Åtalad för värsta gruppvåldtäkten i Sverige – ”en skojgrej”


BROTTSLIGHET. En av de invandrare som åtalats efter den misstänkta gruppvåldtäkten i Fittja berättar hur hans vänner skrattade och filmade övergreppet. ”Det var mer på skoj, en skojgrej typ”, säger han i polisförhör. 

”Det var 19-20 killar som väntade i ett trapphus. De diskuterade, vem som skulle få sätta på mig först och jag fick panik”, berättade kvinnan, som är i 30-årsåldern, för polisen några timmar efter överfallet. ”De drog upp mig till 2:a våningen i trapphuset. Många stod och väntade med byxorna nere och väntade på sin tur”.

Till veckan avslutas rättegången mot de fem män som åtalats för inblandning i våldtäkten. På kvinnans kläder hittades sperma som i slutet av förra året kunde matchas mot tre av de nu åtalade. De tre har medgett att de har haft sex med kvinnan, men redogjort för olika händelseförlopp och påstått att det inte var någon våldtäkt.

 

Under sommaren misstänktes ytterligare fem män för inblandning i våldtäkten. Flera personer ska ha sett mobilfilmerna från övergreppet, men de har inte hittats.

-Pettersson säger att det verkar vara skillnad på humor här och i Mellamöstern – 20 man på en tjej, en skojgrej…

Vad hade hänt om 20 svenska killar gruppvåldtagit en utländsk kvinna?

 

TIDIGARE 2017-11-28. Grövsta brottet någonsin har fått en ännu värre efterföljare

BROTTSLIGHET. Gruppvåldtäkten i Mariannelund. I början av december 2011 utspelades vad som har kommit att kallas den värsta gruppvåldtäkten i Sveriges historia. Åtta afghaner åtalades för att ha gruppvåldtagit en svensk tvåbarnsmor på en flyktingförläggning i Mariannelund.

Gruppvåldtäkten beskrevs som det ”grövsta brottet någonsin”, ett brott som saknade motstycke i svensk rättshistoria.

Det brottet ägnade TV4 12 sekunder åt och Expressen tyckte inte det fanns anledning att skicka en reporter för att rapportera från plats.

– Petterssons har i några omgångar, senast den 10 november, rapporterat om en ännu värre gruppvåldtäkt i Fittja, Botkyrka kommun, det är troligen den mest omfattande gruppvåldtäkten i svensk kriminalhistoria, räknat till antalet förövare.

Trots det kommer sannolikt färre att bli dömda för den i Fittja jämfört med den i Mariannelund.

Förundersökningsprotokollet talar på 548 sidor talar för att fem gärningsmän kommer att bli dömda. Det borde vara 19-20 stycken.

Joakim Lamotte gjorde den 27/11 en bra sammanställning på sin Facebook. 

VARNING FÖR OBEHAGLIG MEN VIKTIG LÄSNING

Imorgon fortsätter rättegången mot de män som står åtalade för att ha våldtagit en kvinna i ett trapphus i Fittja förra året, sannolikt en av de värsta gruppvåldtäkterna vi sett i Sverige.

Jag har läst hela förundersökningen och väljer nu att publicera den utsatta kvinnans egna ord om våldtäkten, som enligt åtalet pågick i flera timmar. Det är otäckt att läsa, men viktigt för att förstå vidden av vad som skett. För att få stopp på den här utvecklingen måste vi dra fram det vidriga i ljuset. Nedanstående citat är tagna direkt från förundersökningen.

Ur förhör med kvinnan 2016-08-15:
”Det var 19-20 killar som väntade i ett trapphus. Dom diskuterade vem som skulle få sätta på mig först och jag fick panik. Någon höll fast mig mot väggen och stoppade ner snoppen långt ner i halsen.”
”5-6 killar lyfter upp mig och bär mig genom trapphuset. De andra följer efter. Sedan får jag en spark i huvudet.”
”Sedan dunkade de mitt huvud i golvet och jag blev medvetslös. När jag vaknade hade jag en i varje hål. Munnen, analt och vaginalt. Sedan byttes de om.”
”De drog upp mig till 2:a våningen i trapphuset. Många stod med byxorna nere och väntade på sin tur. De drog av mig allt, jag var helt naken, kläderna låg lite varstans i trapphuset. De sparkade mig. De är smala, långa, invandrare av olika nationaliteteter. De är i 20-årsåldern.”
”Jag låg på golvet, sedan fick jag stå på alla fyra. En var framifrån och en var bakifrån. De andra skrattade. De tyckte det var roligt.”
”En man kom ut i trapphuset för att slänga sopor. Han gjorde ingenting för att hjälpa mig. Han hälsade på killarna och gick in till sig igen. Jag låg då naken på golvet.”

Polisens anteckningar efter förhör 2017-06-19: ”Hon beskriver igen hur de höll fast henne och vände henne så att en kille kunde sitta i trappan och trycka in sin penis i munnen på henne, samtidigt som de kunde våldta henne analt. Hon säger att just den handlingen, när en tvingade in sin penis och tryckte den ända ner i halsen, samtidigt som en annan våldtog henne analt, det var det värsta under hela våldtäkten.” 

”Hon berättar att det var någon av killarna som tog fram en kniv i samband med att de skulle våldta henne i analen. Hon skrek då ”snälla inte i rumpan”. Kniven la han sedan på golvet. Hon berättar att hon vid det här tillfället låg på mage på golvet och sträckte sin arm och tog kniven. Hon berättar att hon sedan högg med den runt i luften så gott hon kunde för att kunna freda sig. I detta skeende hade någon av killarna trängt in i hennes anal. Eftersom hon låg på mage mot golvet kunde hon inte se så mycket av vad de andra killarna gjorde.”

”En kille var lite äldre ca 25-27 år, kraftig/vältränad, tog ett hårt tag i henne och drog upp hennes huvud. Han körde därefter in sin snopp i hennes mun. Han körde in snoppen så långt att hon fick svårt att andas. Hon försökte vrida bort sitt ansikte för att få bort snoppen och få luft. Killen blev då arg och slog ett knytnävsslag i hennes ansikte så att hon fick näsblod.”

”När detta pågick var det flera yngre killar som kom fram och ville ha sex med henne.”

Det här är en av de vidrigaste förundersökningar jag har läst. I början av december kommer domen och jag hoppas innerligt att gärningsmännen då får sitt straff. Allt annat vore en skandal. Följ min sida för uppdateringar.

-Pettersson undrar inte varför detta fall får så lite uppmärksamhet i de etablerade medierna. DEt beror på att samtliga gärningsmän är invandrare, Sveriges framtid och de är inte från Norge och Finland…


35 responses to “Åtalad för värsta gruppvåldtäkten i Sverige – ”en skojgrej”

 • Joy

  Käck humor en del har. Tyvärr har jag svårt att se det roliga i det, men tycker man att kvinnor inget är värda så kanske det blir skoj.

  Gilla

 • Cinna

  Till alla pk och journalister: Därför fungerar inte mångkultur;
  När folk från en kultur ser det som självklart att en kvinna, man eller barn ska kunna gå ut ensam utan att bli rånad eller våldtagen av en grupp män medan folk från en annan kultur ( läs Mena) ser en ensam människa som en inbjudan till att våldföra sig på, hur skulle dessa två olika kulturer kunna leva tillsammans?!

  Gilla

  • Cinna

   Och som förtydligande, innan ni avfärdar ovanstående som rasism; Jag säger inte att alla människor från Mena-regionen är potentiella våldsverkare, men de som gruppvåldtar är till över 90% av den typen av kultur.

   Gilla

 • Billy Boy

  Beträffande Fittja i Botkyrka kommun (Sydväst om Stockholm).

  Så här skönmålade dåvarande partiledare Mona Sahlin (S) förorten Fittja i Botkyrka i sitt sommartal där år 2007.

  ”Det är mycket medvetet som jag valt Botkyrka. Här ute finns inga vinnare med moderaternas politik, men många av dem som drabbas hårdast av Alliansens politik.

  Men HÄR FINNS KRAFTEN och HÄR FINNS FRAMTIDEN och som socialdemokrater har vi nu kommit till förorten för att stanna”

  Hon lovade att inte svika de boende där, men idag kan vi konstatera att det mesta gick käpprätt åt helvete för de flesta av dom som har bott / fortfarande bor där.

  Nedan finns en YT-video med Mona Sahlins sommartal år 2007 i Fittja (totalt c:a 45 minuter). Redan efter c:a 3 minuter av floskler och lögner stoppade jag videon. Orkade inte höra mer om Sahlins fantasi-visioner, som aldrig infriades när man stämmer av mot hur verkligheten ser ut där idag.

  Och Stefan Löfven (S) ville inte vara sämre i sitt patetiska tal fyllt med floskler i Rinkeby på nationaldagen den 6 juni år 2014. Han berättade inte att Rinkeby under hans styre inom 3 år skulle utvecklas till ett livsfarligt islamistiskt no-go-zone-kalifat där svenska lagar inte gäller längre. (Speltid 10 min. 30 sek).

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Mångfald i Sverige”, innebär tydligen olika sorters humor.

  Vidrigt och avskyvärt är snälla ord om dessa gruppvåldtäkter.

  Svensk medias pasivitet känner vi till sedan länge . När det kommer till att rapportera och skriva om vissa saker.

  Majoriteten av våra riksdagspolitiker är inte ett dugg bättre, i att ta tag i frågan och beröra ämnet som det naturligtvis måste göras.

  Man skäms för detta och lider med de utsatta kvinnorna.

  Gilla

 • Monica

  Vad jag har läst om skulle de här afganska våldtäktsmännen som begick våldtäkten i Mariannelund som saknade svenskt medborgarskap utvisas efter strafftiden. Men de tycks var kvar här eftersom Afghanistan inte tar emot dem. En av dessa kräk hade redan erhållit svenskt medborgarskap så det var inget tal om att han skulle utvisas. Hoppas att denna lag om svenskt medborgarskap rivs upp för dessa som begår grova brott som t e x våldtäkt grov misshandel och mord. Varför är de svenska myndigheterna så slappa och inte hotar Afghanistan med uteblivit bistånd om de inte tar emot sina medborgare som blivit utvisade?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  En perfekt importerad humor som utan tvekan blir kvar i MP:S och övriga 7 klöverns förlovade amnestiSverige !!!!
  Inga krigsrubriker om detta i svensk politiskt kontrollerad massmedia.

  Gilla

 • Sixten

  Man fattar varför PK hatar alternativ media, alla dessa obekväma sanningar som röjs.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Man undrar hur många svenskar som tar del av alternativ media och dess nyheter när en så stor majoritet av svenskarna uppenbarligen gillar 7 klöverns politik !

   Gilla

   • Sixten

    Tyvärr är det väl så.
    Men likväl finns det krafter som anser det vara av yttersta vikt att bekämpa just alternativ media och att man gör allt för att brännmärka och hänga ut sådana som dig och mig.
    Märkligt inte sant?

    Gilla

 • Carl edström

  Allt enligt muhammed !
  När jag var litten hade bonden än gris med det namnet.Undra om det var samma svin !

  Gilla

 • Lena

  Jag förstår mig inte på mitt fosterland Sverige, är detta bakgrunden till den huvudlösa polit som vi ser i vårt land idag ?
  https://juliacaesar.blog/2017/12/03/en-svensk-skamflack-socialdemokraternas-hemliga-koncentrationslager/

  Gilla

 • ingvar

  Det är ju en stor sport i deras hemländer. DEPORTERA DOM DIREKT I EN LÅDA.
  Motivering: Går inte att anpassa till 2000-talet tillbaka till 600-talet.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Taharrush_gamea

  Gilla

 • vindpust

  Jag undrar vad blir lösning på problemet som vi blev serverade i form av avskum som översvämmar Sverige och Europa…
  Jalla, jalla fotboja för alla, eller chip för alla.. för att känna sig säkra?

  Gilla

 • age

  Apor har inte samma förmåga att bedöma verkligheten som vi har.

  Var går gränsen mellan hjärntvättad individ och vanlig människa?

  Gilla

 • Krister

  Sorgligt och skrämmande. Vilken utveckling. Sverige som var så fint för inte så länge sedan. Men Reinfeldt är nöjd och ser det som vår bästa investering.

  Gilla

 • Ulli

  Med en sån syn på saker och ting är mitt svar till dem:
  Jag tycker det skulle vara skojigt om ni får dödsstraff. Hur är det med ert sinne för humor om min önskning går i uppfyllelse?

  Gilla

 • ruben

  Alla deltagare i våldtäkten, skall utvisas på livstid. Det finns inget alternativ. Sverige behöver göra sig av med alla kriminella importer för att avlasta Svenskt rättssystem till en naturligare nivå.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vad skulle det kärleksdrypande och kramgoa etablissemanget syssla med och vurma över om alla våldtäktsparasiter och övriga brottslingar icke svenska medborgare utvisades på livstid ?

   Gilla

 • introvert

  Om de här är Sveriges framtid? Perversa sociopater! Är det mycket
  bättre med nyfödda barn att fostra upp,svenska sådana. Reinfeldts
  modell med lönsam invandring klingar illa. Han ser lönsamheten i
  att billig arbetskraft finns tillgänglig när den behövs. De här empatilösa
  männen borde skickas ut ur Sverige, oavsett härkomst.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Jag förstår fortfarande inte varför de är i Sverige?

  Gilla

  • Kenth Andersson

   O.Palme går inte att fråga men Bengt Westerberg och övriga som förvaltat stafettpinnen angående en okontrollerad massinvandring de sista 35 åren borde ha svaret !

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Såg inslag i SVT. Där en deltagare tyckte att det var hennes fel för hon ville ge sex för knark.Jag vet inte dessa människor har ingen medkänsla eller empati. Utnyttja så grovt en stackars flickan.Ingen reagerade av dom 15 -20 vad är det för människor eller svin vi släpper in.Jag hoppas svenska ungdomar har reagerat säkert annorlunda.Mvh Adolf

  Gilla

 • Nosferatu

  Det var 20 araber som misshandlade en ensam tjej i Södertälje för några år sedan. Tuffa grabbar…

  Gilla

 • Henrik

  Notera att jag vill ha 400 kvinnor samlade, som blivit utsatta för våldtäkt.
  400 killar hade varit alldeles för milt omhändertagande av dessa apor!

  Gilla

 • Henrik

  400st träffas och samlar dessa 20 apor.
  Borde bli en skojig grej!

  Gilla

  • Krister

   Asså nu kallar vi inte dem för apor. Det är bara dumt. Dessutom tvivlar jag starkt på att 20 apor faktiskt skulle våldta en ensam ap-hona.

   Gilla

 • Utvandrad

  Inte så konstigt, de kommer ju från en kultur där kvinnor och djur inte är värda nånting.

  Gilla

 • eva

  Ja, det var säkert ”jätteskojigt” för kvinnan att bli våldtagen! Roligare för varje gång någon våldtog henne , jättekul x 20 eller hur många det nu var. Så vidrigt, en sådan människosyn, en sådan kvinnosyn, jag har inte ord! Och sådant människoskräp skall vi välkomna in i landet och tycka att de är berikande. Så oerhört cyniskt tänkt! Att ha kul i x antal minuter och därmed förstöra en annan människas liv. Våldtäkt skulle bestraffas som mord! Man dödar i de flesta fall inte kroppsligen, – men själsligen!
  Vi kan förfasa oss över alla våldtäkter i krig, hur 100 ryssar kunde våldta en kvinna, en tyska – vad blev det kvar av henne? – hur man kunde föra upp vad som helst i underlivet och förstöra – så kul! – vi hade bara lite roligt.
  Läkaren i Afrika som arbetar med att återställa kvinnors underliv efter det att ”några haft lite kul” uträttar ett otroligt arbete på sin klinik och vore värd Nobels fredspris.
  Men de här vidriga typerna, vilket straff borde de ha och hur skall de inse att de med sitt ”skoj” förstört en människas liv.

  Gilla

 • Mimi N.

  Ta det horribla materialet, sätt det under näsan på det mongo med muskelansiktet och trasan på skallen, hon som vill bli landets statsminister ! Ställ henne till muren – om hon inte vill svara och förklara sina afghaners sadism, låt henne stå där vid skampålen och … DÖ PSYKISKT !!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: