Expressens Lars Lindström vet


INVANDRING/MEDIA. I går skedde ett knivmord på Enskede gårds gymnasium. En elev mördades av en annan elev. Det är ungefär vad vi vet. 

Tonåringen som dog där på skolan var ett ensamkommande flyktingbarn. Ett av barnen som ständigt, varje dag, varje timme misstänkliggörs, hånas och kallas olika fula namn av makthavare och debattörer på olika nivåer och av deras följare.

Pojken flydde från krig och terror och mötte döden på en skola i Enskede gård. Hans närmast sörjande är informerad: hans gode man. Tragiken har dubbel botten.

Den tonårspojke som är misstänkt för mordet greps efter en snabb polisinsats. När det här skrivs vet vi inte mycket om honom, mer än att han också är ett barn, men det stoppar inte spekulationerna”

Detta och mer därtill skriver Lars Lindström i Expressen. Det påstås att den mördade var 17-år men Lars Lindström VET, han vet dessutom att offret flytt från krig och terror trots att många av afghanerna är betydligt äldre än de uppgift och har kommit från fredliga områden i Afghanistan eller från Iran och har rest genom mängder av fredliga länder för att ta sig till Sverige.

”Och det enda du tänker är att vräka ur dig dina fördomsfulla och främlingsfientliga kommentarer för ytterligare några hundra ”retweets” och ”likes”. Det är skamligt, det är ovärdigt… och du vet vem du är”

-Pettersson tycker herr Lindström är duktig. Han ”vet” att den mördade är ett barn som flytt från krig och terror och han ”vet” att jag är fördomsfull och främlingsfientlig.

För min del kan den mördade afghanen om han nu är en afghan lika gärna vara en vuxen man som ljugit om sin bakgrund…tills jag vet föredrar jag att vara misstänksam för det är tack vara sådana som Lars Lindström som människor mördas i Sverige…

Om Lars Lindström på bloggen…


15 responses to “Expressens Lars Lindström vet

 • Ensamkommande mördat ankarbarn hade daglig kontakt med mamman i Iran | Petterssons gör skillnad!

  […] var alltså en ekonomisk migrant och ankarbarn och inte en flykting från krig och terror som Expressens Lars Lindström skrev igår. Sedan kan man fundera på om Mahmoud är/var 17-år eller äldre som jag […]

  Gilla

 • Rättegång efter knivmord på gymnasieskola | Petterssons gör skillnad!

  […] var alltså en ekonomisk migrant och ankarbarn och inte en flykting från krig och terror som Expressens Lars Lindström skrev igår. Sedan kan man fundera på om Mahmoud är/var 17-år eller äldre som jag […]

  Gilla

 • Ankarbarnet Mahmoud ville bli läkare, men mördades i Stockholm | Petterssons gör skillnad!

  […] var alltså en ekonomisk migrant och ankarbarn och inte en flykting från krig och terror som Expressens Lars Lindström skrev igår. Sedan kan man fundera på om Mahmoud är/var 17-år eller äldre som jag […]

  Gilla

 • Den mördade eleven Mahmoud ville bli läkare | Petterssons gör skillnad!

  […] var alltså en ekonomisk migrant och ankarbarn och inte en flykting från krig och terror som Expressens Lars Lindström skrev igår. Sedan kan man fundera på om Mahmoud är/var 17-år eller äldre som jag […]

  Gilla

 • Thomas

  Lasse är ytterligare en sådan där vänstergod moralpappa som
  troligen lever ett dubbelliv.
  Nånting med den mannen är det.
  Så jag blir inte förvånad om LL kommer ta en timeout eller sjukskrivning snart,
  kanske har tar en resa till thailand med Virtanen och Alex B för att
  få utlopp för sin skeva kvinnobild?

  Gilla

 • Carina-Fina

  Lars Lindström ÄR propaganda och fakenews. Nyheterna idag: ”Mahmoud Alizade kom till Sverige 2015 och har uppehållstillstånd och att hans mamma befinner sig i Iran.” Lars Lindström påstår att det är krig i Iran, han är en av Sveriges största bullshitters.

  Gilla

 • Mia

  Denna journalist behöver inte automatiskt få kritik för att han heter Lars Lindström.
  Jag tycker han beskriver denna tragiska händelse på ett fint sätt när han skriver att en tonåring har förlorat livet och en annan förmodligen förstört resten av sitt liv.
  Att marken gungar under fötterna på många elever.
  Flera av dem har bevittnat händelsen och kommer att bära med sig den i alla dagar.
  Tragedin blir inte mindre om den mördade afghanen skulle vara ett par år äldre, något som ingen vet något om.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Utgår naturligtvis även ifrån att detta mord på grund av en något tveksam lag om kniv på allmän plats inte varit mindre tragiskt om offret varit en äkta infödd svensk !
   Man kan lätt få för sig att det i PK-pressen blir krigsrubriker upprepade och tjatiga snyftreportage när nysvenskar råkar illa till skillnad mot infödda svenskar men det kanske bara är inbillning i landet där alla enligt politikerna är exakt lika mycket värda ?

   Gilla

   • Mia

    Om ett mord sker på en skolgård mitt bland andra elever är det lika hemskt oavsett etnicitet på offret.

    Gång på gång tas det upp att nyanlända inte får lika höga straff som svenskar trots att kriminalvårdsanstalterna har överflöd av dessa.
    Eller att pressen skulle tycka det är värre när en nyanländ råkar ut för något.
    De åsikterna sprids mellan SD-sympatisörer och upprepas så många gånger att de blir till en sanning.

    Gilla

  • Bosse

   Mia ! Det finns säkert andra i Sverige som heter Lars Lindström och dom är säkert vettiga.Men den här Lars Lindström på Expressen har inte många hjärnceller kvar .Kan hända av för mycket rödvin och kommunism i en våldsam blandning. Han är helt enkelt dum i huvet.
   Jag undrar vad Fatemeh Kavari säger om att det är farligare för en afghan i en svensk skola än att bli skickad till Afghanistan. Hon bör fundera över det.

   Gilla

 • Mimi N.

  My condolences, Swedes of all kinds and categories, but Swedes anyway !

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Läs den roliga ritningen ”hur man än gör så gör man fel”.Samma ställe skrev jag om pojken lindströms skriverier i PK anda.Det finns en annan skribent som heter besara, hon skrev massa dynga om allas lika värde och hela PK andan fan vet allt.När vaknar PK folket för att måttet är rågad. MVH ADOLF

  Gilla

 • ossie

  Expressens svar på Anders Lindberg. Ett rikspucko.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Om han nu kunde leva i fred i Iran eller Afghanistan och han mördades brutalt i Sverige, måste ju SVERIGE vara farligare. End of.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: