Från Malmö om gruppvåldtäkterna och invandringen

I måndags kväll sändes en livesänd debatt med anledning av gruppvåldtäkterna i Malmö, från Joakim Lamotte.

Det lät lite annorlunda än i SVT:s censurerade sändningar, några exempel på vad som sades:

Ser man inte sambandet borde man inte ha rösträtt, jag vägrar integrera mig med islam…säger en förbannat lärare, även flyktingar flyttar från Malmö, de är rädda för sina barn, Löfven och Eliasson gör samma nytta som dammtussarna under min soffa, politikerna mörkar, tar vi tag i problemen går det att lösa, ingen positiv särbehandling, vi borde ha kollat vem vi släppte in i landet…

51 thoughts on “Från Malmö om gruppvåldtäkterna och invandringen

  1. Intressant iakttagelse om gruppvåldtäkten i Malmö:

    Såhär blir det när PK får styra, sanningen modifieras…

    Från början hette det:
    – Ett fruktansvärt våld, en luttrad polisman sa att detta överträffar allt han sett
    – Ett flertal gärningsmän, ett ”ganska stort antal”, i åldrarna 15-20 år
    – Man varnade för att gå ut på natten, unga kvinnor bör gå i grupp
    – Man har säkrat spår på platsen

    Nu:
    – Kvinnan undkom ”tack och lov” med lindriga skador (som inte beskrivs)
    – Man vet inte något om gärningsmännen eller antal
    – Det var ”ett olyckligt uttalande” att varna för att gå ut
    – Man vet inte om man har säkrat spår på platsen

  2. Att plundra, bränna, sabotera, misshandla, mörda, förnedra och VÅLDTA, har genom historien alltid varit ett tillvägagångssätt, som ockupationsmakten använt sig av för att sänka stridsmoralen hos sin fiende och få den till uppgivenhet, självförakt och till slut tappa tron på både sig själv och sitt uppdrag. Det tar emot att konstatera-men detta är ett helt normalt skéende för ett land som är ockuperat och befinner sig i Krig. Det är, med andra ord, hög tid att försvara oss och slå tillbaka. Sen kan man ju fråga sig varför ett gruppvåldtäkts-gäng får gå fria, medans en liten klapp på rumpan för 20 år sen, gör att man får löpa gatlopp i lögnmedia för all framtid.

  3. Hurra !!! Nu är grova gruppvåldtäkter legaliserade. Blattarna i Fittja är friade och nu ska dom väl ha skadestånd för sina besvär. Finns ingen gräns för svenskt ”rättsväsende” snart blir väl även mord legaliserat.

    • Blir så FÖRBANNAD på vårt rättsystem och på ALLT vad politiker heter. De enda som har lyckats idag är Dan Eliasson och vårt pack till riksdag. Själv tycker jag det är beklämmande att detta kan ske i Sverige idag. Blir ännu mer förbannad när du skriver om skadestånd, men tyvärr så har du säkert helt rätt.

    • Sverige All Inclusive!
      Frikort på PRECIS ALLT!!
      Vi Svenskar betalar då polisen ”plockar” oss förbtrafikförseelser/fylla på krogen/fortkörning mm

      • Pinka ute är också ett brott om du är Svensk förstås, 800 bagare, Romerna kan däremot både pinka, skita o skita i allt som gäller oss, utan påföljd, eller har ngn blivit åtalad o fälld Danne??

    • Tänkte samma sak- hur många miljoner töms statskassan på framöver till skadestånd till ”kränkta” gruppvåldtäktsmän, där bevisningen inte höll ända fram?! De senaste i Fittja har oavsett domslut betett sig bevisat jävligt och ska inte ha en krona av oss svenskar för detta. Hur många av dem har f ö förlorad inkomst de skattar för?

  4. Det slog mig, det måste vara Schyffert som trycker tummen ner.
    Han kan inte bara hoppa på ett ben, flina och skrika könsord, han kan trycka också.

    Detta trots oavklarade gymnasiestudier på ett tvåårigt program.

    Det tar sig sa bobban när bilen brann.

  5. Jag delar den vrede man känner. Med en klen polisstyrka-SVT skrev att det var gatlyktornas fel, de hade inte fått upp dem ännu! De hade ingen nattvandring så det var deras fel! Skriv på en gång om ett väktarsamhälle, polisen sa kvinnor gå inte ut ensamma på kvällen. Löfven säger i sitt tal vi inför en samtyckeslag. Metoo skriver om en klapp på kinden en dask i baken för 30 år sedan. De skapar ett samhälle där folk kommer dingla från deras lyktstolpar, en lynchmobb.
    Jag tänker på dessa arma flickor, jag vill hjälpa dem som offrats för att vara bäst på invandring! Hur går jag till väga?
    Jag vill vara anonym utåt och inga snyftare utan i lugn och ro erbjuda mig, jag har varit med om en del som inte passar sig på metoo. Tror det är viktigt att man vet vad man snackar om för offren, psykoanalys bra men personlig erfarenhet är bättre. Jag kan ta in inneboende igen. Kanske några kan starta en grupp typ AA? Det finns goda saker, jag tror att vi som skriver här och på andra sidor kan bli en kraft att visa vägen-ja jag är naiv och idealist men kanske ändå?

  6. Egendomligt! Är det Löfven själv som sitter och trycker tummen ner idag?
    Han klarar inte mycket, men det kanske han skulle klara efter instruktion och vägledning, samt kontinuerlig feedback från en annan mes. För vem vill hjälpa ”honom”?

  7. Löfven nämns igen. Ja minsann! Man skäms å hela världens vägnar när man vet att han syns eller hörs i media som man också skäms för.
    Men vad kan göras? Är man så efterbliven som ”han” förstår man inte hur efterbliven man är.

    Lägg till fegisarna och ynkryggarna i regeringen och sätt upp världens första feministiska statsstyrelse.

    Då är framgången total.

    Nu, mina vänner ska jag se en gammal rulle med Clint Eastwood.
    God Jul och stoppa invandringen.

      • Ja, den gången då Clintan betecknar sig som ”vi”.
        – Who are we?
        – Smith, Wesson and me!

        Svart kaffe var det vanliga ! Håll tillgodo. http://www.youtube.com/watch?v=3ishbTwXf1g

        TjRK av år 1970. Vaktmans befogenheter.
        Inte alla Poliser tog en beväring på allvar på den tiden.
        Då jag var ung kom två poliser på en skogsväg i Mellanskåne. De trotsade beväringens ”Halt”.

        50 meter senare efter vägen dog två poliser och deras bil.

        Två repgubbar med ksp 58. Fick senare beröm för väl utförd uppgift av C Reg.

        (TjRK = Tjänste Reglemente Krigsmakten. Notera att vaktman då också hade befogenhet och plikt att skjuta flyende som inte åtlydde ”Halt”.)
        I dag talade jag med skånsktalande! Jugoslaviskt ursprung. Han verkar mer lojal med Sverige än mången Pursvensk. Mycket bekymrad. Under hans skoltid var Svenskarna inte rädda för att säga ”-J*vla svartsk***e. Ag him te ditt land! Nu vågar Svenskar inte säga någonting.
        / T

  8. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Invandraren som säger att ca 35% av Malmös invånare är invandrare vilket kan hanteras kortsiktigt men ej på lång sikt borde få komma till vår Riksdag och upplysa våra s.k. politiker om verkligheten.
    Naturligtvis går detta ej att ordna eftersom politiker (PK) vill endast få råd från andra politikerbroilers.

  9. Sverige har blivit ett riktigt u-land att bo och verka i!
    Vi som skattebetalare skall upprätthålla ett degenererat samhälle och samtidigt få kriminalitet för skattekronor! Vi betalar helt sonika för denna massimport av kriminalitet med våra s k ”politikers” goda minne! Vad tusan händer!? Vi kan inte tillåta detta skit och elände! Vi importerar analfabeter som garanterat kommer att leva på socialbidrag i 2-3 generationer samtidigt som våra RIKTIGA. pensionärer svälter/lever på existensminimum/blir nedslagna och rånade/bråk på akuten pga dessa kriminella invällare/knivmord i skolor där våra ungdomar går/knark/IS-återvändare mm mm
    Dags att återta Kontrollen över Sverige eftersom vår s k ”regering” inte klarar av det

    • Men allt du nämner Jag kräver, att vi får rätt att försvara oss, vilket kräver vapen. Därefter kan också avskaffandet av många onödiga myndigheter – och därmed sammanhängande kostnader – spara massor av skattepengar.

  10. Problemet är den okontrollerade asylinvandringen, regeringen har utsett vissa muslimländer till asylländer, som gör att när de kommer till Sveriges gräns kan de komma in i landet utan pass eller annan ID och söka asyl och uppehållstillstånd i landet.
    Om det nu skulle bli avslag från Migrationsverket får de tillgång till advokat för 1900 kr timmen som tar hand om överklagan, som kan pågå i flera år.
    Att skicka ut personer som begått brott av de här asylinvandrarna eller fått avslag finns ingen möjlighet, därför de saknar pass och inget land har skyldighet att ta emot dem.
    Det blir Sverige som är ansvarig för personer,som de tagit in utan pass, det är inte för nöjes skull som det finns passkontroller, och i många länder är det mycket stränga straff den som kommer in illegalt utan pass.
    Regeringen påstår att så och så många tusen personer skall utvisas, som är en bluff, när de kommit in utan pass finns ingen möjlighet att utvisa dem.
    Lösningen blir att de får amnesti hela bunten oavsett bakgrund.
    Att Sverige har hamnat i en galopperande kriminalitet är inte förvånande med en sådan asylinvandring som sker och skett i landet.
    Att den här asylinvandringen sker endast från muslimländer har sannolikt den orsaken att de människorna röstar företrädesvis på S V MP.
    När man ser till röstsiffror i kända invandrargetton kan det vara 90% som röstar på S V MP, därför kan det påstås att asylinvandringen är en röstimport.

    • När det beslutades om den här röstimporten från muslimländer, som sannolikt Verkställande Utskottet låg bakom, såg de inte konsekvenserna med den.
      Nu var det mycket lågutbildade personer som kom från klankulturer, med helt andra värderingar än det som finns i landet.
      Arbetsmarknaden behöver dem inte och utbildning är de inte intresserade av, utan det är snabba pengar som gäller för dem.
      2016 kom det in 160.000 asylinvandrare och av dem fick 500 jobb, som visar utfallet.
      Att det har blivit en helt ohållbar utveckling är inte alls förvånande, asylinvandringen bygger på att alla människor är lagliga och snälla ”alla människors lika värde” som är svenska politikers uppfinning och som folket blivit hjärntvättad med.
      Men verkligheten är något helt annat, som nu får befaras, det var många på bloggen och SD, som varnade för den här utvecklingen men de blev kallade för nazister, rasister m.m.
      Att få bukt med problemen som politikerna skapat genom den här okontrollerade asylinvandringen, är sannolikt mycket svårare än någon kan tro.

      • Sverige måste ha en invandring men det skall vara en kontrollerad sådan.
        Den som önskar söka om uppehållstillstånd i Sverige gör det från svensk ambassad i sitt hemland.
        Den ansökan går sedan till Migrationsverket för bedömning om det finns behov av den personens kvalifikationer i landet.
        Om uppehållstillstånd beviljas som kan vara temporärt meddelas det till ambassaden som kallar personen till ambassaden för stämpeln i passet och personen kan åka till Sverige och kan börja jobba omedelbart.
        Med den här typ av invandring som kan kallas arbetskraftinvandring, blir det aldrig några sådana problem som nu med asylinvandringen.

  11. Synd att det kom så litet folk, även om de som var där var väldigt vettiga.
    Jag beundrar dem som var där! Modiga företrädare! Men folk var väl rädda för att motdemonstranter från vänstern skulle stå där med gatstenar och skräna i sina lurar. Bekvämare kolla på facebook i stället. Svenskar är lata och vill att ”nån annan” ska företräda dem.

  12. Detta samhälle grundlades vid ett riksdagsbeslut år 1975 och av alla som röstat för eländet i årtionden, många av oss är nog medskyldiga till att ha röstat fram packet.
    Lägg nu dessutom märke till ett av de senaste utspelen från EU.

  13. Är glad att jag,eftersom jag lyckligt befriad från Fb !!!
    Inte behöver se detta !!!

    Kan i förväg säga att polisen ALLDRIG KOMMER ATT HITTA DEN SKYLDIGE ELLER DE SKYLDIGA !!!
    Det är mindre intressant än att leta efter svenskar som gör sig skyldiga mot att inte ”skyffla” av taket från snö före resa eller jaga Epa traktorer som ”kanske” är skyldiga till felaktiga registrerings bevis !!!

    Ja vilket är mera viktigt i vårt samhälle ???

    Det har jag frågat mig länge ……………..

    • Först gick polisen ut med att skadorna på flickan var av en art man ej tidigare sett och förskräckliga(jag kommer ej ihåg ordvalet men andemeningen), men så hör man plötsligt i riksradion att flickans skador är l i n d r i g a!!!!! Har skadeläget ändrats på order uppifrån????? Antagligen för det börjar närma sig folkuppror nu och överheten måste lugna de vredgade massorna! Så tar man till ännu en lögn och sedan byggs det bara på.

    • Det blir inte lätt att ta det tillbaka när majoriteten av svenskarna, varav en del vill ge bort det med hull och hår och den andra delen struntar i vilket, är emot oss.
      Det Sverige som vi känner oss hemma i kommer att upphöra existera, det blir en vidrig smörja i framtiden och inget annat.

KommenteraAvbryt svar