Bloggen Expomakt stängdes av Expo nätverket


DEMOKRATI OCH YTTRANDEFRIHET. Den 12 augusti 2017 stängdes bloggen Expomakt av WordPress.com efter anmälan, då den granskade huvudmännen i Exponätverket Robert Aschberg, Martin Fredriksson och Mattias Wåg. Den troliga orsaken till anmälan var en ny och än mer granskande sida av huvudmännen och åsiktsförtryckare i flera organisationer.

Bloggen hade vid stängningen under mer än 5 år tid och drygt 300 tusen sidvisningar sedan starten i december 2011 informerat om det vänsterextrema och kommunistiska Expo-nätverket för åsiktsregistrering och åsiktsmanipulation.

Bloggen har under åren fyllt sitt syfte med att exponera makten och medvetandegöra hur en liten grupp vänsterextrema kommunister har lyckats påverka åsiktsklimatet bland journalister, regeringar och politiker och bland människor i allmänhet till att bli ett förtyckande av åsikter genom att medialt angripa och smutskasta enskilda individer med en annan åsikt.

Bloggen Expomakt visade också hur de tre organisationerna Expo, Piscatus (numera Acta Publica AB) och Researchgruppen finansierades av finansmän, statliga myndigheter och organisationer, Allmänna arvsfonden, flera fackföreningar, Postkodlotteriet, artistorganisationer, tidningar som Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter. Expo fick även mångmiljonbelopp från grundaren och författaren av Milleniumtriologin, Stieg Larsson dödsbo.

Wayback Machine – Internet glömmer inte. Expomakts slogan var ”Internet glömmer inte”. Bloggen hade uppdaterat sparsamt under de senaste åren, men bloggen lever vidare och finns att läsa på Internets arkiv, Wayback Machine

Petterssons blogg använder också WordPress.com så skulle vi försvinna så vet ni vad det beror på!

-Pettersson säger läs, spara och begrunda vad de ovanstående vill dölja för oss…

Expomakt – internet glömmer inte


19 responses to “Bloggen Expomakt stängdes av Expo nätverket

 • Expo, staten och personkontrollerna – inlägg på Katerina Magasin | Sjunne [ dot ] com

  […] Bloggen Expomakt hade mer bakgrundmaterial om Mattias Wåg, Martin Fredriksson m fl, men stängdes ned 2017 på uppmaning av Expo. Som tur är finns Wayback Machine via Petterssons. […]

  Gilla

 • Susanne Carlsson

  Tack, Pettersson du har räddat min dag.Samlingen av EXPO.

  Gilla

 • Anna2

  Det är riktigt läskigt… Antingen är de korkade och inte ser likheterna med kommunisternas och Hitlers, dvs de riktiga nazisternas, likadana behandling av dåtidens opposition.
  I socaliserade länder (=kommunistiska) pågående – eller så gillar de det.
  Misstänker det sista och det är därför de också vill rensa/revidera mycket historik så att kommande generationer inte kan få riktig koll.
  Nåt annat som stör mig men som jag inte hunnit kolla upp. Är mycket av all info kring ww2 hemligstämplat här och vad är anledningen?
  Hemligstämpling här bruksr ju oftast handla om att skydda inkkompetenta ministrar mm men ryggmärgen säger att det här är större än så.

  Gilla

  • Vinnarna skriver historia och väljer vad som ska mörkas.

   Tror att mycket vi lärt oss om andra världskriget är fel. Vinnarna skriver historien.
   Expire är mer än otäckt och det verkar som deras tentakler tagit makten över våra folkvalda politiker, dito för myndigheter, vilket innebär att de kontrollerar landets maktcentraler, domstolar, polisväsendet ….
   Bör man vara rädd?

   Gilla

 • 1ministreeMints

  EXPO är en kulturmarxistisk org som jobbar för Globalistmaffian(banksters) och som målsättning bryta ner Europas kultur.
  Kulturnmarxismen har sitt ursprung i ”frankfurtskolan”. De har nära samarbete med EDL(english defense league) och ADL-den amerikanska org som båda är starkt antivita-antieuropeiska i sina handlingsplaner.

  Gilla

 • Janne

  Robert Aschberg är en mycket utmärkt värdemätare!
  Det han är emot och fördömer är alltid något mycket bra och är han för något så vet man garanterat att det är skit… vilket f.ö. är ett av hans stora intressen här i livet!
  (Han arrangerade ju t.o.m. SM i lavemang 2004, något som jag dock inte närmare vill gå in på )
  Aschbeg är en utmärkt genomrutten och ovanligt motbjudande jubelidiot och ett nationellt äckel.
  Janne

  Gilla

 • Hönsmamman

  Systemkollapsen tycks nu ha nått nya Moderaterna.
  Reinfeldts som ankare ligger fast på botten och tröttar ut dem som försöker segla i den hårda vinden som nu möter detta sjunkande skepp? Systemkollapsen finns inte?

  Dags att tydligt kapa alla band som pekar på att Reinfeldt fortfarande skulle ha någon påverkan på politiken i partiet.

  Systemkollapsen drabbade dem som grävde en grop åt andra.

  Bara en tidsfråga innan journoexperter kallar in Reinfeldt för ett yttrande om kollapsen?

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Har länge hävdat att man ska påverka alla som tänker skänka medel till Allmänna Arvsfonden lika gärna kan elda upp pengarna som att
  ge det där det bara skänks till skumraskfigurer. Känner ni någon som saknar arvingar och tänker att skänka till A.A, avråd dem tala om för dem att deras medel bara kommer att missbrukas, skänk det hellre till Barncancerfonden, Hjärt och Lungsjuka, ALS forskning, detta istället för att gynna skumraskföreningar med tvivelaktiga sammansättningar.

  Gilla

  • Hönsmamman

   ”Gruppen som har tatt kontroll over smuglertrafikken, består av sivile, politi og folk med tilknytning til hæren, og ble – ifølge kildene Reuters har snakket med – startet av en tidligere mafiaboss.

   Byens ordfører Hassen Dhawadi bekrefter ifølge avisen Libya Herald at de i samråd med lokale stammer har bestemt seg for å slå ned på smugleraktiviteten.”

   Gilla

 • gamgubben

  Demokrati i Sverige? Ja om PK-sfären får bestämma vilka ska kallas demokratiska. Yttrandefrihet, samma sak. Värdighet av PK benämnd värde, likadant.
  Har ett parti suddig ideologi får partiledaren gå. Har ett parti ingen ideologi men en partiledare som går genom rutan, ökar deras väljarstöd de går från B till C.

  Gillad av 1 person

 • ossie

  EXPO är en stor skamfläck som inte hör hemma i ett demokratiskt land.

  Gillad av 1 person

 • introvert

  Det som man med våld ville utföra inom marxismen blev senare den
  människofientliga kulturmarxismen, en lättare väg att ta makten mer
  eller mindre osynligt då ett helt samhälle är involverat i detta psykopatiska
  spel.

  Gillad av 1 person

 • Adolf Nilsson

  Kommunist jävlar flytta till Nordkorea eller Kuba det är länderna för er.Mvh Adolf

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: