Medborgarjournalist Bechir Rabani är död

Medborgarjournalisten Bechir Rabani hittades död i sitt hem på morgonen, han blev 33 år. Vi är många som i denna stund sörjer en modig ung mans alltför tidiga bortgång.

Bechirs viktiga journalistiska arbete var uppskattat av många, hans senaste arbete blev publicerat för några dagar sedan, och mer var på väg. Se mer HÄR

Om Robert Aschberg på bloggen… 

Om Bechir Rabani på bloggen…

45 thoughts on “Medborgarjournalist Bechir Rabani är död

 1. R.I.P. Bechir Rabani, vi Sverigevänner kommer aldrig att glömma vad du gjorde för vårt land!
  Hoppas alla som tycker att Bechir Rabani gjorde en viktig insats för vårt land får tillfälle att hedra honom vid begravningen!
  Vi är många 1000 svenskar och invandrare!
  Bechir gjorde INTE allt rätt men mycket föll på plats. En hjälte, en MODIG Sverigevän!!
  Vi bör alla sörja, vi har förlorat en viktig Megafon!

 2. Måste skriva ett tillägg till ina tidigare rader. Mord och självmord måste naturligtvis utredas. OM Bechir Rabani var deprimerad kan det vara ett självmord, bakom ett självmord ligger alltid en depression, Expressen förföljde honom, kanske en utlösande faktor….
  OM det är ett mord kan Afghaner ligga bakom, de är professionella mördare och dränkte bl.a. Johanna Möller f.d. man.
  Alla stenar måste vändas på men vi ska hålla oss på jorden, nu kan vi bara gissa MEN svaret borde komma efter obduktionen.
  Obducenten måste ta blodprover och undersöka ämnen från Afghanistan, de är raffinerade mördare, de använder inte bara kniv!

  • Det kan likka bra vara en narurlig död

   Det finns olika plötsliga dödsfall även bland yngre personer.
   Droger är en annan möjlighet.

   ”Dränkte Johanna Möllers f.d man” – om du ska ta upp ett exempel måste du först ta reda på fakta.

   • Lika stavas med ett k. Johanna Möllers f.d. man dränktes enligt Leif G.W, Perssons skarpa hjärna, ett mycket väl underbyggt antagande men att bevisa det är svårt, det fanns inga kameror där eller vittnen, sannolikt var det flera av Johanna Möller lejda Afghaner, det är hårda fakta!
    Hoppas 87:an vaknar och fattar men de kanske vill ha in några 100.000 kriminella till….
    Att någon försvarar dessa är sjukt!

   • Jag gör en del slarvfel ibland och de går inte att redigera när de väl hamnat i kommentaren…irriterande.

    G W Persson som jag gärna lyssnar på har bara sagt att maken dränktes, men du påstår följande: ”de är professionella mördare och dränkte bl.a. Johanna Möller f.d. man”.

    Något du i nästa kommentar ändrar till: ”sannolikt var det flera av Johanna Möller lejda Afghaner, det är hårda fakta!”

    Hur kan något som du TROR vara hårda fakta.
    Jag tror inte ens att någon afghan varit misstänkt när det gäller mordet på maken.

   • Mia Khavadari….Du kan kallt räkna med att han inte dränkte sig själv, K.G. Persson har förklarat detta i flera program men vill man inte förstå så går det inte! Det var ett ANSTIFTAT MORD kom IF fram till eftersom polisen är undermålig….-då togs utredning upp på nytt men de har ingen större fantasi eller stake så inget lär väl hända….
    De Johanna Möller hade kontakt med då var kriminella Afghaner och jag drar därav slutsatsen att de mördat makan!! Finns helt enkelt inte något annat alternativ….
    Bevisbördan ligger dock på polisen HUR DET GICK TILL….!!! OM de ärligt frågar Leif G.W. Persson så kan de nog få hjälp….Chansen till en lösning finns men de är INTE stora….POLISEN borde söka mördarna BAKVÄGEN, dvs söka allt de kan komma över beträffande Johanna Möller och MAKEN….Allt bör de rota igenom!

   • Det är klart att han inte dränkte sig själv. Det är ju konstaterat att han inte drunknade i den sjö han hittades i utan har förts dit efteråt.
    Du utgår från att afghaner dödat honom och påstår att det inte finns något annat alternativ, något som varken polisen, G W Persson eller jag tror på.

   • Noterar dock att dränka sina offer är en vanlig metod bland terrorister i Afghanistan, ett tips polisen borde kolla upp och undersöka vidare!
    Streck i debatten med dig, du verkar svårt sjuk som försvarar kriminellt avskum, men du har väl dina skäl….
    Ni är en stor grupp flykting-kramare i Sverige, det är inget ni kommer att tjäna något mer på än att ni har dem som sängkamrater….
    Skaffa ett jobb istället för att snylta på samhället!

  • Låt bli droger och alkohol när du ska kommentera, du gör bara bort dig själv.
   Ett tips ifrån tränaren.

 3. Bechir var ju arab (om han ens var det) Bechir blir då ikoniserad genom detta som påstås har hänt. Araben som jobbade för Sverige:) hänger ni med? 🙂
  poängen är att du Svenne ska börja gilla Araber (: för de jobbar för Sverige.

 4. Pettersson
  Är detta det enda du lägger upp???
  Ett konstaterande??
  Och en anmälan av någon person.
  Lägg upp klippen om avslöjandet av Aschberg
  Och info om vederbörande
  Kanske ett gott ord om den avlidne?
  Nä just det, du är ju avlönad av samma personer som dräpt bechir.

  • Det blev en tumme ner! Knarkade han ? OM inte kan det vara någon annan för oss okänd dödsorsak, ex en propp mellan lungan och hjärtat….Du ska ha klart för dig att få vet vem Bechir Rabani är, bara ett fåtal politiskt intresserade, jag vet vem han var….
   Jag minns Bechir Rabani från Göteborg då han infiltrerade motdemonstranterna som kastade sten med slunga mot polisen, det var MODIGT av Bechir….Som de flesta vet demonstrerade NMR, några 100 stycken unga svenska män, SVT och hatmedia förstorade upp händelsen, de ville ha allt fokus på den lilla NMR demonstrationen för att slippa debattera Sveriges allvarliga problem på ett seriöst sätt!
   Detta hedrar Bechir Rabani, det finns säkert också annat som inte hedrar honom men låt oss glömma det idag då han lämnat jordelivet. Bechir Rabani hade behövts i debatten, han gick bort alldeles för tidigt, det var MODIGT av honom att göra hembesök hos Expressens chefredaktör och Robert Arselberg, mycket bra gjort!
   Beträffande dödsorsaken så har vi inte en susning….det blir gissningar men kroppen är skör, det finns mycket som kan brista och gå sönder och livet är borta!
   R.I.P. Bechir Rabani, Du gjorde en fin insats mot den ansvarslösa massinvandringen!!

 5. Oavsett vad: Skrämmande! Hoppas man hittar hans utlovade dokument om Aschberg m fl. Kanske kan det ge mer information om det hela.

 6. RIP Bechir.Visst är det konstigt det som hänt. Strax innan han skulle göra nya avslöjanden om Aschberg.Jag läste att hans FB konto raderades samtidigt. Fullt frisk och bara 33 år.

 7. Robert A acepterade inte de metoder som han själv använde sig av mot andra när någon gav tillbaka, en riktigt liten figur.

 8. Jävligt underligt…instämmer med de som säger att obduktionen borde ske i Danmark. Vi kommer ALDRIG få reda på vad som hänt. Sanningen. Det enda vi vet är att en hjälte gått ur tiden. Vila i frid Bechir Rabani!

 9. Robert Aschbergs farfar Olof ”röde bankiren” Aschberg hjälpte sin gode vän, massmördaren Josef Stalin, att tvätta de pengar som kommunistpartiet i Ryssland tillskansat sig genom att råna banker i Ryssland innan revolutionen. Det arvet, efter den folkmordsfinansierande judiske bankiren Olof Aschberg, har möjliggjort Robert Aschbergs mediasatsningar genom åren. Robert Aschberg själv är en aggressiv förespråkare för massmördaren Mao Zedongs metoder. Mao Zedongs metoder byggde på principer att slå ut små aktörer på ett tidigt stadium. Samma metod används frekvent av den israeliska underrättelsetjänsten Mossad i sin kamp mot palestinska opinionsbildare.

  Enligt en avhoppad Mossadagenten Claire Hoy Victor Ostrovsky i boken ”Med sveket som vapen”, https://biblioteket.stockholm.se/tite… måste fienden tillintetgöras innan de får för stort medialt genomslag. Exakt i den position som palestiniern Bechir Rabani nu befann sig i. Nu är han mystiskt död! Trots att han var fullt frisk och ung.

 10. En förlust oss svenskar han tog vår kamp för ett fritt Sverige mot PK fascisterna.

  Vila i frid och tack för allt, vi ska fortsätta kampen för frihet.
  Mats

 11. Detta var verkligen mycket sorgligt!
  – En svart dag för sanningen och demokratin och de få idag som vågar stå upp för den! Han var faktiskt en av de modigaste och smartaste människor jag kan komma på. En verklig och sann demokrat dessutom.
  Det skulle verkligen behövas fler sådana som honom i dagens Sverige! Fler sådana som som verkligen vågar ifrågasätta den korrupta makteliten, (med tragisk konsekvens som det nu verkar)

  I någon video berättade han lite om sin bakgrund inom ”våldsvänstern” & Expo, som bara när sig på hat mot andra grupper utan att egentligen veta vad vänster och socialism egentligen handlar om (detsamma som gäller för dagens Socialdemokrater och Vpk). Fann videon här; https://www.youtube.com/watch?v=UXjns_EcEmQ (där berättar han lite om sin bakgrund i början).
  Hans kanalbeskrivning;
  ”Visselblåsarnas och yttrandefrihetens beskyddare och förmedlare!
  Vi får inte betalt av män i kostym för att bedriva en partisk agenda. Vi rapporterar för och åt folket.Medborgarjournalism är folkets journalism, den enda sanna och ärliga journalismen i Sverige.”

  Aschberg kommer väl med detta att få sluta sina dagar på Saltvik eller Kumla får man förmoda. Med den importerade antisemitism som idag råder på dessa institutioner kommer han förmodligen inte att få det så lätt.

  ”Even if you are a minority of one, the truth is the truth”
  – Mahatma Gandhi.

 12. R.I.P Bechir Rabani. Du var på dom godas sida i kampen mot orättvisor och korruption. Vi ska aldrig glömma hur mycket du gjort för Sverige.

Kommentera