Postnord höjer säkerheten i Angered


BROTTSLIGHET. Postnord inför flera säkerhetsåtgärder i Angered i Göteborg efter att brevbärare utsatts för rånförsök, stölder och hot. Totalt rör det sig om nio polisanmälda incidenter under 2017, bland annat kapades en lastbil tidigare i november.

Mats Ståhlgren, regionchef för Postnord i region Väst, säger att många medarbetare känner rädsla och otrygghet. Han vill inte gå in på vilka typer av åtgärder företaget har satt in.

– I vissa fall kan det leda till en serviceförsämring ja. Inte nödvändigtvis, men det kan ske, säger Ståhlgren.

GT.se

-Pettersson tycker inte det är mycket att orda om. Kålle och Osborn har alltid hotat och rånat brevbärare och kapat postens lastbilar…

Om Angered på bloggen…


10 responses to “Postnord höjer säkerheten i Angered

 • jgarn

  Angered, är det någon i detta land som inte har hört talas om eller läst om denna förslummade stadsdel i Göteborg. Här är det inte byggnader och omgivningar som förslummar. Här är det befolkningen som är slummen, inte alla men tillräckligt många.

  Gilla

 • br

  Gamla fina angered.något måste hänt sista 25 åren.men vad kan det vara.

  Gilla

 • ruben

  Vilka fina åtgärder man kan ta till. Övervakningskameror. Gör postturerna varannan dag och ha då beväpnad vakt med sig. De kan släppa ut posten från drönare i en stor kollektiv låda per kvarter, så får de boende i varje kvarter organisera sina egna postmän. Eller att varje kvarter utser en posthämtningsman, som själva hämtar posten? Men alltid, registrera lagför och utvisa alla dem, som ger sig på folk, som försöker utföra ett hederligt arbete.

  Gilla

 • Lena

  Inga bidrag endast rekvisitioner till mat och kläder, sänd de med posten, då blir det lugnare.

  Gilla

 • Preben P.Reben-Prebensson

  Reinfeldt sade väl någonting om att landet tillhör de som kommer hit och bygger det? Detta kan man ju inte kalla ”bygge” direkt..

  Gilla

 • Dan

  Be Löven och Reinfeldt följa med och visa det säkra och trygga Sverige. Detta påstående från Postnord kan inte vara sant. Migranter är så snälla och rara, de skulle aldrig göra en fluga förnär.

  Skiter fullständigt om dessa människor får post eller inte, synd att det inte är postanvisningar längre. Då hade de inte fått alla bidrag, då hade det varit lugnt.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Våld och våld.Reinfeld tycker att vi skall öppna våra hjärtan,Dom flyr för sina liv ,säger byfånen till statsminister. Skall vi öppna våra hjärtan till dom som uppför sig som svin,våldtar ,rånar,dödar,kastar sten på blåljuspersonal, ja gud vet allt.Snart är det dags att skicka hem dom som ställer till älende.MVH.Adolf

  Gilla

 • Kent

  Ossie
  Absolut inte!

  Gilla

 • ossie

  Det har väl inget med invandrare att göra ???

  Gilla

 • Dalmasen

  Sätt in militär i dessa områden.
  Det enda som hjälper är riktigt hårda tag.
  Inga mesiga poliser som delar ut nallar och leker psykologer.
  Nej, sätt ner foten rejält nu. Annars tar dom över allt snart.
  Sluta dalta med dessa svin.
  Ta fast dom spärra in dom eller utvisa dom direkt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: