Expressen hänger ut 23 frisläppta svenskar men skyddar häktad stenkastande somalier som vapentränat hos islamister


HATMEDIA. Tidningen Expressen hänger ut 23 nationalsocialister med namn och bild, de är frisläppta men fortfarande misstänkta för våldsamt upplopp i Göteborg i helgen.  

Däremot har nämner inte Expressen att en ”motdemonstrant” sitter häktad för samma upplopp och naturligtvis inget namn och ingen bild på ”motdemonstranten” som heter Hussein Ahmed, som uppger att han är född år 2000 och hör hemma i Somalia. Hussein behöver även somalisk tolk.

Herr Ahmed sitter häktad i Göteborg misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt upplopp. Mannen som var en del av en motdemonstration mot NMR i lördags använde en slunga för att kasta stenar mot poliser. Han fastnade på flera videoklipp – däribland Fria Tiders som kan ses nedan. Han utsatte alltså poliser med flera för livsfara men får inte vara med i Expressen.

Samhällsnytt avslöja att Hussein rekryterades till den terrorstämplade islamistiska organisationen Al-Shabaab redan när han var 14 år gammal. Enligt Migrationsverkets beslut lämnade mannen så detaljerade och samstämmiga uppgifter om den tiden att myndigheten väljer att tro på dem. Stenslungaren tränades bland annat att hantera vapen och utföra explosioner. Enligt egen utsago ville Al-Shabaab förmå honom att bli en självmordsbombare. Mannen kommer från en liten stad i regionen Shabelle Dhexe i södra Somalia och tillhör klanen Abgaal.

Al-Shabaab är en av många kriminella muslimska terrorgrupper som förstör livet för så många i Mellanöstern och Afrika. 

I Migrationsverkets beslut från januari får Hussein Ahmed en tidsfrist på fyra veckor för att lämna landet frivilligt. Med hjälp av en advokat överklagade han dock beslutet till Migrationsdomstolen i Göteborg som återigen skrev ner åldern på mannen till 17 år och återförvisade ärendet tillbaka till Migrationsverket. Utvisningen blev därmed stoppad. Åklagaren i målet har begärt en egen medicinsk åldersbedömning som ska vara klar till tisdag nästa vecka.

-Pettersson säger att man kan tycka vad man vill om Nordiska motståndsrörelsen men helt klart tycker Expressen att några hundra nationalsocialister är värre än flera tusen våldsbejakande islamister….


18 responses to “Expressen hänger ut 23 frisläppta svenskar men skyddar häktad stenkastande somalier som vapentränat hos islamister

 • 11 vänsterextremister döms för angrepp mot polisen i Göteborg | Petterssons gör skillnad!

  […] som fick hårdaste straffet var ett så kallat ”ensamkommande barn” från Somalia som inte hade rätt att vara i […]

  Gilla

 • fornuftist

  Det är kanske lika bra att gå med i NMR. Som invandringskritisk har man redan samma etikett som ”nazist”.
  Om man skulle jämföra sina politiska åsikter med en centerpartist eller en NMRare… Undrar just vilka slutsatser man skulle dra.

  Gilla

 • Strebbe1

  Varför kritiserar man ej tidningsägarna, varför undviker man att peka på elefanten?

  Gillad av 1 person

 • Trött på lögner och propaganda!

  Media kanske är på väg att bita sig själv i rumpan?
  Tänk om många människor blir arga för att endast svenskar visas på bild.
  Vilka är pixlade och onämnbara? Ja, det vet faktiskt alla människor i Sverige.
  Tänk om många människor inte ser dessa svenska unga män och unga kvinna som fiender utan som hjältar?
  Rebeller mot den pågående samhällsförstörelsen?
  lenaRebeller som kämpar mot övermakten, tänk maktelit, om dessa betraktas som hjältar av många människor?
  Ja media och övrig maktelit då har Ni bitit Er själva i rumpan och konsekvenserna av detta kommer att bli synbart för Er inom en snar framtid.

  Gilla

 • ruben

  ”Skrev ned åldern till 17 år”? Jag tror bestämt att Migrationsverket är en samlingsplats för kommunister och politiska aktivister vilket är mot lagen. Jag accepterar inte deras ”fördelning” av skattebidrag till främlingar, som i många fall visas vara kriminella och ha starkt kriminellt uppsåt med sitt liv i nya landet. De på Migrationsverket, som med öppna ögon och utan att ta ansvar släpper igenom dessa personer medverkar i hög grad till brott eller i värre fall landsförrädare och skall förstås lagföras.

  Gilla

 • Lena

  Dysfunktionella och kriminella utländska individer skyddas med alla medel. Hur har det kunnat gå så snett i vårt land!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   En 35-årig totalt ansvarslös och okontrollerad massinvandring är svaret på på frågan, hur har det kunnat gå så snett i detta land !
   Att i åratal bara vräka in människor med olika kulturer och sätta dem i ytterområden men icke i de finare kvarteren där etablissemanget som vurmar för massinvandring själva bor och bara för att man som svensk politiker ska snäll mot hela världen kan ju bara sluta på ett sätt vilket tydligt märks i dagens s.k trygga mångkulturella Sverige.

   Gilla

 • Jhonsson

  Expressen liksom övriga kvällstidningar är inte värda slitande under skorna. Om manlåter bli att köpa sin kvällstidning under ett år sparar man drygt 8000 kr. Helt skattefritt och utan arbetsinsats. Börja nu, så har du en extra sant till semestern nästa år.
  På tio,år har du sparat nästan 90000 kr (nittiotusen kr)

  Gilla

 • Suzie

  Lugenpress är vederstyggligt onda.Vi måste kämpa för vår yttrandefrihet trots att den är grundlagsfästad så kan vi inte ta den för given då de onda som vanstyr landet jobbar hårt dag som natt genom list,lögner och fanatisk propaganda som Goebbels skulle avundas på att strypa vår yttrandefrihet fullständigt och införa en kommunistfascistdiktatur för att till varje pris fullborda den landsomstörtande massinvandringsagendan som är ett djävulens verk.

  Gilla

 • Stenbock

  Det är dessa skitblaskor som gör jobbet åt de styrande socialisterna…
  I Spanien har detta nu lett till,att landet nu står spaltat,och de finns vissa som befarar,att ett inbördeskrig kan bryta ut !
  Dessa slaskblaskor vänder sig ju i första hand,till dem med mindre förstånd.Alltså i hög grad mycket farliga för normala människor.

  Gilla

 • ossie

  Typiskt för svensk skit och hatpress.

  Gilla

 • Hönsmamman

  somelier är nåt helt annat

  Gilla

 • Lena

  Somaliern är mobbad av sexpressen. Nu får han kuta till DO och klaga med en plånboken välfylld efter.

  Gilla

 • Leif

  Hur gick det med parollen’vi avpixlar inte’.. har för mig att de lade en hel del pengar på en kampanj för inte allt så länge sedan..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: