Vänsterextrema och odemokratiska Expo avslutar samarbetet med vänsterextrema och odemokratiska Tillsammansskapet


VÄNSTEREXTREMISM. Expo kända för åsiktsregistrering och förföljelse av oliktänkande samt för att försöka begränsa yttrandefriheten avsluta sitt samarbete Tillsammansskapet, skapat av Expo och som genomfört ”utbildningar” på Expos uppdrag, enligt ett pressmeddelande från Expo.

Anledningen är att Tillsammansskaet blivit alltför politisk. – För att upprätthålla vår roll som partipolitiskt oberoende vill vi inte anlita politiska aktörer på höger-vänsterskalan som genomförare av vårt arbete, säger Expos vd Daniel Poohl.

På sin hemsida presenterar partipolitiskt obundna Expo pressbilder, där har Sverigedemokraterna fått en bild överst och med en egen rad, något annat parti finns inte med allas. Där står också att Sverigedemokraterna har fel. När jag tittar runt så finns det massor med negativt om SD och högerextremism men inget eller nästan inget om hot från vänsterextremism och islamism trots att Säpo påstår att det finns ungefär 3.000 våldsbenägna extremister i Sverige, 2000 av dem är islamister, 800 vänsterextremister och några hundra högerextremister.

Och partipolitiskt obundna Expo koncentrerar sig på den minsta gruppen…

Om Expo på bloggen…

Läs detta om ni har tid Bloggen Expomakt stängdes av Expo nätverket

Expomakt – internet glömmer inte

TIDIGARE 2017-08-18. Expo-Bengtsson från Expo står i SVT och blåljuger att han inte tillhör Expo

INVANDRING. Igår var det debatt, SVT Opinion, om invandringen och möjligheten att stanna i Sverige. Det var som nästan som vanligt, vi skrev lite tidigare om eländet, men Expomedarbetaren Alexander  Bengtsson står och blåljuger att han inte tillhör Expo längre utan Förbundet Tillsammansskapet. 

SVT Live

-Pettersson lyssnade och klippte ut några textade bilder ur programmet.

Expo-Bengtsson har dock ett litet problem. ”…för sammanhållning och mot rasism genom Expos plattform Tillsammansskapet…” skriver Expo på sin hemsida. Expo-Bengtsson påstår alltså att Expo ljuger.

Expo-Bengtsson har också en intressant e-postadress för att inte tillhöra Expo.

Tillsammansskapet Alexander Bengtsson, alexander.bengtsson@expo.se. 

Det är fräckt, men vanligt bland de kriminella vänsterorganisationerna, hade det varit något krut i SVT så skulle herr Bengtsson och Expo vara portade för all framtid i den statliga ”opartiska” televisionen men tyvärr tror jag att de är fullt medvetna och till och med uppmuntrar lögnerna…

Programmet inleddes med en opartisk sång av en stenrik och ekonomiskt oberoende kommunist


8 responses to “Vänsterextrema och odemokratiska Expo avslutar samarbetet med vänsterextrema och odemokratiska Tillsammansskapet

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  ”Tillsammansskapet”?

  Infantiliserad ordkonstruktion vars syfte är att förmedla intrycket av en enad front mot det ideologiskt tillskapade strategiuttrycket ”rasism”, då det huvudsakliga målet är att genom Stasi-inspirerad angiverimentalitet terrorisera dissidenterna och med gemensamma krafter störta det demokratiskt profilerade samhälle de mentalt omogna våldsromantikerna aldrig varit i stånd att bli en naturlig del av.

  Den gemensamma nämnaren för de vänsterextrema aktörer som söker sig till denna typ av organisationer är en kombination av våldsbenägenhet och ressentiment, vilket representerar en destruktiv formula för det mänskliga psyket och som karakteriserar den samlade soldatesken.
  Andreas.

  Gilla

 • Tony

  Kolla in Alexander Bengtssons blick? Men mot Ann Heberleine
  räcker det inte bara att stirra som en idiot, hon är betydligt
  mer skärpt än Expo Bengtsson.

  Gilla

 • Tony

  Kommunisterna i Expo marknadsför sig som politiskt oberoende?
  Ha HA HA

  Och Gåsleverproletären Mikael Wiehe tycker att vi ska släppa
  in nya tärande krafter i Europa? Varför kan inte han som är
  ägare till Miljoner ta till sig och föda och göda några skäggbarn?

  Gilla

 • Mimi N.

  Vilken rappakalja, en handfull skattor som kacklar om ett löjeväckande begrepp: tillsammanskap ! Jo, det finns även på engelska ”togetherness”. Men, hur mycket jag än vänder på mig själv och mitt språks omfattande ordförråd, kan jag inte hitta en motsvarande term. Inget annat ord än ‘unitate’ som i ”libertate, unitate, demnitate”, Rumäniens devis.
  Ja, Sveriges ickekristna ideologer är jättepåhittiga.

  Gilla

 • ossie

  En mer bisarr typ än Expo Bengtsson får man leta efter.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Vad är en ”ensamkommande”?

  Frågar sig Joakim Lamotte i GP. Skriver bl.a………..

  ”När nyheten kom i veckan om afghanernas framtid använde många politiker och journalister endast denna svävande benämning. Jag undrar vad definitionen av en ”ensamkommande” är?

  Går det att vara ”ensamkommande” om man är 20, 25 eller 30 år?

  Enligt Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin skall de nya reglerna gälla alla afghaner som registrerades som barn när de kom till Sverige. I praktiken ges då möjlighet till permanent uppehållstillstånd även för de som ljugit om sin ålder.

  Det vill säga de som i själva verket är ensamkommande vuxna.

  Det går att säga mycket om den här situationen, men klarspråk har i vart fall inte varit något som präglat debatten om de asylsökande från Afghanistan.”

  Läs hela inlägget från Joakim Lamotte.

  http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/vad-%C3%A4r-en-ensamkommande-1.4882995

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ……..”partipolitiskt oberoende” säger Daniel Poohl, VD på Expo.

  Humor av hög klass.

  Vi tror naturligtvis på ”trovärdiga” Daniel.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: