette Carlsson.

-Petterssons har skrivit en hel del om Tobias Hübinette på bloggen, bland annat att sydkoreanen vill förinta svenskar och den vita rasen…men eftersom han tillhör det ”goda” våldet har han fått fortsätta hata för skattepengar…

 

16 thoughts on “Svenskhataren Tobias Hübinette är grinig för att han inte får som han vill

  1. Här har vi en liten gosse som drar upp rasbiologin som sossarna utvecklat 80 år sen. Den lille gossen är nog lite försenad i sina intressanta funderingar.Några har lärt sig av historien och några fattar fortfarande ingenting.Sov gott Adolf

    • … ytterst få hum-sam-forskare i min egen ålder har lyckats åstadkomma så mycket för den svenska forskningen om ras, rasism, minoriteter och svenskhet …

      – Cirkeln är med andra ord sluten, för det var ju exakt det sossarnas missfoster Rasbiologiska Institutet ’roade’ sig med. Ironiskt att RI också befanns sig i Uppsala. Finns de gamla dokumenten kvar där och är åter i bruk?

  2. Han kanske kunde pröva att flytta till Nordkorea.
    Fördelarna är att Nordkorea är helt klart vänster
    och han kommer aldrig att drabbas av rasism där

KommenteraAvbryt svar