Familjehemspizzan ska leda till att fler öppnar upp sitt hem

IDIOTI. Under jullovet, när många kanske unnar sig en pizza går det inte att köpa en familjepizza på pizzeriorna i Ulricehamns kommun. Då byter nämligen den klassiska pizzan namn till familjehemspizza. Tanken är att få fler att bli familjehem.

Kampanjen innebär att alla som köper en familjehemspizza får med sig en broschyr med information om vad det innebär att vara familjehem.

– Vi vill väcka ett intresse hos kommuninvånarna och tyckte att det här var ett annorlunda och fyndigt sätt. Det är ju viktigt att göra detta så att barn och ungdomar ska kunna få växa upp tryggt och bra, säger Marie Krusebrant, familjehemssekreterare på Ulricehamns kommun till SVT Nyheter Väst.

Alla pizzerior i kommunen var väldigt positiva till idén och är med i kampanjen. Förutom broschyren som man får med sig vid köp av en familjehemspizza ska det också finnas informationstavlor på pizzeriorna.

När folk ringer och beställer en familjepizza ska pizzeriorna dessutom svara att familjehemspizza är det korrekta namnet.

– Vi har ett ständigt behov av fler familjehem. Vi hoppas att vi får gensvar och även ifall man kanske inte är redo för att bli familjehem just nu så kanske vi i alla fall väcker ett intresse, säger Marie Krusebrant.

-Pettersson undrar…familjehemssekreteraren vill att det serveras familjehemspizza…ja, ja, har mån inga andra idéer så…varför inte familjehemsskatt eller familjehemstvång eller…

Jag kan tänka mig hur kommunen funderat på att lösa problemet på ändlösa möten, kanske åkt på konferens och mera som inte syns att det kostar i budgeten.

20 thoughts on “Familjehemspizzan ska leda till att fler öppnar upp sitt hem

  1. Det konspiratoriska kjolregementets kavata Krusebrant visar med en rent förargelseväckande flagrans att den svenska infantiliteten och manipulationsmanin icke känner några begränsningar, och vi kan endast spekulera kring kommande genialiska grepp och gyckelspel för att påverka den lättstyrda delen av den arma lokalbefolkningen.

    Ännu ett indicium på det svenska samhällets söndervittring och det kuvade folkets kapitala oförmåga att agera i enlighet med sunt förnuft, omdöme och vuxen värdighet har genom sagda verksamhet synliggjorts, oaktat vi icke äger vetskap om det antal importerade barbarer ifrågavarande migrationspromotor ärnar inhysa inom de egna villaväggarna.
    ”Ding dong, merrily on high!”
    Andreas.

  2. ”Öppna era hjärtan” för en ung ljugande man som kommit utan pass och ID!! Kan inte dessa politiker börja….
    Vad kan gå fel förutom att man kan få en kniv i nacken?
    Din fru och döttrar betraktas som horor om de inte bär heltäckande muslimsk klädsel och blir lätta offer för våldtäkt.
    500,000 anhöriginvandrare är på väg inbjudna av S + MP regeringen!!!

  3. Det finns tydligen klientel,som missunnar Svenskars frihet och tycker att de inte gjort sig förtjänta av ett eget hem, de själva betalar för. Det krävs underförstått mycket mer av Svenskar än att ta hand om de sina. Det är vädjande från vissa politiska håll att försörja politikernas kommande väljare från olika delar av världen. De offerkrav, som hela tiden strömmar ut genom viss media och public service, mot allmänheten kan på sikt bli en psykosocial kollaps av hela samhället på ett eller annat sätt. Det finns minst 60 miljoner på flykt sägs det, men jag tror det är nog 1 miljard, som kan bedömas behöva hjälp. Sveriges modell av hjälp genom att importera hit människor skapar samhällsproblem, som blir svåra att reparera.

  4. Stenbock som under 60-talet for runt i landet som försäljare, (hette så innan någon uppfann ordet representant eller senare,än finare ord för nasare) lärde känna de olika delarna och dess befolknings egenheter.
    I detta fall skulle jag kanske sluta mina rader,för att undvika bli illa sedd i Västergötland för all framtid !
    Nåväl i delar av detta landskap (bl.a, Sjuhäradsbyggden) tickar klockorna lite annorlunda än i övriga delar av landet. 😉

  5. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Lika naivt som ”öppna era hjärtan”.

  6. SD:s omedvetna valarbetare jobbar idogt på.

    Om inte valmansfåren, f’låt jag menar valmanskåren, vaknar nu så kommer de att sova för evigt. Att få hem politisk multikultipropaganda när man ska ha fredagsmys kommer att öka blodtrycket rejält för många. Fram till nu har man kunnat se åt ett annat håll men nu går det inte längre.

    Undrar om korvmackarna och thairestaurangerna får sig ett lyft nu?

  7. Superkorkat behövs nog mer än pizza för att ta hand om ”barnen” sen frågar man sig var alla journalister, präster,politiker är dem som är så positiva till dessa importer.

    • Och Schyffert samt Bettner? Ernman?
      Vart är dessa godhetsapostlar?
      Kanske ska lämna ut deras adresser så ”baarnen” kan söka sig dit själv??
      Schyfferts ”pizza-ekonomi” blir i allra högsta grad aktuellt 🙄

  8. WTF! Stackars Ulricehamns-bor som önskar beställa en pizza och får med sig ett ”baarn” på köpet!
    Skicka hem ”baarnen” istället med pizza-kuponger!

  9. Är Reinfelt pizzaägare?

    För något så dumt kan väl ingen annan komma på.
    Bjuda in en muslim på julafton!!!
    Det borde vara rena självmordet!

  10. Dumheterna når ständigt nya nivåer, just när man trodde att det inte kunde bli värre…
    Jag undrar om denna Marie Krusebrant ens har egna barn?

    Det dröjer nog inte länge för skolorna förbjuder fläskkött, och inför obligatorisk ramadan.
    Får bara flanellkäringarna hållas så är vi snart där, påhejade av B-kändisar och miljömuppar.

KommenteraAvbryt svar