17-årig flicka våldtagen och uppeldat levande av afghan


INVANDRARVÅLD. Satakunta tingsrätt, Finland har dömt en man med utländsk bakgrund till livstids fängelse för våldtäkten och mordet på en 17-årig flicka från Björneborg i januari. Enligt sinnesundersökningen var mannen fullt tillräknelig då han begick dåden. 

Motivet var att deras förhållande tagit slut. Mannen hade velat gifta sig med flickan och få barn med henne. Hon hade för sin del gjort slut och börjat träffa en annan man.

I slutet av januari reste mannen från Helsingfors till Björneborg och gav sin ex-flickvän skjuts via Ulvsby [finska Ulvila] till Kumo [Kokemäki], där han band fast henne vid en stol i ett uthus, hällde bensin över henne och tände på.

Den grova våldtäkten skedde enligt rätten vid Kulla i Ulvsby. Mannen dömdes också för grov skadegörelse och trafikförseelse.

Den dömde 26-åringen har bott länge i Finland, men han har inte finskt medborgarskap, bara uppehållstillstånd.

Han sa genast efter domen att han ska överklaga till hovrätten. Hans advokat sa för sin del att man överväger att överklaga.

-Pettersson noterar att mannen heter Ramin Azimi och har bott i Helsingfors men hör hemma i  Afghanistan. Märkligt att svenska media inte skriver om ett sådant här uppmärksammat fall. Vad tror ni det beror på?

Ramin Azimi, afghan, mördare och våldtäktsman

Ramin Azimi, afghan, mördare och våldtäktsman

Det 17-åriga offret

Det 17-åriga offret

Yle.fi

Mvlehti.net


59 responses to “17-årig flicka våldtagen och uppeldat levande av afghan

 • Bajen666

  Fy fanken detta var nåt av det värsta jag läst, det är inte ofta jag vill ha dödsstraff men för denna galning skulle jag faktisk vilja gå på avrättningen.
  Och förresten så ser han yngre ut än de flesta ljugande hazarer och han är 26 bast.

  Gilla

 • Ramin våldtog 17-åriga Jonna och eldade sedan upp henne levande | Petterssons gör skillnad!

  […] I sak har Samnytt rätt men det är en relativt gammal historia. Petterssons skrev om fallet för två år sedan, den 28 november 2015.  […]

  Gilla

 • Elizabeth Lundmark

  Det borde göras en lista gärna med datum över alla fruktansvärda brott med namn o foto.

  Gilla

  • Stenbock

   Om ”Elizabeth” från Carina Finas blogg,hälsas du välkommen till oss hos Pettersson ! Om inte likväl kul med nya namn på bloggen….

   Gilla

 • Regeringen måste avgå

  Hur kan en regering vara så korkad och släppa in dessa rabiata stenålders människor. Man släpper inte folk i ett land som inte vet nåt om har dom inga idhandlingar så ska dom heller inte släppas in

  Gilla

 • Camilla Ståhlström

  Jag älskar Sverige jag har bott där 45 år. Men jag är rädd för vi förlorar det livet innan vi hade. Nu är jag i ungern och känner mig säker. Människor som har upplevt krig, uppror vet att det är fel vad som händer i Europa. De människor som kommer är inte flyktingar. Varför bara men, unga killar söker hit? Man måste hjälpa de på plats. Enkel matematik. En annan funderingar, hur kan en gammal rik man kommer in i EU och påverka politiken? Sverige har rendan smakat på han filantropi, när han fixade bankkrisen. Mi måste komma från konflikttedslan, annars vi blir överkörda.

  Gilla

 • Chamran

  hej, fast än det är försent att kommentera men jag vill säga en sak. det som jag ser i bilden ser inte alls som afghaner, det är tydlig för mig att han är ett IRANIER. som jag vet IRANIER har lätt att begå brott och sedan dölja sina brott i afghanernas namn. det gör det väldig enkelt i sitt land.
  tack

  Gilla

 • Angantyr

  Man blir inte förvånad över att mördaren är från Afghanistan. I Afghanistan har kvinnor inget värde och när som helst kan en pöbel av Afghanska män få för sig att lyncha och bränna en kvinna som inte uppträtt på rätt sätt.

  Den uppmärksammade lynchningen och bränningen av en ung kvinna på öppen gata i Kabul förra året visar på den Afghanska synen på kvinnor. Man bör inte förvåna sig över att män därifrån utför liknande dåd också när de kommit hit till Europa.

  http://www.cnsnews.com/blog/michael-w-chapman/new-video-afghan-woman-barbarically-lynched-after-being-falsely-accused

  Liked by 1 person

 • Ingemar

  Jag tror att det bara finns en lösning på dessa problem (med fritt inflöde av illegala vapen, narkotika och utländska kriminella ) och det är utträde ur EU så fort det bara är möjligt samt införande av gränskontroller av den typ som Australien och Canada har.

  Liked by 1 person

  • Peppe

   Absolut, du har 101% rätt.
   Har vi inte lås på dörren hemma hos oss själva..!?!!
   Det går åt skogarna utan gränser. Riktigt fungerande gränser.
   Som ‘normalt’ agerande länder har det..

   Liked by 1 person

 • Muslim Rapes White Teen Girl, But That's Not Even The Worst Thing He Does - Ice Trend

  […] [ The Muslim Issue ] Photo Credit [ Breitbart , Peterssons Gör Skillnad […]

  Gilla

 • Herrmansson

  Fan! Känns jävligt mosigt altså.. :`(

  Gilla

 • 192. I främlingsinvasionens fotspår

  […] Afghan brände ihjäl 17-årig finsk flicka […]

  Gilla

 • Sverige.Exposed | Afghan dömd för våldtäckt samt mord på 17-årig flicka i Finland

  […] på. Enligt domen brändes hon levande. Straffet för detta blev livstids fängelse. Källor: Pettersson.se Yle.Fi Mvlehti.net Search […]

  Gilla

 • Nermargel

  ”Märkligt att svenska media inte skriver om ett sådant här uppmärksammat fall. Vad tror ni det beror på?”

  Käre Pettersson!

  Det beror på att det med de nordiska regeringarnas goda minne pågår ett folkmord på den vita befolkningen. Om det hade varit en finländsk yngling som hade våldtagit och bränt ihjäl en afghansk ung kvinna, kan vi lita på att det hade föranlett krigsrubriker i samtliga dagstidningar, även i Sverige. Jan Helin, som gillar olika men bor i en mångmiljonvilla i Äppelviken, hade brassat på för fullt.

  Gilla

  • Jag

   Folkmord på den egna befolkningen! Håller absolut med ”Nermargel”! Rätt benämning! Den ”lånar” jag! Tack!

   Gilla

 • Luntan

  Upptäckte att flickan på bilden har ett kors som hängsmycke. Afghanen kanske krävde att hon skulle bli muslim, varför hon lämnade honom. Han i sin tur behövde ett giftermål med en finsk medborgare vilket skulle säkra ett permanent uppehållstillstånd? – Undrar hur länge han kommer att överleva i det finska fängelset?

  Gilla

  • Peppe

   Jag tror inte att vi behöver vara överdrivet oroliga för det mentalsjuka djuret.
   Om han ö.h.t. får träffa de andra fångarna överlever han inte så länge innanför murarna, gudskelov.

   Gilla

  • Anders

   Jag tror inte att det är så avancerat att han krävde att hon skulle bli muslim. Det är nog snarare så att han såg henne som sin egendom, så som svenska kvinnor ofta behandlas efter att de gift sig och skaffat barn med en ”patriarkal” man. När dessa vill skilja sig och behålla vårdnaden om barnen slutar det ofta med mord.

   En sådan man vill att förhållandet varar livet ut och det funkar ju inte så bra med våra traditioner. Det är här som svenska tjejer behöver utbildas om kulturskillnader.

   Gilla

  • Helena

   Nej han får mer än han orkar stå ut. Rangordning på finska kåken

   Gilla

  • Tanten

   Färre och färre vågar bära sina kors-smycken. Åtminstone här i Sverige. Min dotter vägrar ta av sitt. Jag vågar inte bära mitt gamla konfirmationskors längre, av rädsla för z-tjuvar! Men har ett nyköpt nu.

   Gilla

 • Mari Manukyan

  Hejsan alla här så jobbigt för hennes familjen
  Jävel på alla män som våldtar tjejer och flickor fuck off muslimska tänkande
  Kvinnor är mer värd än män
  Dom tänker bara om sex
  Som ni är djur
  Plus han är inte Afghanistan
  Han kanse arab

  Gilla

 • Johnny

  Finns det någon länk till annan media som publicerat detta då?

  Gilla

 • Thorsten Zakariasson

  Skribenten undrar varför svensk media inte har publicerat något om detta fall. Jag kan inte påstå att mitt svar är till 100 % korrekt, men är övertygad om att min teori ligger siffran nära. Om svensk media skulle rapportera om varje våldtäkt och mord i andra länder, kan ni föreställa er volymerna på tidningarna och längden på inslagen i radio och TV? Det ska helt enkelt till något extra spekulärt för att intressera svensk media, inte bara ett ovidkommande faktum att förövaren är av utomeuropeiskt ursprung.

  Gilla

  • Olli Rein

   Kan det vara mer spektakulärt än att binda fast sin före detta flickvän vid en stol och hälla bensin över henne samt tända eld på henne. Vad är du för vidrig människa? Är du fullblodskommunist eller bara tillhörande AFA, EXPO samt allt annat ni sysslar med på den yttersta vänstersidan.
   Du har fel, detta fall har minst tre spektakulära inslag. Offret är från vårt östra grannland i svensktalande bygder, förövaren en vidrig muslim och mordet av synnerligen brutalt slag.

   Liked by 1 person

   • schtälgonknoaparin

    Tyvärr Måste jag rätta dig och meddela att Björneborgs trakten inte längre är svensktalande. Även Helsingfors är nästan helt förfinskat. Om du inte redan viste det. PS! Jag håller med Mari Manuykan, han ser mer arabisk ut än Afghansk.

    Gilla

 • maarit

  Det är bara hoppas någon slår ihjäl honom långsamt i fängelset.

  Liked by 1 person

 • 7-apor

  Hur fan kunde hon bli ihop med en sån ,svårt för henne att va efterklok.Hoppas andra kan ta lärdom.

  Gilla

 • kristinaLL

  Svenskarna är uttröttade, av ett liknande mord på Kinnekulle, och ett rasistiskt mord på Ikea, Västerås, denna sommar.

  Liked by 1 person

 • Peppe

  Rädda Barnen i Sverige meddelar att man öppnat en ‘hjälplinje’ för de stackars vilsna ensamkommande ‘barnen’.
  Utbildade socionomer som kan språken; arabiska, engelska och dari (!) är rekryterade. Språket dari talas i Afghanistan. .. Vääälkomna !

  Gilla

 • Pica pica

  Har noterat att även finska medier försöker mörka vilka de är som våldtar deras flickor och kvinnor. Men då Finland nu berikats med ett större antal av dessa stackars muslimer på flykt kommer våldtäkterna att öka också där.

  Detta går inte att dölja hur länge som helst och jag tror att snart får vi se finnarnas reaktion på detta.

  Gilla

 • En finne igen

  Når jag läste om fallet i finska tidningar, skrevs det ingenstans om att gärningsman var utlänning och afgaan.
  Men som boende i Sverige och trogen Petterssons-läsare, visste jag direkt att killen inte kunde vara finsk utan någon muslim av länderna där män brukar hälla brännvätska på kvinnor och tända på. När det dem behagar.
  Men lite spill får man väl tåla verkar finska PK också tycka, inte att tala om det svenska.

  Liked by 1 person

 • per22

  Om en som eldar upp en människa skall anses vara tillräknelig,
  måste den friskförklaringen vara utfärdad av en shariadomstol.
  Det säger allt om muslimska värderingar.

  Gilla

  • Bodrun

   Det är skillnad på att vara sinnessjuk och att vara uppfostrad sån

   Gilla

  • Ev vän

   Det ingenting sånt i sharia att behandla dåligt eller bränna de med tänd vätske. Det deras(folk) egen tolkning och färståelsen. Det ingenting med religion att göra. Det bara lite folk som gör så med utbildning eller ingen utbildning allts.

   Gilla

   • Joy

    Vad drar du för lögner?! Orkar knappt bemöta dumheten i detta påstående. Blir mörkrädd när jag ser hur muslimer förnekar den vidriga sharialagens syfte och konsekvens. Islam är totalt odemokratiskt och så hatiskt att jag inte kan fatta att folk är muslimer.

    Gilla

   • Olli Rein

    Vidriga människa, hoppas de bränner dig levande också.

    Gilla

 • Pica pica

  Afghaner är bland de muslimer som betraktar kvinnan lägre än ett djur i värde. Deras kvinnosyn är sjuk. Såg vad det hände när 50 st ensamkommande kom till min stad.

  Det skrämmer mig därför att det idag kommer många fler afghaner till Sverige än syrier.

  Gilla

  • JAN BENGTSSON

   Nästan ALLAh ensamkommande kommer från Afghanistan…
   Eller i ALLAh fall den övervägande delen!!!”

   Gilla

  • Jag

   Afghaner ”älskar” sina getter mer än kvinnor! Det finns en uppsjö av videor där de visar hur mycket de ”älskar” sina getter!
   Och vi massimporterar dem!!! Tack sjuklövern för att ni bidrar till Sveriges förfall!

   Gilla

 • spinnaker

  Afghan !!!!!!!!!

  Gilla

 • Birgitta Sundquist

  Rent ut sagt fördjävligt. Nej i Sverige skrivs det inte mycket om sådant som kan ställa invandrare, flyktingar, migranter å allt vad de nu kallas i dålig dager. Spöslitning vore ett passande straff, och finns det ngt kvar efter så kan han simma till Afghanistan.

  Gilla

 • F.d. socialen-deomkraten

  De tillhör inte vår FLORA OCH FAUNA och har en helt annan värdegrund, man kan utgå ifrån att det är normalt i Afghanistan att betrakta kvinnan som en ägodel eller slav, detta står i deras heliga bok koranen.

  Gilla

 • Pal

  Och ändå så är det olagligt att mana till våld mot de politiker och journalister som främjar den här utvecklingen? De som vill utrota Finland och Finnarna på samma sätt som vi svenskar blir utrotade?
  Jag tycker det är moraliskt fel. Jag tycker att det är en mänsklig rättighet att hota såna människor med våld.

  Gilla

 • Bobby Fisher

  Nordiska män har i tusen år tagits av daga (dödats) om de begått sexualbrott eller grova kvinnofridsbrott. I genomsnitt någonstans mellan 2 och 3 av 100.
  Vad det har betytt vad gäller förädlingen av den nordiske mannens genpool till den han är idag kan inte nog överskattas av kvinnor som ska kunna känna sig trygga i sin kvinnliga frihet.
  Och nu importeras inavlade kreatur från Västasien, Mellanöstern och Afrika som i generationer fötts av våldtäktsmän, kvinnoskändare och galna djurknullare.
  Sen är ju frågan hur nordiska och europeiska kvinnor ens kan komma på tanken att socialisera med dessa as och bottenlösa avskum.

  Liked by 1 person

 • Jens Myller

  Fy fan för att bli uppeldad.

  Liked by 1 person

 • eva

  Fruktansvärt! I ett sådant här vidrigt fall önskar jag ett åtminstone symboliskt dödsstraff. Det är sådana här män som vänstern tycker är en blivande tillgång för Sverige. Tycker man det är man inte vid sunda vätskor.

  Liked by 1 person

 • Joy

  Överklaga!? Ta ditt straff din vidriga människa! Ut från Norden, du får leva med ditt hedersförtryck i ditt skitland!

  En så söt flicka, min gud, jag orkar inte läsa om allt våld nordiska kvinnor drabbas av. Importerar kvinnohat och det kallas framtiden. En feministisk regeringen och F! i Sverige, som påstår sig värna kvinnor, älskar dessa muslimers kultur och religion! Det är så sjukt att jag saknar ord!

  Gilla

 • Argus

  I en värld där vansinnet inte härjar skulle flickor varnas att ge sig i lag med personer från dysfunktionella kulturer. I en tid då rabiata känslokalla feminister vill göra alla till en rödgrön sörja av hen har jag förståelse för att flickor faller för dessa uppvaktare då de egna gossarna knappt törs titta på en flicka då denna kan tillhöra kategorin tidsinställd bomb. Sociala medier och vänsterpressen är till brädden fylld av desa ”bombnedslag” som vid minsta anledning far ut i hatiska tirader mot vita män.

  Liked by 1 person

  • Joy

   Nu tar du i! Sexförslagen haglar från svenska män, de tjatar och förolämpar. Yngre svenska män fungerar dock bättre än äldre i en kärleksrelation. Jag har en yngre man i mitt liv sedan länge. Jag får vara en kvinna och får leva mitt liv, det fick jag inte med män i min egen ålder, inklusive min exmake. Möta en äldre eller jämngammal man i ett sammanhang, jag är inte mycket att ha. Yngre män klarar av en vuxen kvinna.

   Gilla

   • Argus

    Jag pratar om ungdomar, detta flickebarn blev blott 17 år tack vare en ”26-åring” från 1 400 år tillbaka. Mentalt i alla fall. Om du tycker att ”svenska män” är kontrollerande så har du nog aldrig upplevt en MENA i full blom.

    Liked by 1 person

 • Trodé

  Sådan nyhet skriver svensk press ogärna om. Den skulle kunna gynna SD och öka främlingsfientligheten.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: