Måste läsas

Thoralf Alfsson har på sin blogg publicerat ett Facebook-inlägg som bör läsas av alla.

Många kommer säkert kalla den rasistisk och några av besökarna kommer säkert göra tummen ned på detta inlägg, givetvis utan att ens ha läst texten bakom nedanstående länk. Det är så det fungerar.

Jag vet inte vem personen bakom texten är och med respekt för honom/henne, tänker jag inte kopiera den. Jag råder er istället att läsa hela, men vill ändå ge er ett lite smakprov:

“Om hon kände till det förakt och den missaktning för Sveriges historia och kulturarv som dagens politiska elit sprider…//…Om hon kände till att skolor, folkhögskolor och universitet, tillsammans med statlig media, betydelsefulla myndigheter och de etablerade politiska partierna i decennier har gjort allt för att klippa bandet mellan folket – och dess historia”

Hon i det här fallet, är en amerikansk arkeolog som lyckats bevisa att nordiska vikingar var de första européer som satte sin fot i Nordamerika.

Thoralfs blogg

8 thoughts on “Måste läsas

 1. Mycket välskriven text dock har vi etniska svenskar inte “fortfarande några tiotal år på oss att stoppa vårdslösheten, kulturfientligheten och vanvettet”.

  Pessimisten: är redan alldeles för sent
  Realisten: är redan för sent
  Realisten (den optimistiska typen): senast nu
  Optimisten: ett par år
  Drömmaren: några tiotal år

  “några tiotal år” ger helt fel budskap, som om det inte vore speciellt bråttom

 2. “Grune”!
  Du har säkert rätt, med den lilla variationen att “87%:arna”, enligt min övertygelse, inte gör detta av systematiska eller avsiktliga skäl.
  Jag vidhåller mitt mantra att 87% av befolkningen är dummare än snittet.
  Detta strider visserligen mot all teoretisk, matematisk och statistisk kunskap och erfarenhet.

  Dock har Sveriges befolkning, i någon form, en likhet med fjällemlarna;
  Att samlas i grupp och gå gemensamt mot sin undergång, mot döden,
  mot islamisering av fosterlandet.

  Jag är glad och tacksam att jag är så gammal att jag hunnit få ut full glädje av livet.
  Jag är också glad och tacksam att jag inte kommer att tvingas in i vår regerings mål: Att acceptera att allt förändras, att allt mitt försvinner, att slippa uppleva att mina nära och kära kvinnliga medmänniskor blir sexslavar under muslimerna.
  Jag är glad och tacksam att slippa uppleva att mitt Sverige, mitt fosterland blir en kopia av Syrien.

  Jag tycker synd om er, som inte klarar av att förklara detta för “87%:arna”.

  Är det någon som känner sig trygg?
  Jag är ändå rädd!

 3. Jag som också tillhör den lilla exklusiva skara som vägrar tro ett enda ord av vad 7-klövern säger håller fullständigt med om att den stora massan ( 87% ) av befolkningen är helt inställda på att begå kollektivt självmord.

  • Varför kan man ju undra, beror det naivitet, bekvämlighet, konflikträdsla eller något annat att majoriteten av svenska folket bara knyter näven i fickan, gnäller runt köksbordet och i fikarummet och sedan väldresserat går till valurnorna och lägger sin röst på en 7 klöver som alla vet har fört en politik de senaste 35 åren som nu kommer att sänka Sverige ?
   Om man lyssnar ute verkligheten vad människor säger och tycker så skulle SD vara i klar majoritet om åsikterna omsattes i valresultat men riktigt så är det ju inte.

  • Om stora massan (87%) av befolkningen i Sverige förnekar sin historia, ingen och inget ger dem rätten att förakta och förneka andra europeiska folks historia. Punkt.

 4. Håller med, en fantastisk välskriven text. Själv är jag inte så optimistisk att detta kommer att vända utan förfallet kommer att fortsätta. Går i funderingar att emigrera efter valet. Naturligtvis älskar jag mitt land men det finns gränser på galenskaper

 5. Självklart, allt som inte passar inom etablissemangets ramar är ju numera rasistiskt och kränkande !

Kommentera