Alexandra Pascalidou viftar bort hedersvåld – det finns överallt

BROTTSLIGHET. I gårdagens Malou “Efter Tio på TV4” diskuterades Metoo, och Malou försöker då föra in samtalet på hur detta mottas i områden med hederskultur – men tystas omedelbart av Alexandra Pascalidou som konstaterar att hederskultur finns överallt – de kallas bara olika saker…

Om Alexandra Pascalidou på bloggen…

18 thoughts on “Alexandra Pascalidou viftar bort hedersvåld – det finns överallt

 1. Det utrangerade gamla etnicitetslokets närvaro i de unkna SVT-sofforna synes tröttsamt överflödigt och vittnar endast om det uttjänta maskineriets oförmåga att tillhandahålla adekvat och trovärdig respons.

  Nötta plattityder, patetiskt förvrängda faktauppgifter och ett persistent försvar av den förkastliga kättarskrift som går under den demagogiska beteckningen “värdegrunden”, är den repertoar vi kan förvänta oss av Pascalidou och andra salongsmarxister som åtnjuter ställning som målsmän för det omyndigförklarade svenska folket.
  Andreas.

 2. Med all min respekt för denna, enligt uppgifter, mycket intillegenta kvinna, så kanske hon inte har intelligensen inom hela sociala området.

  Man brukar tala om savanter, intivider med mycket hög intelligenskvot inom ett begränsat område.
  Vi kanske måste acceptera att denna högintelligenta kvinna, kanske inte har förmågan att analysera den totala, sociala katastrof som islam utgör och kommer att utgöra för den normala mänskligheten.

  Kanske ska SVT anklagas i stället för att de tillåter en savant att framföra en åsikt, ett uttalande, som inte är förankrat i verkligheten?

  Jag är rädd för den framtid vi står inför!
  Jag är rädd för det som blir resultatet av islams intrång i Sverige!
  Jag är rädd för att Sverige står inför en katastrof!

  Känner du dig trygg?
  Gör du något för din och Sveriges framtid?
  Är du med i SD?

 3. På grund av hennes ursprung borde Pascalidouskan vara grekiskortodox som religion. Att ställa sig på muslimska sidan och prata så nonchalant om hedersmord är inte bara blasfemi av högsta graden, det är en dödssynd. Du skall icke dräpa (du ska inte döda eller skada någon) – femte budet enligt bibeln som naturlig lag oavsett trosbekännelse.

 4. Det skulle bli intressant att låta Katerina Janouch och Alexandra debattera.

  Och då utan att TV-reportern lägger sig i och styr åt “rätt håll”…

 5. Det är klart att hedersvåld finns överallt när nu mångkulturen finns överallt!
  Man pratar också om att det funnits våldsamma hederskulturyttringar även i Sverige, ja, det har det, men det var för ca 100 år sedan och de var inte alls lika våldsamma som den nuvarande mångkulturens utan var mer av psykisk natur, uteslutning och skam etc. Varför ska vi gå bakåt i tiden och förstöra det öppna samhälle vi har skapat. Sedan 1975 har den Svenska samhällsutveckligen gått bakåt, till början förrädiskt långsamt, men nu accelererar förfallet och ingen kan nu undgå att både märka av och drabbas av det.

 6. Hedersmord är det dummast ord som finns i Sverige. Det finns absolut ingen heder i att mörda någon. Det är en omöjlighet att sätta samman orden heder och mord. Den helidiot som kom på detta borde spärras in för tid och evighet eftersom han/hon tycker att det är fint att mörda.

  • I de kriminellas paradis nr 1 Sverige är det naturligvis en heder att mörda, våldta, misshandla gamla och unga och råna i andra civiliserade länder där hederliga, moraliska medborgsre är mer värda än samhällsparasiterna så är det ingen heder utan bara en ren brottslig handling men i Sverige styr ju idag en annan religion och slger de att det handlar om heder så tycker självklart 7 klövern och det övriga PK-etablissemanget det också !

 7. Varför får denna kvinna uttrycka sig i TV? Hon fuskar, ljuger, plagierar mm. Är det enbart för att hon är ok och invandrare?!
  Paska är skit på finska 🤔

 8. Det finns inte överallt! Hur kan de trampa på muslimer som utsätts för denna horribla företeelse. Hon kanske ska ha i åtanke att hennes pappa, bröder och manliga släktingar får döda henne om hon beter sig illa. Hon klär sig tex väldigt slampigt, det borde rendera henne döden. Då hon är död har familjens heder återupprättats och de kan leva och visa ansiktet.

  Dödar man för hederns skull får man inte något straff i muslimska länder. Det ger ett frikännande om det ens går till domstol.

  Hon är en skam för kvinnosläktet, att vifta bort unga flickors utsatthet. Jag känner bara djupt förakt för henne!

 9. Glöm inte att hela Sveriges nunera hyllade författare Pascalidous mamma bor i ett s.k stackars utsatt område i Stockholm något som hon mer än gärna talar om i någon snyftintervju i PK-media !

   • Kenth, såklart! Men någonstans i sitt stilla sinne borde hon väl kunna dra någon slutsats om hur fel ute hon är, men icke. Ingen eftertänksamhet, ingen självrannsakan, inget tecken på djupsinne. Hon måste ju möta motstånd, men utan att kunna analysera det, uppenbarligen.

Kommentera