Var är ursprungsbefolkningen?


BROTTSLIGHET. Online Magazin ställer en berättigad fråga. Dessutom skrek några av dem allahu akbar i går. Det är knappast göteborgska…

Stenslungan är ett gammalt vapen som används till jakt och på slagfältet. Det är enkelt och effektivt men fodrar mycket träning för att man ska uppnå precision i kastet. Används mycket i Mellanöstern.


15 responses to “Var är ursprungsbefolkningen?

 • Mm

  För det första kriminalisera masker för ansiktet, kan de inte stå för sitt djävulskap så har de inte ut på gator och torg att göra.
  Det gäller för de vandrande sopsäckarna åxå. Slöjor eller hucklen hade vi åxå, det kommer dessa invällare åxå att sluta med när religiositeten har avtagit. Så de kan de ha kvar men inte i sjukvården. Det gäller för långärmat åxå.
  Inga bidrag till församlingar, organisationer, varför skall jag jobba livet ur mig för att ex kurdiska föreningen skall ha bidrag så gubbarna/männen kan sitta och spela kort, de har så höga socialbidrag så de får väl betala själva med det bidrag de får från mig.
  De har valt Sverige JAG har inte valt dem, det har våra klåfingriga 7 klövern gjort. PK hurrar för att vi är så goda. Magdalena stollan i regeringen anser att ladorna var tomma efter deras härjningar är både lador och visthusbyggnader nerhuggna till bränsle.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Ursprungsbefolkning?

  Hon verkar inte ha förstått indoktrineringen i Sverigeistan och borde sändas till Gulag!

  Araberna i viss mån men framförallt somalierna är ursprungsbefolkning i Sverige och dom som vi efterblivna svenskar har att tacka för vårt välstånd!

  Gilla

 • Luntan

  Jämför: Vet någon om andra invandrare i Sverige hållit på så här?
  När skedde denna demonstration? Vad stod det på arabiska på flaggorna? – Att dessa inavlade & sinnessjuka kräver att få makten för att bestämma och förstöra Sverige och övriga Europa?

  Varför får inte vi som gjorde vår värnplikt våra vapen Försvarsministern, så att vi kan börja sanera detta påtvingade elände då ingen annan gör det åt oss?

  Gilla

 • EW

  Hette det inte att kasta slangbella? Det gjorde i alla fall killarna i mitt plugg, men de fick aldrig kasta så de kunde träffa tjejerna för det var fegt, Det hade vi roligt åt; vi var förstås inte gjorda av skiraste kristall, vi var snabbare, vigare och hoppade högst!

  Vi fick köa i korridoren innan fröken/magistern kom sen marschera till våra bänkar och när ”majjen” nickade fick vi sätta oss.

  Nåde den som inte kunde hålla truten; då blev det en sittopp på stubbeliberten för att sen släpas i halsskinnet, omvridet, till skamvrån!
  Det var med andra ord ganska lugnt på lektionerna, Och aldrig någonsin åkte en tjej på stryk. Vi bråkade helt enkelt inte.

  Det var den då idylliska Rosenborgsskolan i Södertälje på -50/60 talet då staden kallades Kringelstaden, befolkningen låg runt dryga 30 000.

  Visst ja, vi hade en invandrare i klassen, han var från det i våra ögon mycket exotiska Ungern!

  ;

  Gilla

 • centurion

  Och inte en enda kärring någonstans i hela filmen på demonstrationen. Bra eller dåligt ? Vete´fan, bryr mej egentligen inte. De påstår att de flydde från galenskapen. Och så tog de med sig dumheterna hit. Var ska detta sluta ? Gudrun, kolla in Patriarkatet. Men du sitter väl och dregglar för fullt i din påsk-kärring-utstyrsel.

  Gilla

 • Gorm

  Som i Kosovo, i Burma och nu i Göteborg.
  De flesta röstar för att det skall bli så här.

  Gilla

 • Lena

  Vad är detta för demonstration på avenyn i gbg ?

  Mördarflaggor i täten och folk som inte är svenskar i gbg ?
  Sverige är ett dårhus .

  Gilla

  • Ulv

   Subliminalt budskap kan man säga. De ”fredliga” är riktigt fredliga och nassarna skall hålla sig borta från våra gator. Då går allt städat till. Se? (men snart blir det derby …)

   Gilla

  • EW

   Ser inte en endaste svensk människa, däremot svenska bussar. Är det en reklamfilm för bussar månne?

   Gilla

  • Sven-Erik

   En skylt på svenska ”Hussein vägrade ge sig för Tyranneri”. Många på arabiska.
   Demonstration mot det ursvenska barbariet av de fredliga och humana.

   Gilla

  • ruben

   Dom var välförsedda med rytminstrument. Går de i musikskolor och har lånat hem dem? Undrar vilken Hussein de utropar till hjälte? Har det med Sverige att göra? Vilken organisation är det? Det verkar helt uppochnedvänt. Jag ser ingen framtid för Sverige, tyvärr.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: