Stäng

S-minister mobbar oliktänkande och gör reklam för ett privat bolag

INRIKES. Annika Strandhäll är socialdemokrat, socialminister, idrottsminister och feminist.

-Pettersson undrar hur damens omdöme är, jag trodde inte det var en ministers uppgift att göra reklam för privata företag. 

Dessutom borde inte en minister dela med sig av kritik mot Katerina Janouch och därmed erkänna att kritik mot den förda politiken inte accepteras, det är bara i diktaturer regeringar jagar oliktänkande Annika, tänk på det. 

Förresten verkar inte Bonnierägda Pocket Shop vara ett så lysande bolag. Förlust med 4,8 miljoner. Trots att de fem största kunderna är så fina…

17 reaktioner på “S-minister mobbar oliktänkande och gör reklam för ett privat bolag

 1. ”Kriget” på sociala medier i full gång. Katerina Janouch får nu starkt stöd från sina läsare / sympatisörer.

  Delcitat

  Krutröken hänger tung över sociala medier.

  En Facebook-användare menade i ett inlägg att hon efterfrågat en Katerina Janouch-bok i en Pocketshop-butik på Arlanda, och där fått svaret att boken inte längre fanns i lager på grund av Janouchs politiska åsikter.

  Inlägget har nu lett till en hätsk stämning i sociala medier, där flera grupper uppmanat till total bojkott av bokhandeln, bland annat under hashtagen #BojKottaPocketShop.

  Slut delcitat

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/bokhandeln-ryktades-sluta-salja-katerina-janouch-bocker-nu-bombas-de-med-enstjarniga-betyg

 2. En partisk egoist har uttalat sig…..igen.

  Köp Katerina Janouchs böcker.

  ”När Nyheter Idag talar med Janouch känner hon inte alls igen den bild som Weldon ger. Tvärtom menar hon att böckerna säljer hur bra som helst.

  – Mina böcker säljer alldeles utmärkt. Mina böcker har faktiskt aldrig sålt så bra som just nu.”

  https://nyheteridag.se/janouch-slar-tillbaka-mot-pocketshop-otroligt-foraktfullt-att-kalla-folk-for-trollsvans/

 3. Enligt ännu obekräftade uppgifter planerar Nationalencyklopedin att använda Strandhäll som illustration för ”våp” ((huvudsakligen om kvinnor) person som är osjälvständig, sjåpig och naiv) i nästa upplaga. Enligt samma källor så har det varit enorma problem med klockorna på socialdepartementet 3 oktober 2014. De stannar hela tiden då Strandhäll närmar sig. 😉

 4. PocketShop serviceminded? Den abderitiska anarkosocialisten behagar sätta likhetstecken mellan affärsmässigt tillmötesgående och politisk prostitution, vilket endast erinrar om det blygsamma mått av intelligens som i kombination med en självöverskattning som bär alla tecken på hybris blivit denna pseudoministers personal brand och officiella varumärke.

  I sedvanlig ordning då något handlar om socialekvilibristisk psyop-propaganda döljer det oskyldiga glaserade budskapet den malört som förgiftar det svenska medvetandet och föser den fromma flocken rakt mot det globalistiska altare där folksjälen slaktas för att blidka det omättliga odjur som tronar över Europa och hotar att förinta den demokratiska diskursen.

  Ve den skändliga och ve detta folk som inte vetat att bevaka sina medborgerliga rättigheter samt iakttaga de skyldigheter och krav på engagemang som är förenade med det demokratiska samhällets medbestämmanderätt.

  Andreas, värdekonservativ nationalist, realist och troende kristen.

 5. ”Jag gillar verkligen Pocket Shop, serviceminded… osv ” twittrar socialministern idag. Säg istället rakt ut att du i n t e gillar en viss författare kanske den enda som, likt Lars Vilks, testar precis vad gränsen går för yttrandefriheten i dagens Sverige! Bästa smartaste och ballaste tjejgänget på skolgården, förlåt Riksdagen, har gjort det igen!

 6. Det där tror jag är straffbart. En minister som använder sin maktställning och favoriserar ett enskilt företag. Hoppas någon tittar på detta.

 7. När skall socialdemokrater byta namn till socialfaschister,det är mer Passande? Det var länge sedan demokrati,byfånen till statsminister kan säkert inte ens stava till det.Sov gott Adolf

 8. Nu fattar jag varför Flåsa Storkäft fick ett visst epitet av M-politikern Delmon Haffo. Med rätta. Sätt bara penning- eller åsikts- framför träffande epitetet.
  Btw OT….
  DFs krav i budgetförhandlingarna; inga flyktingbarn i grundskolan och skippad danskaundervisning
  https://www.dr.dk/nyheder/politik/dfs-krav-til-finanslov-flygtningeboern-ud-af-folkeskolen-og-drop-danskundervisningNu fattar jag varför hon fick ett visst epitet av M-politikern Delmon Haffo. Med rätta. Sätt bara penning- eller åsikts- framför träffande epitetet.
  Btw OT….
  DFs krav i budgetförhandlingarna; inga flyktingbarn i grundskolan och skippad danskaundervisning
  https://www.dr.dk/nyheder/politik/dfs-krav-til-finanslov-flygtningeboern-ud-af-folkeskolen-og-drop-danskundervisning

  1. Nej inte det ända. Lägenheten hon fick av Vision när hon flyttade upp är på över 100kvm där familjen tydligen ska va skriven på. Hon köpte hus på Värmdö för över 5miljoner. När lägenhets affärerna va på ”tapeten” så blev hon ju frågad om den hon fick. Hon svarade då att det inte funnits tid för flytt….. Kanske hon skulle Twittra mindre och ägna sig åt att packa ihop pinalerna på Östermalm och flytta till sitt egna hus………

 9. Det finns väl inga sossar som fattar ekonomi. Det är ju bara att höja arvodet, skatterna så har det löst sig. De är så otroligt korkade att de inte fattar att det är vi som försörjer dem.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: