Rösta på Sveriges värsta skatteslöseri


Sveriges värsta slöseri – du bestämmer! Skattebetalarna har genom Slöseriombudsmannen avslöjat många fall av slöseri med skattepengar under året. Det handlar om alltifrån enorma summor på stora statliga projekt till mindre summor på desto tokigare kommunala påhitt. Nu kan du vara med och avgöra vilket slöseri som har varit värst 2017! Rösta på den kandidat du tycker förtjänar att vinna!

Rösta HÄR!

Välj mellan kamelcenter, Arbetsförmedlingen, Borlängekommun, Almedalen med mera…


8 responses to “Rösta på Sveriges värsta skatteslöseri

 • Janne

  Det genom tiderna absolut störst slöseriet med våra skattepengar är massinvandringen till Sverige som kostar oss gigantiska 600 MILJARDER varje år -något som har pågått i många decennium!
  Och det är inte bara en ekonomisk katastrof utan en katastrof för hela det svenska folket och vår framtid och överlevnad!
  Det är ett gigantiskt bedrägeri!
  Janne

  Liked by 1 person

 • JEX

  Nu har jag röstat . Och tycker att FK står för det största penningsvinnet som drabbar sjuka människor med indragen assistans och långtidssjukskrivna . Detta fusk har mer eller mindre pågått i minst 25 år med att invandrare som kommit hit och hittat på sitt asylärende och kan åka tillbaka till landet dom flytt ifrån efter bara några månader och även stanna kvar ett par månader . Eller att en pensionär från Turkiet kan komma hit och få pension och återvända till sitt hemland och få pengar skickade av vänner i Sverige ,Sedan dör denne pensionär och släkten fortsätter att kassera in pengar i flera år.

  ”I kategorin stora belopp som slösas bort ligger Försäkringskassan på en toppnotering i år med nära fyra miljarder kronor i assistansbidrag till fuskbolag och ekobrottslingar. Uppföljningar av hur bidrag har betalats ut visar att de bland annat gått till att finansiera terrorresor. 15 av bolagen har fått merparten av ersättningen i ett av de värsta exemplen på välfärdskriminalitet i Sverige.”

  Gilla

 • Nostradamus_i_norr

  Skattebetalarna har nogsamt undvikit det i särklass största slöseriet i svensk historia, nämligen det invandringsindustriella komplexet. Ett av otaliga exempel:

  Inringaren till P1 heter Mikael Willgert och är den som ofta utgör intervjuaren i Svensk Webbtelevision. Han är mycket förståndig, saklig och välformulerad. Maken till faktaresistens som den svarande flicksnärtan uppvisar är helt makalös. Kanhända ”tänker” hon med underlivet och sannolikt har hon en rosa s k fittmössa nerdragen över både ögon och öron.

  Ta gärna del av MWs upplysande intervjuer med den finske professorn Paul Lillrank:


  Gilla

 • fornuftist

  Man kan ju inte rösta varken på ”Den utomeuropeiska invandringen” eller underkategorin ”Ensamkommandebluffen”…
  Meningslöst!

  Gilla

 • Bosse

  Skattebetalarna är en pajas till lögnare.Dom tar bara upp slöseri som pk kan gå med på och som är rumsrent i åsiktskorridoren.Det finns ett oändligt antal av slöserier än dom tio som dom räknat upp som skulle med på listan. Men dom tar inte upp det verkliga slöseriet.Det här är ingen seriös förening, det är en bluff.Jag har varit i kontakt med dom och detta är en politiskt korrekt organisation.En bluff med andra ord. Du kan gå med i denna förening och bli medlem för 275 kr om året. Aldrig säger jag. ”Slöseriombudsman”,det är så jävla löjligt så man kan dö när man hör det. Det slösas tio-tals miljarder på ljugande ensamkommande”barn” och det låtsas denne inte om som att det finns.Asylsökande som fått avslag och ska lämna landet får fortsatt bidrag.Detta är slöserier som han skulle ta tag i.

  Gilla

 • FjärranÖsternRedaktionen

  Är detta verkligen sant ???

  Gilla

 • tikamax

  DET var nästan OMÖJLIGT att bara välja 1!!! Skulle vilja markerat ALLA som VÄRSTA SLÖSERIET av VÅRA PENGAR!!!! ÄCKLIGT!

  Gilla

 • Fredde

  Jodå, jag har varit där och röstat. Det finns ett självklart alternativ.

  Nu känner jag till ännu större slöseri, i mångmiljardklassen, men de tordes nog inte lägga in det som alternativ. För då kommer PK-maffian…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: