Du släpper loss hatet med din film, Åkesson


INVANDRING. Den som påstår det som står i rubriken Aftonbladet är Per Sundgren f d kulturborgarråd (V). 

Herr Sundgren (V) blåser på rejält, och säger helt riktigt att filmen målar upp en bild av Sverige som ett land i fullkomligt förfall, ett land som befinner sig i ett inbördeskrigsliknande tillstånd, där våldtäkter och gruppvåldtäkter utgör vardag, där terror är verkligheten och svenskar på våra gator ”attackeras, lemlästas och mördas” och detta mördande ”kommer att fortsätta” till följd av den politik som företräds av socialdemokrater, moderater, landsorganisationen och media.

I denna sanslöst förgrovade och lögnaktiga bild av dagens Sverige känner vi igen den fascistiska propagandan från 1930-talet, skriver Sundgren (V).

-Pettersson noterar att Per Sundberg dock har ett litet problem med argumenten, det är svårt att påstå att ST och Åkesson ljuger för Sundberg sa samma sak som Åkesson i Aftonbladet tidigare i år, där han erkände att det som händer i förorterna berodde på svek från vänstern men att det givetvis var kapitalismens fel, men Sandgren erkände med kollegor erkände ”Solidariteten har slagit fel – det behövs fler poliser och hårdare straff” och det var den 9 mars 2017.

Så snacka inte om att Åkesson släpper loss hatet, de har du och dina polare gjort genom att låta gränserna vara vidöppna Sandgren!!!


34 responses to “Du släpper loss hatet med din film, Åkesson

 • Miljöpartiets valfilm 2018 | Petterssons gör skillnad!

  […] Som ni vet lanserade Sverigedemokraterna nyligen sin första reklamfilm inför valet 2018. Nu vill inte Miljöpartiet  vara sämre utan har gjort […]

  Gilla

 • assad

  Här fångar Jimmie återigen upp verkligheten på ett utmärkt sätt.

  Gilla

 • Mia

  Filmen hade varit bättre om man inte använt uttryck som ”svenskar attackeras, lemlästas och mördas på våra gator”.

  Det är de nyanlända själva som dör på våra gator . Att det skulle pågå något slags blodbad med lemlästning av svenskar är inte sant.

  Gilla

  • OPete

   Mia ! Filmen hade inte ens funnits om det inte vore för sådana som du/ni !!!!

   Gilla

  • CountZero

   Själv tolkar jag att Åkesson syftar på terroristattacken på Drottningatan när han pratar om att folk lemlästas.

   Gilla

   • Mia

    Det är möjligt, men hans sätt att uttrycka det leddde nog till att de flesta inte gjorde den tolkninge, utan istället fick uppfattningen att sådant hörde till vardagen.

    Gilla

  • Sixten

   Ikea och Drottninggatan, ringer det en klocka?
   Sen vad de nyanlända exoterna gör mot varandra är mig tämligen likgiltigt.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Moderater och Socialdemokrater nämns i filmen men övriga partier inom 7 klövern som också bidragit och är skyldiga till dagens svenska anarki får inte utelämnas !

  Gilla

 • Grune

  Den här filmen framför mer sanning på några minuter än vad våra valda politiker framört på 25 år.

  Gillad av 1 person

 • Kurt Kodstedt

  Mycket bra film SD tagit fram, OM 87:an inte VAKNAR och inser att läget börjar bli illavarslande och mycket farligt och allvarligt för Sverige kommer det att sluta riktigt illa! Läs Lagros inlägg, riktigt bra analys!
  Att som Socialdemokraterna gör bemöta all kritik mot den ansvarslösa massinvandringen med ”rasism” och ”nazism” är BS och att köra huvudet djupt ner i sanden
  Sveriges befolkning är uppenbarligen oerhört trögtänkt som inte börjar reagera, tyvärr skriver vi anonymt här MEN BETÄNK ATT SD REPRESENTANTER INTE ÄR ANONYMA – HEDER ÅT DEM!!
  Heder också åt denna blogg – stöd den!

  Gilla

 • Anders H

  Jag fattar inte vad politikerna håller på med. De måste ha en dold agenda i form av röstboskap i alla dessa invandrare som kommer hit. Sen vill de göra om Sverige via en parlamentarisk revolution till en kommunistdiktatur. Det är den enda, rimliga förklaringen jag kan se.

  I alla invandrare ser de sedan billig, lojal arbetskraft som han utnyttjas. Tack för mig!

  Gilla

 • per22

  SD:s valfilm är det mest sanningsenliga som visats om det fallande Sverige på senare tid. Men, är man kommunist och heter Per Sundgren f d kulturborgarråd (V), så har man tydligen svårt med sambandet orsak och verkan.

  Gilla

 • Lagro

  Det som J. Åkesson gör är att han framför sanningen om den här asylinvandringen från muslimländer, som är obekväm för dem som propagerat för den.
  Den här asylinvandringen är endast från muslimländer som gör att när de kommer till Sveriges gräns har de rätt att komma in i landet och söka asyl och uppehållstillstånd.
  Det är en oreglerad och okontrollerad invandring av muslimer från utsedda muslimländer, som det måste finnas en orsak till.
  Stefan Löfven sade tidigare att de här muslimerna var flyktingar från krig, men det är lätt att inse de här personerna är inga flyktingar från något krig.
  De betalar också 50- 100.000 kr till människosmugglare att föra dem till Sveriges gräns.
  Nu ändras motivet till att de är pensions räddare med hög utbildning, men det framgår att det finns ingen sanning i det.
  Sedan påstås det att de skall ersätta den åldrande befolkningen, men det stämmer inte heller därför det sker en kraftig folkökning i landet.
  Sanningen är nog den att det finns andra orsaker som är obekväma att föra fram.
  Muslimer röstar socialistiskt och till stor del på socialdemokraterna, när man ser till det senaste valet i invandrartäta områden.
  Därför kan det misstänkas att det är frågan om en röstimport för de socialistiska partierna, som har gått fel, när man ser till konsekvenserna.
  Någon konsekvent analys kan aldrig ha utförts, utan de som ligger bakom den här organiserade asylinvandringen kunde aldrig inse att de är inte efterfrågade på arbetsmarknaden, utan kommer att bli bidragsberoende.
  Många vill ha större pengar än vad bidragen ger och då blir det kriminalitet och med organiserad gängkriminalitet är det svårt för svensk polis att komma åt den, därför de har inga sådana befogenheter.
  Därför växer gängkriminaliteten kontinuerligt, som är lätt att inse.
  Sverige har aldrig haft något liknande när det gäller kriminalitet, som kan liknas vid ett inferno, som gör att människor har blivit rädda och som finns orsak till det.

  Gilla

  • Lagro

   För att få rösta i riksdagsvalet måste personen vara svensk medborgare.
   Nu finns det ett snabbspår för att bli svensk medborgare, och den som är 18 år och under kan lätt få uppehållstillstånd och svensk medborgarskap efter 3 år.
   Det medför att när personer kommer in i landet som asylinvandrare uppger de att de är 18 år och yngre, naturligtvis kan de vara mycket äldre, men det som de uppger godkänner myndigheterna.
   När det finns fall där personen uppgett sin ålder till 16 år, men sedan genom slump framkommit personens rätta ålder till 33 år, det visar vad det är frågan om från myndigheternas sida.
   Nu finns det på Migrationsverket 7000 anställda som kan avslå en ansökan och då skall personen avvisas, men som blir mycket svårt, därför har personen kunnat komma in i landet utan pass är det svårt att skicka ut personen.
   Med det systemet som finns i Sverige när det gäller asylinvandring, kan ett asylland tömma ett fängelse och de kan komma till Sverige och söka asyl och uppehållstillstånd.
   Om Sverige skall kunna sända tillbaka personer utan pass måste mottagarlandet godkänna det, men de kan vägra om de exempelvis känner till att det är grovt kriminella som åkt till Sverige.
   Invandring är nödvändig men den måste vara reglerad och kontrollerad och inte på det sättet som nu sker i Sverige gällande asylinvandringen.
   Exempelvis Australien har alltid varit ett stort invandrarland men där sker kontroll på alla personer innan de kan åka till landet.
   Personer kommer inte in i landet som inte blivit kontrollerat och intervjuade av myndighetspersoner.
   Det som skett i Sverige är att personer som skulle ha blivit avvisade finns kvar som (papperslösa) och de måste försörja sig, som blir genom kriminalitet något annat finns inte.
   Det är mycket lätt att misstänka asylinvandringen som en röstimport av socialiströster, som gör att vänstersympatisörer stödjer den till 100%.

   Gilla

   • Lagro

    Den okontrollerade asylinvandringen har skapat en kriminalitet som tidigare var helt okänd för landet.
    Från de här asylländerna som också är muslimländer är många klan samhällen .
    De här kriminella gängen kommer oftast från klan samhällen de är kusiner och även dubbla kusiner, som gör att de har mycket starka lojalitetsband emellan alla i gänget.
    Det skulle vara helt omöjligt att de vittnar mot någon i gänget eller anger någon.
    Svensk polis kör fast mycket lätt, när de skall lösa de här gängrelaterade brotten.
    I vissa diktatur länder förekommer det som kallas för svarta listan, där grovt kriminella hamnar som det är svårt eller omöjligt att få bevis mot, och de blir helt enkelt avrättade av polisen.
    Sådana här saker hålls det tyst om , men det är ett land som nu öppet framför sådana åtgärder.
    Det är faktiskt komiskt att höra Stefan Löfven hur han skall lösa den här gängkriminaliteten, som nu kommit till Sverige.
    Rikspolischefen tycks inte heller ha några kunskaper om den.
    Jag har den uppfattningen de vet inte vad det är frågan om.
    Kriminaliteten kommer att öka därför det är andra och tredje generationen som är de värsta.
    Många kommer att se föräldrarna lever ett lätt liv på bidrag med långa sovmorgnar, och snabba pengar genom kriminalitet, som de kommer att ta efter.
    Bidraget ger en fast inkomst att ingen kan ifrågasätta levnadskostnaderna och naturligtvis har de hyresbidrag också.

    Gilla

   • Kurt Kodstedt

    Bra jämförelse med Australien som inte släpper in kriminella utan pass och id!!!

    Gilla

   • Kurt Kodstedt

    Din analys om att de kommer från klan-samhällen och har starka lojalitetsband är garanterat korrekta uppgifter men Stefan Löven och Dan Eliasson tror nog att ett armband räcker som åtgärd mot detta! Mycket tänkvärda rader om dessa kriminella klaner, någon analys om detta har säkert INTE Socialdemokraterna gjort utan ”alla är lika värda” tycker de räcker och täcker allt!
    SKRÄMMANDE okunskap och illvilja att förstöra Sverige från dessa okunniga töntar, allt vill de sopa under mattan, deras enda mål är MAKT och att sitta i en regering och det var på grund av det som gjorde att S gjorde upp med Miljöpartiet och i princip gav de kriminella ljugande Afghanerna amnesti och 10,000 gratis gymnasieplatser….

    Gilla

  • Islam är en politisk rörelse

   De röstar grön-vänster så länge som de måste.
   Den dag procentdelen är tillräckligt stor så röstar de inte längre så.
   Islam är inte bara en religion utan en politisk rörelse.
   Där islam har övertaget är de också makten som styr.

   Vi talar om att väst dit Sverige hör har välutbildat folk.
   Må vara sant, examen i att inte begripa något om verkligheten.
   Högskolefolk som skrämmer livet ur mig när de öppnar munnen.
   Ett av mina barn sa till mig, -jag vill läsa klassikerna som vi talat om men jag tvingas läsa en bok på svenskan för att lära mig ghetto svenska.
   Våra barn tvingas läsa böcker på ghetto svenska. Jag läste ur denna bok och vart stum av rädsla. Vad pågår?
   Jag vet vad som sker och varför. Fråga mig inte hur, jag bara vet.
   Ni har attackerat mina barn och det förlåter jag Er aldrig.
   Kampen har inte startat än men jag vill se Er dömas i folkets domstol. Vägen dit är lång. Tålamod är en dygd.

   Gillad av 1 person

  • Grune

   Det är många hundra år sedan Sverige var i krig senast, men nu är vi nära något som aldrig förekommit i Sverige. INBÖRDESKRIG !!!!!
   AB Reinfeldt & Löven har sett till att detta är vad som håller på att ske på grund av att dom ville tjäna storkovan på att hjälpa sina respektive partier att få mera pengar. Dom startade sin firma och började importera analfabeter som fick betala 100 000 kronor till detta företag för att få komma hit och rösta på på partiet 7-klövern.
   Jag tror att AB Reinfeldt & Löven är de största människosmugglarna.

   Gilla

 • Dan

  Hatet kommer från Sundgrens anhang som tillsammans med många politiker inte kan tala sanning. Att Potus idag visade tre filmer på våldsamma muslimer visar på rättrådighet. Massmedias och vänsterns svar är som vanligt hat och förnekande. Att importera analfabeter och terrorister och sedan förneka deras läggning och agerande är vänsterns paradgrenar. Det är en inövad reflex efter drygt hundra år av mord och övergrepp som man noga förnekat och dolt.
  Löven som bor i Domsjö skulle behöva ett par tusen modulbostäder i närheten av sitt hem. Då kan han känna hur ”riktig” trygghet känns.
  Undrar hur man tänker och känner när man omhuldar vuxna kriminella och vill behålla dem istället för att hjälpa fattiga behövande, t.ex. i Filippinerna?

  Gilla

  • Grune

   Vad Löven & C:o behöver är att man tar bort alla livvakter och skickar ut Löven & C.o på stan en mörk natt, så fick vi se hur länge dom klarade sig.

   Gilla

 • ossie

  Glädjande nog har Aftonbladet tagit ytterligare ett steg mot dess undergång. Man trodde ju att när Helin gick att tidningen skulle nyktra till något men förfallet har bara accelererat med denna subba Olsen. Man läser ett och annat att hon börjar sitta löst och kanske snart får sparken själv. Såg just Staffan Heimersson i TV uttala sig om denna skitslask som han arbetat för i 54 år sparkat honom för hans åsikters skull. Hoppas Aftonslasken snart är ett minne blott.

  Gilla

 • Realist

  Verklighets förnekning i den grövsta grad !!! Skulle vilja sända några ”åror” till denne man !!

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Per sund gren han är lika gammal som jag.Han har tydligen inte fattat någonting.Jag har inte brytt mig om politik så mycket,har röstat hit och dit.Men nu måste man vakna,när man är ute är man orolig, när ungarna och mina barnbarn ute är jag orolig,skall det vara så i världens största feminist regering eller humanitära Stormakten? Nej tack ,jag vill ha tillbaka mina föräldrars trygga Sverige utan massa kommunist nazister.Mvh Adolf

  Gilla

 • Lena

  Det här är politikerpatraskets dröm för de som betalar patraskets löner, ja ni kan dra långt åt …………………
  https://www.rt.com/news/411399-europe-muslims-number-grow/
  Förakt stort förakt och ett växande förakt för er era skitstövlar !

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Det var mycket bra reklam.Det så det är i Sverige. Enkelt ,lätt begriplig.Vakna Sverige, medan vi har något att vakna till.Mvh Adolf

  Gilla

 • Fredde

  Vad kan man förvänta sig av en vänsterpolitiker..?
  Kappvändare är bara förnamnet.

  Självklart kommer hans PK-kompisar haka på, men lika självklart utan att ens nämna hans tidigare inlägg.

  Gilla

 • Lena

  Sanningen!

  Gilla

 • Joy

  Skyll på budbäraren, döda budbäraren. Typiskt beteende om man inte vill förlika sig med verkligheten.

  Gilla

  • Lagro

   Mycket positivt att J. Åkesson har tagit fram den här videofilmen, som gör att han kan föra fram det här budskapet, som är mycket viktigt för att rädda landet.
   Man kan jämföra Sverige med ett 1:a klass tåg som är på väg över stupkanten ner i ravinen och nu gäller det att få stopp på eländet innan allt är förlorat.
   När Jimmie har deltagit i TV debatter har han alltid fått lite tid och har han kommit med lite skarpa utlägg, har han blivit avbruten av programledaren.
   Publiken som suttit i studion har varit utvald att de skall applådera vid tillfällen som går emot Jimmie, och vänsterns framförande skall ses som det publiken gillar.
   Alltså helt styrda TV debatter som i en diktatur stat.

   Gilla

   • Lagro

    Det som socialisterna nu försöker göra i landet för att behålla den politiska makten är att de kör landet till fattigdom och misär för folket genom röstimporten (asylinvandringen).
    Liknande gjorde deras gode vän Mugabe som körde ned landet till fattigdom och misär för att behålla den politiska makten.
    Jorden från de vita farmarna konfiskerades av staten med brutala metoder och sedan leasades den ut till militärer och gerilla veteraner, som var hungriga för mark som alla Afrikaner är och de blev Mugabes skydd för något maktövertagande och därmed kunde han vinna alla valen.
    Farmerna konfiskerades för att få kontroll på den politiska makten och ingenting annat.
    Marken är leasad ut på 49 eller 99 år, som har fördärvad jordbruksproduktionen i landet genom helt inkompetenta jordbrukare. Tidigare var bland annat tobak en stor exportgröda från storfarmerna , men är borta nu.
    Landet har hamnat i problem därför att jordbruket blivit fördärvad och landet kommer att få mycket svårt att ta sig upp från eländet.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: