Elva vänsterextremister döms för angrepp mot polisen i Göteborg


BROTTSLIGHET. Ägg, stenar och flaskor kastades mot polisen av vänsterextremister som fejkmedia kallar ”motdemonstranter” i Göteborg i september. Nu döms elva män för sin inblandning, flera av dem till fängelsestraff på upp till nio månader.

Männen anses ha ingått i en folksamling som ”med förenat våld” gick till angrepp mot personer och egendom. Enligt åtalet slängde gruppen stenar, flaskor, ägg, rökfacklor och annat – främst mot polisen, som fanns mellan motdemonstranterna och Nordiska motståndsrörelsen NMR.

Nu döms samtliga åtalade, men straffen blir lägre än vad åklagaren yrkat på.

Längst straff får en 19-åring, som döms till nio månaders fängelse för våldsamt upplopp, försök till grovt våld mot tjänsteman och brott mot maskeringsförbudet. Åklagaren hade dock yrkat på ett år och tio månaders fängelse för mannen, som enligt åtalet kastade stenar på polisen med en slunga.

Händelserna skedde utanför Liseberg, där polisen gjort en avspärrning runt Nordiska motståndsrörelsens demonstration som stannat i närheten.

-Pettersson tycker media är ynkliga, i reportagen visar de bilder på Nordiska motståndsrörelser för att försöka få läsarna att tro att det är de som dömts.

Den som fick hårdaste straffet var ett så kallat ”ensamkommande barn” från Somalia som inte hade rätt att vara i landet.

Varför skriker ”göteborgarna” Allahu akbar under enligt media nazistiska demonstrationer.

Var är ursprungsbefolkningen?


22 responses to “Elva vänsterextremister döms för angrepp mot polisen i Göteborg

 • Realist

  Varför blir de illegala invandrarna inte UTVISADE direkt ???
  Hur många miljoner ska vi kosta på dessa illegala innan de utvisas ????

  Detta är en fråga till statsministern och hela regeringen !!!

  Gilla

  • Mimi N.

   Some time ago Romanians danced Zorba the Greek’s dance, gladly and gracefully, on the large square in Cluj Napoca (notice the monument of Matthias Corvinus on horseback in the background). Remember ? The flash mob … not mobbing ! Never mob people !

   A few months back they claimed their rights – all in one voice – on the same square ! Romanians do the good things together, united, organized and disciplined. The violent revolution 28 years ago taught them a lot, they gained experience and wisdom, altruism and self-sacrifice.
   Maturity in thought, an iron will and a common noble cause are the keywords.

   Gilla

   • Mimi N.

    Anti Corruption Protest 5 February 2017
    Protest anti coruptie
    Bucharest 300 000 participants
    Romania 600.000 participants

    Gilla

  • Mimi N.

   Fireworks on National Day 1 December 2017, the same square in Cluj Napoca. The music you hear is George Enescu’s Romanian Rhapsody nr.1.

   Gilla

 • Mimi N.

  Early February 2017: 50 000 Romanians singing their national anthem in unison !
  No violence, no fights – on the contrary: unity, dignity and decency !
  And Mr Q recommends me, a Romanian – proud of my people, to test my English on the gypsies. Shame on you, Mr Q, sir, you should be ashamed of your contempt !!! You are no better than the bullies in Gothenburg !

  * * * * * * *
  ”Mr Q

  14 12 2017 at 17:59
  Ja men på det språk som vi sedan barn talat och finner gott nog för oss ! Testa dina språkkunskaper med dina inhemska zigenare !
  Att ”Hedenhös” som medarbetare på bloggen lägger in Videos på engelska,är lite annorlunda än att oss emellan tala utrikes språk på (som jag skrev) en genuin svensk blogg !”

  English is no Swedish monopoly, like matches. A mouth, spitting out foul words, can be a useless personal monopoly, like an empty box of matches.
  And: I contributed with satires, parodies (in rhyme and prose) as well as with caricatures to this blog.

  Gilla

  • Mr Q

   Mimi N:
   Känner du dig stött p.g.a. mina raka ord ? Eller vill du bara bevisa att du talar (skriver) hyggligt Ankeborgsspråket ? Gör som du vill men tror inte att sådant provocerande sätt,skapar större applåder.

   Gilla

  • Mimi N.

   Quod erat demonstrandum !

   Gilla

 • ”Motdemonstranterna” från Göteborg på bild, flera utländska medborgare kastade sten på svensk polis men ingen utvisning | Petterssons gör skillnad!

  […] Herrarna vi skrev om tidigare idag, som dömdes för upplopp i Göteborg finns nu på bild, i varje flera av dem. Det märkliga är […]

  Gilla

 • Fredde

  Skittidningen Aftonblaskan skriver:
  ”Motdemonstranter döms efter upplopp vid nazistmarsch”

  Med en rubriken underförstås att det är ”nazisterna” som är skyldiga att dragit igång det hela.

  Men, så var det ju inte. De hade tillstånd och inget hände, förrän vänsternissarna satte igång. Men, svensk media klarar inte av sanningen.

  Nu är det ju inte bara ”motdemonstration” de höll på med och dömdes för.
  Det är knarkbrott, olovlig körning, förfalskat körkort, brott mot maskeringslagen…

  Vilka änglar…

  Liked by 1 person

 • ingemar

  ”Straffen” är ju bara symboliska och kommer knappast att ha någon verkan.
  Det är alltid tokvänstern som skadar demonstrationfriheten med våra vanstyrande och PK-medias goda minne.

  Liked by 1 person

 • Kurt Kodstedt

  Det finns stater där de hade häktats och dömts mycket hårdare + NATURLIGTVIS HADE DE DEPORTERATS!!
  Att polisen inte har kapacitet att slå till hårt och bunta ihop dem är skrämmande. De borde fått så mycket stryk så de aldrig rest sig upp igen, detta avskum, speciellt de som inte ens har rätt att vara i vårt land Sverige! ATT DE ÄNDÅ ÄR HÄR KAN VI TACKA S+MP REGERINGEN!!
  Det byggs upp ett hat i flathetens land, vi får hoppas befolkningen tar tag i detta själva, våra politiker kommer aldrig att göra något!
  SVERIGE VAKNA!!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Finns trots allt en gnutta rättvisa kvar i dagens svenska rättshaveri, synd bara att straffen blev så ynkliga att avtjäna på något av Kriminalvårdens hotell men något annat var inte att vänta i dagens Sverige med patetiska straffskalor !

  Liked by 1 person

 • ossie

  Äntligen nåt vettigt. Dessa våldsverkare hör hemma bakom galler.

  Liked by 1 person

  • Kenth Andersson

   Det värsta är att de får det en skyhög service bakom s.k galler på Kriminalvårdens hotell och är samma parasiter när de kommer ut efter ha vilat upp sig !

   Gilla

 • Stenbock

  Tja det var väl de väntade ”straffen” som utdömdes…
  Som ovan framgår, söker svenska PK-pressen få det hela, i såväl rubriker som bilder att de dömda skulle röra sig om ”svenska nazister” !
  Svenska våldsvänsterns pack kan jag inte minnas,att dessa slaskblad skrivit något kring.

  Liked by 1 person

 • Conny Lundberg

  Allting är tvärtom i den av pressen beskrivna verkligheten – de verkliga terroristerna och de som är mest våldsbenägna är de som pratar om kärlek till allt och alla och de s k högerextrema är i regel de som sköter sig och inte tar till våld annat än om de själva blir angripna.

  Gilla

 • Byggmästaren Löfven

  Kanske ropar de Kal å Ada?

  Gilla

 • SasjaL

  Kors i taket …

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: