Ramin våldtog 17-åriga Jonna och eldade sedan upp henne levande


BROTTSLIGHET. Samhällsnytt skriver idag om afghanen Ramin som våldtog 17-åriga Jonna och eldade upp henne levande. 

I sak har Samnytt rätt men det är en relativt gammal historia. Petterssons skrev om fallet för två år sedan, den 28 november 2015. 

Repris från 28 november 2015. Satakunta tingsrätt, Finland har dömt en man med utländsk bakgrund till livstids fängelse för våldtäkten och mordet på en 17-årig flicka från Björneborg i januari. Enligt sinnesundersökningen var mannen fullt tillräknelig då han begick dåden. 

Motivet var att deras förhållande tagit slut. Mannen hade velat gifta sig med flickan och få barn med henne. Hon hade för sin del gjort slut och börjat träffa en annan man.

I slutet av januari reste mannen från Helsingfors till Björneborg och gav sin ex-flickvän skjuts via Ulvsby [finska Ulvila] till Kumo [Kokemäki], där han band fast henne vid en stol i ett uthus, hällde bensin över henne och tände på.

Den grova våldtäkten skedde enligt rätten vid Kulla i Ulvsby. Mannen dömdes också för grov skadegörelse och trafikförseelse.

Den dömde 26-åringen har bott länge i Finland, men han har inte finskt medborgarskap, bara uppehållstillstånd.

Han sa genast efter domen att han ska överklaga till hovrätten. Hans advokat sa för sin del att man överväger att överklaga.

-Pettersson noterar att mannen heter Ramin Azimi och har bott i Helsingfors men hör hemma i  Afghanistan. Märkligt att svenska media inte skriver om ett sådant här uppmärksammat fall. Vad tror ni det beror på?

Ramin Azimi, afghan, mördare och våldtäktsman

Det 17-åriga offret

Yle.fi

Mvlehti.net


14 responses to “Ramin våldtog 17-åriga Jonna och eldade sedan upp henne levande

 • centurion

  PK-folkets snack om ¨alla människors lika värde¨, blir ju lite väl magstarkt att ta in här. Men, eftersom offret inte lever längre, så måste väl lika- värdes-principen innebära att eldaren går samma öde tillmötes. Hur ska de eljest kunna uppbära samma lika värde. ”Öga för öga, Tand för tand”. Jo, ja tackar, ja.

  Gilla

 • Ulli

  https://www.svt.se/nyheter/uutiset/svenska/livstidsdomarna-har-okat-i-finland

  ”Många livstidsdömda nu på fri fot
  Just nu friges många av de som dömts till livstidsstraff i början av 2000-talet, eftersom en dom på livstid sällan innebär att den intagna sitter fängslad livet ut, utan i medeltalet 14,5 år. Därför märks fördubblingen av livstidsdomar i början av 2000-talet tydligt i de senaste årens statistik över frigivningar. Sedan år 2014 har rekordmånga av de som avtjänat livstidsstaff för mord släppts på fri fot igen.

  En dom på livstid innebär i Finland att den intagna sitter i fängelse i minst 12 år. Efter att 12 år har förlöpt kan den intagna be om nåd av Helsingfors tingsrätt. I tingsrätten tas uppförandet under fängelsetiden i beaktande, liksom risker vid en möjlig frigivning och graden på det brott som den intagna dömts för. Tingsrätten bedömer också risken för att den dömda kan komma att falla tillbaka i sina gamla mönster på andra sidan murarna.”

  Gilla

 • Sixten

  Att beblanda sig med en sådan där från början överhuvudtaget?

  Gilla

 • Tony

  En sådan avart av människosläktet borde ställas upp mot en
  vägg och——-, för något människovärde besitter han inte.

  Gilla

 • Carl edström

  Vi behöver beväpna oss för att slå tillbaka mot all brottslighet.

  Gilla

 • JEX

  Dagens Sverige i katastrofläge tack vare Persson, Reinfeldt och Löfven.Folk blir mördade; rånade och våldtagna utan att bli straffade för att dessa politiker har mer eller mindre skrotat Poliskåren och öppnat gränserna på vid gavel. 😦

  Gilla

 • Dalmasen

  Och sånt här ska vi ta hand om.
  Beter sej värre än Monster.
  Rena rama rovdjuren.
  Men inte för Miljöpartiet, dom har
  Överseende med kriminella
  Invandrare hur mycket som helst.
  Dödsstraff vore för lindrigt i detta fall.

  Gilla

  • Jag

   mp – har slutat skriva dessa m stora bokstäver, ni förstår säkert varför!! är ett gäng bakåtsträvare! mp har ett gäng ”brottslingar” i sina ledband! Ta fram dem! Häng ut dem! Tack!

   Gilla

 • whatthefeng

  Hmm…
  Är säker på att han överklagar sitt straff då han tycker att det är på tok för högt.
  Om jag hade begått ett sådant brott hade jag överklagat eftersom jag ansett straffet vara för lågt. Alldeles på tok för lågt.
  Men det är klart. Hans och min moraliska uppfattning är inte baserad på samma värdegrund.

  Gilla

 • Monica

  En stor delav dessa män från MENA-kulturen är psykopater som är i totalt avsaknad av sociala och moraliskt spärrar. Varför importerar och tar emot flertalet av västvärldens välfärdsländer dessa barbarer? Det kan vara en tidsfåga innan våra länder krackelerar totalt eftersom dessa män organiserar sig och flyttar fram sina positioner.

  Gilla

 • Jag

  Dessa ”kulturberikare” som vi importerar i mängder! Med sjuklöverns ”goda” vilja!
  Dessa MENA-individer kommer att orsaka stor skada för Sverige och orsakar redan STOR skada! Hur kan vi tillåta det?
  Vi har mordbränder och gruppvåldtäkter, NoGo-zoner ökar i antal, blåljus-personal blir attackerade, akutintag runt om i landet blir invaderat av dessa, de belamrar och belastar sjukvård och omsorg överallt. Det knarkas på Pite Havsbads hotell, det skjuts hejvilt här och var, Malmö är förlorad som stad och får miljardstöd varje år – av andra kommuner, Göteborg börjar gå förlorat!
  Och nu en sån här idiot, som eldar upp sin unga, naiva, söta, fina f d flickvän för att hon gör slut och träffat en annan??!!
  Vi har dessa här, dessa mordiska individer, som inte accepterar vårt sätt att leva, våra lagar, våra regler. Ut med dem! Omgående! Risken är stor och uppenbar att detta kommer att drabba unga Svenska kvinnor i större utsträckning.

  Gilla

 • Joy

  Läser kommentarerna på Samnytt och förundras över hur otroligt okunniga svenskar är om hedersrelaterat våld och strafflagstiftningen i muslimska länder. Den som läser där och inte har kännedom och undrar vad SD står för, måste bli skrämda. Kvinnohat blandat med hot om våld och en machoattityd som inte är vettig. Ska nog sluta att läsa kommentarer, blir vara förbannad på mäns skrik och skrän och aggressiva utbrott!

  Gilla

  • Ulli

   Kvinnor är än mer naiva/ovetande än män när det gäller aspekterna hedersvåld och vad SD står för.

   Gilla

 • Sara från Skåne

  #100%människa??

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: