Våldtäktsmisstänkta släppta strax innan dom


BROTTSLIGHET. De tre män som misstänkts för en gruppvåldtäkt i Fittja sydväst om Stockholm har försatts på fri fot. Männen står åtalade för att i augusti förra året ha våldtagit en kvinna i ett trapphus.

Nu har Södertörns tingsrätt beslutat att de tre ska släppas fria från häktet i väntan på domen som ska komma 19 december.
– Av det kan man i varje fall dra slutsatsen att de inte kommer att dömas för den rubricerade gärningen, säger vice chefsåklagare Anders Hirsch.

TIDIGARE 2017-12-06. ”Skador utöver det ordinarie” vid brutal gruppvåldtäkt som var ”en skojgrej”

BROTTSLIGHET. Den kvinna som gruppvåldtogs av en flock invandrare i Fittja förra året hade skador som var ”utöver det ordinarie”, berättar läkaren som undersökte henne. Offrets skador var så omfattande att läkaren direkt skickade henne vidare till röntgen på grund av oro för skallskador och inre blödning.

Mer eller mindre hela huvudet och ansiktet var svullet och ”skadorna var något utöver det ordinarie”, berättade läkaren för polisen i slutet av september. Läkaren arbetar vid Avdelningen för våldtagna vid Södersjukhuset i Stockholm och har träffat många utsatta kvinnor. ”På grund av hennes omfattande skador” skickade läkaren kvinnan vidare till röntgen eftersom ” hon var orolig för skallskador och inre blödning”. 

-Pettersson säger att gärningsmännen har ett konstigt sinne för humor. De har sagt i förhör att det var mer på skoj, när 20 man våldtog en kvinna, dunkade kvinnans huvud i en trappa och sparkade och slog henne.

De flesta medier är väldigt tysta om fallet. Metro skriver dock, men de talar inte om att de misstänkta gärningsmännen är pensionsräddare…

TIDIGARE 2017-12-02. Åtalad för värsta gruppvåldtäkten i Sverige – ”en skojgrej”

BROTTSLIGHET. En av de invandrare som åtalats efter den misstänkta gruppvåldtäkten i Fittja berättar hur hans vänner skrattade och filmade övergreppet. ”Det var mer på skoj, en skojgrej typ”, säger han i polisförhör. 

”Det var 19-20 killar som väntade i ett trapphus. De diskuterade, vem som skulle få sätta på mig först och jag fick panik”, berättade kvinnan, som är i 30-årsåldern, för polisen några timmar efter överfallet. ”De drog upp mig till 2:a våningen i trapphuset. Många stod och väntade med byxorna nere och väntade på sin tur”.

Till veckan avslutas rättegången mot de fem män som åtalats för inblandning i våldtäkten. På kvinnans kläder hittades sperma som i slutet av förra året kunde matchas mot tre av de nu åtalade. De tre har medgett att de har haft sex med kvinnan, men redogjort för olika händelseförlopp och påstått att det inte var någon våldtäkt.

Under sommaren misstänktes ytterligare fem män för inblandning i våldtäkten. Flera personer ska ha sett mobilfilmerna från övergreppet, men de har inte hittats.

-Pettersson säger att det verkar vara skillnad på humor här och i Mellamöstern – 20 man på en tjej, en skojgrej…

Vad hade hänt om 20 svenska killar gruppvåldtagit en utländsk kvinna?

TIDIGARE 2017-11-28. Grövsta brottet någonsin har fått en ännu värre efterföljare

BROTTSLIGHET. Gruppvåldtäkten i Mariannelund. I början av december 2011 utspelades vad som har kommit att kallas den värsta gruppvåldtäkten i Sveriges historia. Åtta afghaner åtalades för att ha gruppvåldtagit en svensk tvåbarnsmor på en flyktingförläggning i Mariannelund.

Gruppvåldtäkten beskrevs som det ”grövsta brottet någonsin”, ett brott som saknade motstycke i svensk rättshistoria.

Det brottet ägnade TV4 12 sekunder åt och Expressen tyckte inte det fanns anledning att skicka en reporter för att rapportera från plats.

– Petterssons har i några omgångar, senast den 10 november, rapporterat om en ännu värre gruppvåldtäkt i Fittja, Botkyrka kommun, det är troligen den mest omfattande gruppvåldtäkten i svensk kriminalhistoria, räknat till antalet förövare.

Trots det kommer sannolikt färre att bli dömda för den i Fittja jämfört med den i Mariannelund.

Förundersökningsprotokollet talar på 548 sidor talar för att fem gärningsmän kommer att bli dömda. Det borde vara 19-20 stycken.

Joakim Lamotte gjorde den 27/11 en bra sammanställning på sin Facebook. 

VARNING FÖR OBEHAGLIG MEN VIKTIG LÄSNING

Imorgon fortsätter rättegången mot de män som står åtalade för att ha våldtagit en kvinna i ett trapphus i Fittja förra året, sannolikt en av de värsta gruppvåldtäkterna vi sett i Sverige.

Jag har läst hela förundersökningen och väljer nu att publicera den utsatta kvinnans egna ord om våldtäkten, som enligt åtalet pågick i flera timmar. Det är otäckt att läsa, men viktigt för att förstå vidden av vad som skett. För att få stopp på den här utvecklingen måste vi dra fram det vidriga i ljuset. Nedanstående citat är tagna direkt från förundersökningen.

Ur förhör med kvinnan 2016-08-15:
”Det var 19-20 killar som väntade i ett trapphus. Dom diskuterade vem som skulle få sätta på mig först och jag fick panik. Någon höll fast mig mot väggen och stoppade ner snoppen långt ner i halsen.”
”5-6 killar lyfter upp mig och bär mig genom trapphuset. De andra följer efter. Sedan får jag en spark i huvudet.”
”Sedan dunkade de mitt huvud i golvet och jag blev medvetslös. När jag vaknade hade jag en i varje hål. Munnen, analt och vaginalt. Sedan byttes de om.”
”De drog upp mig till 2:a våningen i trapphuset. Många stod med byxorna nere och väntade på sin tur. De drog av mig allt, jag var helt naken, kläderna låg lite varstans i trapphuset. De sparkade mig. De är smala, långa, invandrare av olika nationaliteteter. De är i 20-årsåldern.”
”Jag låg på golvet, sedan fick jag stå på alla fyra. En var framifrån och en var bakifrån. De andra skrattade. De tyckte det var roligt.”
”En man kom ut i trapphuset för att slänga sopor. Han gjorde ingenting för att hjälpa mig. Han hälsade på killarna och gick in till sig igen. Jag låg då naken på golvet.”

Polisens anteckningar efter förhör 2017-06-19: ”Hon beskriver igen hur de höll fast henne och vände henne så att en kille kunde sitta i trappan och trycka in sin penis i munnen på henne, samtidigt som de kunde våldta henne analt. Hon säger att just den handlingen, när en tvingade in sin penis och tryckte den ända ner i halsen, samtidigt som en annan våldtog henne analt, det var det värsta under hela våldtäkten.” 

”Hon berättar att det var någon av killarna som tog fram en kniv i samband med att de skulle våldta henne i analen. Hon skrek då ”snälla inte i rumpan”. Kniven la han sedan på golvet. Hon berättar att hon vid det här tillfället låg på mage på golvet och sträckte sin arm och tog kniven. Hon berättar att hon sedan högg med den runt i luften så gott hon kunde för att kunna freda sig. I detta skeende hade någon av killarna trängt in i hennes anal. Eftersom hon låg på mage mot golvet kunde hon inte se så mycket av vad de andra killarna gjorde.”

”En kille var lite äldre ca 25-27 år, kraftig/vältränad, tog ett hårt tag i henne och drog upp hennes huvud. Han körde därefter in sin snopp i hennes mun. Han körde in snoppen så långt att hon fick svårt att andas. Hon försökte vrida bort sitt ansikte för att få bort snoppen och få luft. Killen blev då arg och slog ett knytnävsslag i hennes ansikte så att hon fick näsblod.”

”När detta pågick var det flera yngre killar som kom fram och ville ha sex med henne.”

Det här är en av de vidrigaste förundersökningar jag har läst. I början av december kommer domen och jag hoppas innerligt att gärningsmännen då får sitt straff. Allt annat vore en skandal. Följ min sida för uppdateringar.

-Pettersson undrar inte varför detta fall får så lite uppmärksamhet i de etablerade medierna. DEt beror på att samtliga gärningsmän är invandrare, Sveriges framtid och de är inte från Norge och Finland…


55 responses to “Våldtäktsmisstänkta släppta strax innan dom

 • br

  Inte ett ord ifrån gudrun schyman eller någon annan ifrån vänster packet.hur kul är det för den våldtagna kvinnan att stefan löfven samtidigt säger att invandrare inte våldtar kvinnor i sverige?ytterligare en smocka i magen på en 30 årig kvinna som aldrig kommer över detta

  Gilla

 • Snorre

  Reklamprofessorn;(https://twitter.com/Reklamprofessor) ”Vi drar gränsen för fällande dom vid 40 deltagare – Södertörns tingsrätt ” https://pbs.twimg.com/media/DQhmBaxWsAAtuox.jpg:large

  Gilla

 • Gringo

  Inte konstigt att man blir gråhårig. Ingenting fungerar i Sverige längre, vi faller FRITT rakt igenom allt. Blir helt förstörd över hur Sverige har blivet.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Men hur har det kunnat gå som det gått med folkhemmet politiker hamnar inte i riksdagen utan vidare någon/ra har ju fram till valet 2014 satt dem där, VARFÖR ?

   Gilla

   • Gringo

    Tyvärr så är vi världsbäst på svågerpolitik, klappar du min rygg så klappar jag din. Istället för att se på kompetens och duglighet, så älskar de att gå efter politikerboken istället, ju mindre du ifrågasätter ju mer älskad verkar du bli, en mycket konsts värld.

    Gilla

 • GO

  Dom här personerna skall vara inlåsta

  Gilla

 • Hanna

  Våldtäktsmännen i Fittja flaggar för att de ska ha skadestånd när de nu skäppts eftersom åklagaren tydigen inte tror på fällande dom. Så se upp kvinnor och flickor i Fittja som i n t e är sugna på gruppsex med 20 invandrare i en trappuppgång( vilket dessa ”män” hävdat att offret var)😔😠

  Gilla

 • Kurt

  Dags att ta saker i egna händer och bjuda de skojfriska grabbar på lite skoj i skogen tonvikten på Lite skoj. Att lita på Sv. rättvisa är som att vänta på en miljon i Lotto, lotto vinsten är mer troligt i detta fall.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Tror ingen svensk vågar bjuda dessa grottmänniskor till skogen, det stannar som vanligt bara vid ett önsketänkande !

   Gilla

  • Snorre

   Skoj vore att sätta ut dem nakna i skogen under älgjakten!
   Sedan kunde den som ville få skojskjuta lite på dem. Helst då ett skojfriskt jaktlag helt bestående av kvinnor drabbade av mångkulturen.

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Chefsåklagaren Lise Tamm i Dagens Samhälle.

  ”Vi måste börja prata om heder och klan”.

  Rinkeby en krigszon?

  Chefsåklagaren Lise Tamm slår tillbaka mot kritikerna, så sade hon aldrig.

  Men hon står fast vid att det svenska samhället saknar infrastruktur och förståelse för förortskriminaliteten.

  Läs hela artikeln.

  https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/vi-maste-borja-prata-om-heder-och-klan-19809

  Gilla

 • Rolle

  #metoo är bara till för att ta bort män vid makten .. inte protestera mot våldtäkter.

  Slut på medeladet

  Gilla

 • Kent

  Att Metoo är uppblåst till sådana proportioner som det är nu är ingen slump.
  Metoo är nu inne på sin andra månad och det verkar inte finnas något slut inom synhåll än.
  Metoo är säkert noga planerat av feministextremvänstern för att ta över all makt och hålla fokus borta från fall som det i Fittja samt allt som stör deras vänsteraktivist agenda.

  Gilla

 • JEX

  Det är kaos i Sverige , Häktena är överfulla likaså anstalterna med dessa blattar. Dom får inte plats.

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Sätt den här händelsen i relation mot #meetoo.

  Jag förstår det bara inte…..

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Etablissemangets Metoo omfattar som alla vet i Sverige bara infödda vita svenska män, allt annat uppfattas som rasism och kränkning och sådant får ju inte förekomma i dagens öppenhjärtliga svenska mångkultur, så enkelt är det !
   Att våldtäktsparasiterna i Fittja går loss i ett rättsväsende i fritt fall innan dom fallit är ju inte kontstigt i Sverige de kriminellas paradis på jorden, däremot hade ju det motsatta varit mycket märkligt.

   Gilla

 • Lena

  Hela västeuropa är ockuperade av ociviliserade våldsmän och tyvärr så fylls det på dag och natt.

  Finns hur många bildbevis som helst.
  Barnlösa politiker känner inget ansvar inför framtiden, det skrämmer mig !

  Gilla

 • Tanten

  Tre blir åtalade? Var dom inte 20 stycken?
  17 apor och 3 män? Orkar inte läsa.

  Gilla

 • Monica

  Våra slappa politiker och därmed ett rättsväsende som är godtyckligt kommer att köra Sverige i botten. Det är kejsarens nya kläder över spektaklet

  Gilla

 • Kalle Anka

  Det är inte bara kvinnor som blir våldtagna, hela landet är våldtaget och ockuperat av medeltida invällare.

  Gilla

 • HjärtatGråterFörSverige

  Du gamla, du fria, du våldtagna nord, nu går det åt helvete med oss alla. För nu kommer blattarna som gillar våldtekt och mord, och dom skriker allah, allah!

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Rättväsendets uppgift i Sverige är numera inte att skipa rättvisa, utan när invandrare är inblandade så skall så många gärningsmän som möjligt frias av politiska (skumma) skäl och åtalen omvandlas så att enbart EN anklagad fälls – vanligen den yngste. I gruppvåldtäktsfall innebär detta att statistiken får ett ”vanligt” våldtäktsfall.

  När det gäller invandrare så verkar numera heller inte tekniska bevis duga, bl a DNA. Utan ett faktiskt erkännande, så slipper de undan med cymboliska straff i Sverige. Annat blir det om de misstänkta skulle vara etniska svenskar!

  När det gäller gruppvåldtäkter, så påstår media att domstolen på allvar diskuterar hur lång tiden mellan när olika gärningsmän avlöser varandra bör vara för att skilja från gruppvåldtäkt resp ”vanlig” våldtäkt. När försvarsadvokater tar upp sådana argument, så borde domstolen omedelbart skilja advokaten från sitt uppdrag utan att ersättning erhålls och tillsätta en ny.

  Samtidigt måste jag beundra den kvinna som våldtagits av djuren i Fittja. Att hon fortfarande är vid sina sinnens fulla bruk. Strongt tjejen – barbarerna måste få sina straff OCH SEDAN UTVISAS! Tjejen skall slippa möta dem på gatorna och det är gärningsmännen som skall bort – inga andra.

  Gilla

 • ericr45

  Fråga: ”Vad hade hänt om 20 svenska killar gruppvåldtagit en utländsk kvinna?
  Svar: Mordstatistiken hade höjts med 20 enheter…”

  Gilla

  • HjärtatGråterFörSverige

   Hela Sverige hade stannat upp. Kong Gustav hade involverad sej och hela jævla Sverige hade ropat högt om rasism och hängd gjerningsmännen från lyktstolpar.

   Men när 20 blattar gjör det, då är alt ok. För då är det inte rasism. Och det är schönt.

   Gilla

  • Kenth Andersson

   20 infödda svenska killar från civilisationen skulle aldrig komma på tanken att utföra en sådan vidrig våldtäkt, det ligger på grottnivå !

   Gilla

 • SueCia

  Alltså, om man är intresserad av att få ned brottsligheten, så borde man stoppa invandrarna då de utgör en relativt större grupp i lägre samhällsskiktet. Färre fattiga = färre brott.

  Tror ni att vi hade haft lika stor och samma sorts brottslighet om vi inte hade haft invandringen?
  Är det inte faktiskt så att invandrare blir rika när de kommer till Sverige? Helt plötsligt får de det mesta serverat som de tidigare i det närmaste behövt döda för.

  Kommer man hit så har man inte så mycket att frukta av att åka fast efter våldtäkten lite smårån och stölder,de har god kännedom hur de ska göra.

  Tar man inte hand om folk som man låter komma hit så ska man inte heller tro att de känner sig hemma i ett helt nytt samhälle med en struktur som de aldrig levat i tidigare.
  Det ä trots allt människor som kommer från en svår bakgrund.
  Att ta emot för många människor som man inte har möjlighet att ta hand om är varken invandraren eller svensken glada över i slutändan.
  Ja jag har pratat med och hört av andra vad invandrare tycker om den höga invandringen.

  Tänk att det fanns en tid i Sverige då man kunde vifta med svenska flaggan och vara stolt över sitt land utan att folk trodde att man var rasist.

  Citat: ”Det var ju därför jag flydde från ett krigsdrabbat land. För att söka min lycka i ett land där jag lättare kommer undan med att stjäla, våldta och döda. ”

  Gilla

 • Mia

  Nu ljuger du.
  Jag har aldrig påstått att kvinnan får skylla sig själv.
  Däremot tycker jag det är konstigt att ingen verkar ha känt till omständigheterna till att hon hamnade i denna hemska situation trots att ämnet varit uppe flera gånger.

  Här skrivs ofta att media mörkar och så verkar det ha varit här i detta fall då man haft tillgång till fakta från tingsrätten..

  Gilla

  • Mia

   Det var till Tony men nu försvann visst hans kommentar.

   Gilla

  • Bosse

   Mia ! Det spelar ingen roll hur omständigheterna är i detta fall.Hon skulle kunna gå där i trappuppgången naken och drogpåverkad så har ingen rätt att våldta henne.Titta på sossarna hur dom tänker! Nu vill man straffa svenskar som köper frivillig sex utomlands,men man bryr sig inte om gängvåldtäkter och liknande saker här hemma.
   Här slipper dom straff även om man har gjort en av Sveriges värsta våldtäkt genom tiderna.

   Gilla

   • Norbert H

    Folk som Mia söker alltid förmildrande omständigheter och ansvarsfrihet för sådana där.

    Gilla

   • Mia

    Bosse
    Du har missförstått mig och det känns lönlöst att förklara mer.

    Norbert H
    Du borde använda bloggen till något annat än att käfta om mig.

    Gilla

  • Norbert H

   Uhm, hon lever ett dåligt liv och gör dåliga val.
   I detta fall att jämföra med att simma bland krokodiler.
   Kan också med rätta sägas att en majoritet av svenskarna gör ett väldigt dåligt val vart fjärde år.
   Några har röstat fram folket som släpper in krokodilerna.

   Gilla

  • Kapten Bölja

   Förstår inte hur det skulle vara betydligt värre om
   en akademiker blir utsatt för en våldtäkt istället
   för en narkoman?

   Gilla

   • Mia

    Det är naturligtvis inte värre.

    Men en narkoman försätter sig ofta själv i situationer som kan vara farliga för henne.
    Det finns för den skull ingen anledning för någon att utnyttja
    detta.

    Gilla

  • OPete

   Mia ! Du verkar ju inte vara så negativ till alla våldtäkter ! Eftersom statistiken visade att grova gruppvåldtäkter mellan 2012-2017 ombesörjdes av 95% av icke svenskar . Du fortsätter på att rösta på partiet som vill ta hit mer av dessa män . Så nekar du till hjärntvättning ! Har du någon bra förklaring till att du vill ha hit dessa män ???

   Gilla

  • odalkvinnan

   Du menar att är man ute på stan utan manligt sällskap får man skylla sig själv? Klädseln? Sa de hej och hon sa hej tillbaka? Var hon full? Så löd frågorna i en domstol för femtio år sedan. Nu ska Sverige gå tillbaka till den tiden i sina domstolar. Eller 1400 år så att svensk lagstiftning korrelerar med Saudiarabisk? Stening? Av kvinnan förstås

   Gilla

  • OPete

   Mia ! Stå upp nu och förklara varför du fortsätter rösta på partiet som importerar 15% mer av den nya adeln än övriga nordiska länderna. Om nu statistikern säger 95 % icke svenskar som grova våldtäktsmän och om du säger du är emot detta ??? Var inte blyg nu ge oss en förklaring ??????

   Gilla

 • Fredde

  Läser nu:

  ”Polisen Peter Springare frias från
  misstankar om dataintrång. Enligt
  Nerikes Allehanda har chefsåklagare
  Lena Lithner valt att lägga ner
  förundersökningen.

  Springare anmäldes för dataintrång av
  polismyndigheten tidigare i år.
  Bakgrunden är en debattartikel där
  han berättar att han sammanställt egen
  statistik från polisens databas. Han
  misstänktes ha gjort slagningar som
  han inte var behörig att göra.

  ”Det saknas numera anledning att anta
  att brott som hör under allmänt åtal
  har förövats”, skriver chefsåklagaren.”

  Äntligen någon rättvisa!
  Det är många som vill stoppa Springare när han berättar sanningen, men här sprang de på pumpen. YES!!

  Gilla

 • Fredde

  Det finns stor risk att det blir likadant som en tidigare våldtäkt, där gärningsmannen/männen förföljer offret efteråt.

  Offret får flytta, och en del väljer den sista utvägen: självmord.

  Men, det skriver inte PK-media om. De tjatar istället om de ”olyckliga barnen” som inte trivs i sitt nya land Sverige.

  Gilla

 • Rolle

  I sverige finns det inga straff så har det varit sen lång tid tillbaka. ..så det är bara att gratulera och välkommen till det nya och gamla sverige . Hoppas just …du..inte råkar illa ut

  Gilla

 • putte

  Ja nu vill jag se att ”Mee too# går ut och demonstrerar , inte det nä kunde tro det för det är ju mycket allvarligare när en gammal ”kändis” kommer fram och påstår att en man har klappat henne på rumpan . Snacka om HYCKLERI .

  Gilla

 • Luntan

  Släpptes lösa?!
  Vad skulle straffet ha blivit om våldtäkten hade skett i ett islamiskt land?

  Gilla

 • ruben

  Den våldsmiljön tycks sjuklövern i riksdagen och PK-idioter jobbat för. envist och hårdnackat mot Svenskarnas önskemål. Huvudsaken verkar vara att man fryser ut SD-väljarna, kosta vad det kosta vill. Det är nog det största brott, som skett mot skattebetalande Svenskar i Sverige efter 1950-talet? Polisens nedrustning är nog också ett led i samma anda.

  Gilla

 • Mm

  Vad annat, vi har ju svenskt rättsväsende. De kanske har slängt lite papper på gatan och det behöver man kanske inte sitta i finkan för.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Är någon förvånad i landet Sverige där terrorister och övriga brottslingar har det högsta människovärdet till skillnad mot hederliga medborgare och brottsoffer ?
  Undrar vad partiet SD som säger sig ha den bästa kriminalpolitiken tycker om detta, tycker det just nu är väldigt tyst från Sveriges enda oppositionsparti.

  Gilla

  • Sisu

   Varför tror du att det är tyst? Fundera en stund på hur MSM fungerar och vilka som får komma till tals varje dag. Enda du kan göra är att se till att SD får makt och det blir inte av bara för att du gnäller här.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Javisst vore det intressant att se om och vad SD skulle kunna leverera i verkligheten om partiet verkligen fick möjligheten, nu kommer tyvärr inte den chansen eftersom majoriteten av svenska folket tycks känna sig trygga med V, MP, S, C, L, KD och M så det är ingen idé att spekulera men naturligtvis all respekt för alla som tror eller vet att SD efter årtionden av 7 klöverns ansvarslösa massinvandring som idag skapat ett anarkistiskt kriminellt svenskt samhälle skulle kunna räta upp folkhemmet igen om de bara fick makten.

    Gilla

 • ossie

  Svenskt rättsväsende är inte ett skämt det är en stor skam.

  Gilla

 • Kjell

  Fri fot?
  Häkte tils rättegång, om de döms, livstids utvisning efter avtjänat straff (i Sverige eller bättre outsource till något land med tuffare fängelsevistelse för det är vad de förtjänar om de kan bevisas skyldiga).
  Jag hoppas Svea rike inte också i detta fall redan har skänkt dem medborgarskap.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Klart att de ska ha svenskt medborgarskap, Sverige bygger ju numera sin framtid på samhällsparasiter med grottbeteende och inte som förr på hederliga medborgare !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: