Hycklerskan

INRIKES. Hillevi Larsson är socialdemokratisk riksdagsledamot sedan 2004 för Malmö kommuns valkrets. Fru Larsson har den bestämda uppfattningen att dubbelmoral betyder dubbelt så bra.

Riksdagsledamoten Hillevi Larsson (s) tog år 2014 emot ett pris för sitt Palestinaengagemang. Priset delades ut av Palestinska kulturföreningen i Malmö den 30 november 2014 och föreställer en Palestinakarta där staten Israel är utplånad.

Igår deltog Hillevi i protesterna mot judehatet i Malmö. Det kallas socialdemokrati. Ni vet väl S haft makten i kalifatet Malmö i över 100 år…

 

11 thoughts on “Hycklerskan

  1. Man kan endast uppfatta detta inkonsekventa agerande som en makaber verifikation på den diplomerade antisemitens ideologiska handikapp och spektakulära hänsynslöshet, där det teatrala kryperiet framstår lika tydligt som det allmänna folkförakt denna falskt flinande statskonstnärinna ständigt förevisar.
    ”Titta på mig, så duktig, lydig och värdegrundsfokuserad jag är!”

    Exceptionellt osmakligt och respektlöst uppträdande, vilket är exakt vad man kan förvänta sig av en moraliskt invalidiserad aktris av denna kaliber.
    Andreas.

  2. Det är som alla sossar,lögn ,kappvändning,käbbel .Hoppas att byfånen till statsminister avgår snart och utlyser nyval.Tyvärr det är bara drömmar.Rösta bort dårarna .Mvh Adolf

  3. Det borde inte vara sant, men jag är inte så förvånad. Kommer någon PK-politiker bry sig om någon förändring? Att kunna demonstrera sån öppen antisemitism utan att riskera något straff är märkligt. Finns det några konkreta åtgärder? Varför jagar de inte upp de som agiterade om att skjuta judar och ger dem välförtjänta straff? Det kan inte vara svårt. Det är ingen engångsföreteelse, utan pågår dagligen. Vad är det som händer i Sverige?

  4. Hon är väl en riktig demokrat, en fot i vardera lägret. Eller en riktig svensk som inte kan ta ställning för varken den ena eller andra.
    Velighetens och den hjälpnödiges prästinna!

  5. Och på Twitter önskar Margot Wallström alla i Sverige och hela världen ”happy hanukka”…. helt omedveten – eller inte? – om att Chanukka firas till minne av att JUDARNA återfick tillgång till templet i Jerusalem….från muslimerna suck.

    Kolla kommentarerna på wallströms tweet…

  6. En av det islamistiska övertagandet´s främsta frontfigurer. Försvarar islam och dess följdverkningar i alla lägen. – Och nu- försöker det vidriga stycket, ge sken av att hon bryr sig om islamisternas diametrala motsats, nämligen den judiska befolkningen. Förstår hon inte hur dum hon är ? Jag tror bestämt att såsen skar sig !

  7. Hela styrningen i Malmö är väl infiltrerade av islam?

    Kanske dags att regeringen använder sitt bevingade uttryck,
    ”Särskilt utsatt område” för Malmö?

    Malmö är väl nästan helt ockuperat av främmande makt, islam?
    D.v.s. det är en ”no-go zoon”, ett icke längre svenskt territorium!

    Känner du dig trygg med utvecklingen i Sverige?
    Jag är rädd!

Kommentera