Medborgarjournalist Bechir Rabani är död


Medborgarjournalisten Bechir Rabani hittades död i sitt hem på morgonen, han blev 33 år. Vi är många som i denna stund sörjer en modig ung mans alltför tidiga bortgång.

Bechirs viktiga journalistiska arbete var uppskattat av många, hans senaste arbete blev publicerat för några dagar sedan, och mer var på väg. Se mer HÄR

Om Robert Aschberg på bloggen… 

Om Bechir Rabani på bloggen…


45 responses to “Medborgarjournalist Bechir Rabani är död

 • Kurt Kodstedt

  R.I.P. Bechir Rabani, vi Sverigevänner kommer aldrig att glömma vad du gjorde för vårt land!
  Hoppas alla som tycker att Bechir Rabani gjorde en viktig insats för vårt land får tillfälle att hedra honom vid begravningen!
  Vi är många 1000 svenskar och invandrare!
  Bechir gjorde INTE allt rätt men mycket föll på plats. En hjälte, en MODIG Sverigevän!!
  Vi bör alla sörja, vi har förlorat en viktig Megafon!

  Gilla

 • Kurt Kodstedt

  Måste skriva ett tillägg till ina tidigare rader. Mord och självmord måste naturligtvis utredas. OM Bechir Rabani var deprimerad kan det vara ett självmord, bakom ett självmord ligger alltid en depression, Expressen förföljde honom, kanske en utlösande faktor….
  OM det är ett mord kan Afghaner ligga bakom, de är professionella mördare och dränkte bl.a. Johanna Möller f.d. man.
  Alla stenar måste vändas på men vi ska hålla oss på jorden, nu kan vi bara gissa MEN svaret borde komma efter obduktionen.
  Obducenten måste ta blodprover och undersöka ämnen från Afghanistan, de är raffinerade mördare, de använder inte bara kniv!

  Gilla

  • Mia

   Det kan likka bra vara en narurlig död

   Det finns olika plötsliga dödsfall även bland yngre personer.
   Droger är en annan möjlighet.

   ”Dränkte Johanna Möllers f.d man” – om du ska ta upp ett exempel måste du först ta reda på fakta.

   Gilla

   • Kurt Kodstedt

    Lika stavas med ett k. Johanna Möllers f.d. man dränktes enligt Leif G.W, Perssons skarpa hjärna, ett mycket väl underbyggt antagande men att bevisa det är svårt, det fanns inga kameror där eller vittnen, sannolikt var det flera av Johanna Möller lejda Afghaner, det är hårda fakta!
    Hoppas 87:an vaknar och fattar men de kanske vill ha in några 100.000 kriminella till….
    Att någon försvarar dessa är sjukt!

    Gilla

   • Mia

    Jag gör en del slarvfel ibland och de går inte att redigera när de väl hamnat i kommentaren…irriterande.

    G W Persson som jag gärna lyssnar på har bara sagt att maken dränktes, men du påstår följande: ”de är professionella mördare och dränkte bl.a. Johanna Möller f.d. man”.

    Något du i nästa kommentar ändrar till: ”sannolikt var det flera av Johanna Möller lejda Afghaner, det är hårda fakta!”

    Hur kan något som du TROR vara hårda fakta.
    Jag tror inte ens att någon afghan varit misstänkt när det gäller mordet på maken.

    Gilla

   • Kurt Kodstedt

    Mia Khavadari….Du kan kallt räkna med att han inte dränkte sig själv, K.G. Persson har förklarat detta i flera program men vill man inte förstå så går det inte! Det var ett ANSTIFTAT MORD kom IF fram till eftersom polisen är undermålig….-då togs utredning upp på nytt men de har ingen större fantasi eller stake så inget lär väl hända….
    De Johanna Möller hade kontakt med då var kriminella Afghaner och jag drar därav slutsatsen att de mördat makan!! Finns helt enkelt inte något annat alternativ….
    Bevisbördan ligger dock på polisen HUR DET GICK TILL….!!! OM de ärligt frågar Leif G.W. Persson så kan de nog få hjälp….Chansen till en lösning finns men de är INTE stora….POLISEN borde söka mördarna BAKVÄGEN, dvs söka allt de kan komma över beträffande Johanna Möller och MAKEN….Allt bör de rota igenom!

    Gilla

   • Mia

    Det är klart att han inte dränkte sig själv. Det är ju konstaterat att han inte drunknade i den sjö han hittades i utan har förts dit efteråt.
    Du utgår från att afghaner dödat honom och påstår att det inte finns något annat alternativ, något som varken polisen, G W Persson eller jag tror på.

    Gilla

   • Kurt Kodstedt

    Noterar dock att dränka sina offer är en vanlig metod bland terrorister i Afghanistan, ett tips polisen borde kolla upp och undersöka vidare!
    Streck i debatten med dig, du verkar svårt sjuk som försvarar kriminellt avskum, men du har väl dina skäl….
    Ni är en stor grupp flykting-kramare i Sverige, det är inget ni kommer att tjäna något mer på än att ni har dem som sängkamrater….
    Skaffa ett jobb istället för att snylta på samhället!

    Gilla

 • Kenth Andersson

  Medborgarjournalist, vad är det för något och vad uträttar en sådan ?

  Gilla

 • Nico

  Pettersson
  1/10 del av din reportage så försvarar du makteliten
  Sådana som Aschberg.
  Zionister

  Gilla

 • Nico

  Pettersson
  Är sanningen för obekväm?

  Gilla

  • Bajen666

   Låt bli droger och alkohol när du ska kommentera, du gör bara bort dig själv.
   Ett tips ifrån tränaren.

   Gilla

 • ThuleScandinavianMaps

  Bechir var ju arab (om han ens var det) Bechir blir då ikoniserad genom detta som påstås har hänt. Araben som jobbade för Sverige:) hänger ni med? 🙂
  poängen är att du Svenne ska börja gilla Araber (: för de jobbar för Sverige.

  Gilla

 • Lena

  Vad jag och säkert många svenskar med mig har levt i falsk trygghet.
  http://friasidor.is/aschberg-under-luppen/
  Det var ett annat Sverige än det som vi trodde oss känna.

  Gilla

 • Nico

  Pettersson
  Är detta det enda du lägger upp???
  Ett konstaterande??
  Och en anmälan av någon person.
  Lägg upp klippen om avslöjandet av Aschberg
  Och info om vederbörande
  Kanske ett gott ord om den avlidne?
  Nä just det, du är ju avlönad av samma personer som dräpt bechir.

  Gilla

  • Kurt Kodstedt

   Det blev en tumme ner! Knarkade han ? OM inte kan det vara någon annan för oss okänd dödsorsak, ex en propp mellan lungan och hjärtat….Du ska ha klart för dig att få vet vem Bechir Rabani är, bara ett fåtal politiskt intresserade, jag vet vem han var….
   Jag minns Bechir Rabani från Göteborg då han infiltrerade motdemonstranterna som kastade sten med slunga mot polisen, det var MODIGT av Bechir….Som de flesta vet demonstrerade NMR, några 100 stycken unga svenska män, SVT och hatmedia förstorade upp händelsen, de ville ha allt fokus på den lilla NMR demonstrationen för att slippa debattera Sveriges allvarliga problem på ett seriöst sätt!
   Detta hedrar Bechir Rabani, det finns säkert också annat som inte hedrar honom men låt oss glömma det idag då han lämnat jordelivet. Bechir Rabani hade behövts i debatten, han gick bort alldeles för tidigt, det var MODIGT av honom att göra hembesök hos Expressens chefredaktör och Robert Arselberg, mycket bra gjort!
   Beträffande dödsorsaken så har vi inte en susning….det blir gissningar men kroppen är skör, det finns mycket som kan brista och gå sönder och livet är borta!
   R.I.P. Bechir Rabani, Du gjorde en fin insats mot den ansvarslösa massinvandringen!!

   Gilla

 • Bånge

  Läs johan westerholms ledasidorna.se också
  Kolla länkarna. Något är på gång

  Gilla

 • Mr Jordan

  Det kan inte vara sant! Jag tittade så sent som igår!

  Gilla

 • Galen?

  (((Malta)))

  Gilla

 • Erika

  Oavsett vad: Skrämmande! Hoppas man hittar hans utlovade dokument om Aschberg m fl. Kanske kan det ge mer information om det hela.

  Gilla

 • Bosse

  RIP Bechir.Visst är det konstigt det som hänt. Strax innan han skulle göra nya avslöjanden om Aschberg.Jag läste att hans FB konto raderades samtidigt. Fullt frisk och bara 33 år.

  Gilla

 • Lena

  Robert A acepterade inte de metoder som han själv använde sig av mot andra när någon gav tillbaka, en riktigt liten figur.

  Gilla

 • ThinLizzy

  Man blir mer än lovligt konspiratorisk när en 33-årig vältränad kille plötsligt dör.

  Gilla

 • Emil

  Jävligt underligt…instämmer med de som säger att obduktionen borde ske i Danmark. Vi kommer ALDRIG få reda på vad som hänt. Sanningen. Det enda vi vet är att en hjälte gått ur tiden. Vila i frid Bechir Rabani!

  Gilla

 • Ove-Britt Henson

  Robert Aschbergs farfar Olof ”röde bankiren” Aschberg hjälpte sin gode vän, massmördaren Josef Stalin, att tvätta de pengar som kommunistpartiet i Ryssland tillskansat sig genom att råna banker i Ryssland innan revolutionen. Det arvet, efter den folkmordsfinansierande judiske bankiren Olof Aschberg, har möjliggjort Robert Aschbergs mediasatsningar genom åren. Robert Aschberg själv är en aggressiv förespråkare för massmördaren Mao Zedongs metoder. Mao Zedongs metoder byggde på principer att slå ut små aktörer på ett tidigt stadium. Samma metod används frekvent av den israeliska underrättelsetjänsten Mossad i sin kamp mot palestinska opinionsbildare.

  Enligt en avhoppad Mossadagenten Claire Hoy Victor Ostrovsky i boken ”Med sveket som vapen”, https://biblioteket.stockholm.se/tite… måste fienden tillintetgöras innan de får för stort medialt genomslag. Exakt i den position som palestiniern Bechir Rabani nu befann sig i. Nu är han mystiskt död! Trots att han var fullt frisk och ung.

  Gilla

 • Mats

  En förlust oss svenskar han tog vår kamp för ett fritt Sverige mot PK fascisterna.

  Vila i frid och tack för allt, vi ska fortsätta kampen för frihet.
  Mats

  Gilla

 • Snorre

  Detta var verkligen mycket sorgligt!
  – En svart dag för sanningen och demokratin och de få idag som vågar stå upp för den! Han var faktiskt en av de modigaste och smartaste människor jag kan komma på. En verklig och sann demokrat dessutom.
  Det skulle verkligen behövas fler sådana som honom i dagens Sverige! Fler sådana som som verkligen vågar ifrågasätta den korrupta makteliten, (med tragisk konsekvens som det nu verkar)

  I någon video berättade han lite om sin bakgrund inom ”våldsvänstern” & Expo, som bara när sig på hat mot andra grupper utan att egentligen veta vad vänster och socialism egentligen handlar om (detsamma som gäller för dagens Socialdemokrater och Vpk). Fann videon här; https://www.youtube.com/watch?v=UXjns_EcEmQ (där berättar han lite om sin bakgrund i början).
  Hans kanalbeskrivning;
  ”Visselblåsarnas och yttrandefrihetens beskyddare och förmedlare!
  Vi får inte betalt av män i kostym för att bedriva en partisk agenda. Vi rapporterar för och åt folket.Medborgarjournalism är folkets journalism, den enda sanna och ärliga journalismen i Sverige.”

  Aschberg kommer väl med detta att få sluta sina dagar på Saltvik eller Kumla får man förmoda. Med den importerade antisemitism som idag råder på dessa institutioner kommer han förmodligen inte att få det så lätt.

  ”Even if you are a minority of one, the truth is the truth”
  – Mahatma Gandhi.

  Gillad av 1 person

 • Conny Lundberg

  R I P Our dear brother in arms!!!

  Gilla

 • Lena

  Jag tror inte på tillfälligheter.

  Gillad av 1 person

 • Magnus

  R.I.P Bechir Rabani. Du var på dom godas sida i kampen mot orättvisor och korruption. Vi ska aldrig glömma hur mycket du gjort för Sverige.

  Gillad av 1 person

 • Ove-Britt Henson

  Vila i frid Bechir Rabani. Och tack för att du stod upp mot etablissemanget. ❤️

  Gillad av 1 person

 • Ove-Britt Henson

  Verkar vara vanligt att dö av hjärtattack om man säger sanningen i det här landet.

  Gillad av 1 person

 • Utvandrad

  RIP Bechir.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: