Allting går att sälja med mördande reklam


GOTT OCH BLANDAT. Det är inte ofta Pettersson blir imponerat, men idag blev jag det. Vad sägs om en skärbräda till specialpris 4.395 kronor mot ordinarie 4.995 kronor.

Nu är det inte vilken skärbräda som helst. Det är Per Morberg som designat och kommit på att en skärbräda ska vara av trä och rektangulär. Han är inte dum, den där Morberg. Det är förresten inte vilket träslag som helst utan Premium ek, alltså inte svensk ek, utan svensk premium ek, var dom nu växer.

Morberg säger det bra själv ”Jag ville ha en skärbräda som var stor, tjock och vacker – en riktig skärbräda i rätt mått, utan stavlimning ur ett enda helt stycke ek. Nu erbjuder jag konnässören där ute i vårt avlånga land chansen att få sitt eget exemplar.” – Per Morberg.

Lyxig skärbräda tillverkad av 100% massiv, svenskodlad ek i ett enda stycke. Den är behandlad med hård-vaxolja i dubbla lager och prydd med Morbergs emblem. Brädan är 35 x 70 cm, nästan 6 cm tjock och väger ca 10 kg. Tillverkas endast i mindre upplagor i den mån det finns tillgång till svenska ekskivor av lämplig kvalitet och storlek står det i reklamen. 

Kvadratmeterpriset blir 17.500 kronor och det måste man väl säga vara skapligt, i varje fall för Per Morberg…


15 responses to “Allting går att sälja med mördande reklam

 • The proud swede

  Finns det nån som är dum nog att köpa skiten??

  Liked by 1 person

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Högst kuriöst, på min ära!
  Vi ställer oss således frågan hur en myndig medborgare i detta arma land skall vara funtad för att betrakta sig som seriös spekulant på den monstruöst motbjudande Morbergs emblembräda.
  Att vederbörande person måste vara stadd vid en rent oförskämt god kassa i förening med en häpnadsväckande brist på omdöme, råder dock inga tvivel.

  Min gamle far, som innehade TV-apparat, vredgades synbarligen var gång denne kulinariske kuf visade sin föga tilltalande person i rutan.
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Stenbock

  Är väl i första hand tänkta för avskedade politiker,som nu senast den Sosse från Fjolträsket,som får dryga 4 miljoner i ”avgångsvederlag” !
  😦

  Gilla

 • Blodsven

  Köpte en skärbräda i limmad bambu för ca 80 Kr. Bästa brädjävel jag någonsin haft. Blir knappt några märken efter kniven och den slår sig inte av fukt heller. Endast en idiot betalar närmare 5000 för en plankbit…

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Lite av svensk asylpolitiks-prissättning på den brädan.

  För i en sån dyr skär man inte.

  Gilla

 • Tony

  Varför är snuskkocken så noga med skärbrädan, han är ju allt
  annat än noga när det gäller hygienen när han lagar mat, han
  tar sig i håret som ofta hänger ner, han kastar maten ner i grytan,
  smakar av med fingrarna och är allmänt hastig, att han sen fungerar
  som domare för småkockar gör inte saken bättre.
  Därmed inte sagt att han inte är duktig kock, det är han säkert,
  men som sagt beteendet……?

  Gilla

 • Krusifixanballeruskan

  Vad skall man ha den till

  Gilla

 • Snorre

  Och när vaxbehandlingen släpper kommer brädan antagligen att slå sig, (om man inte spikar fast den i diskbänken vill säga). Det finns en anledning till varför skärbrädor i trä oftast är limmade i stycken.

  Här är ett annat bra julklappstips för den som har gott om pengar (typ socialdemokratiska politiker & sexualförbrytare med miljonfallskärmar); https://www.rum21.se/sv/artiklar/craft-papperspase-26x185cm.html
  Finns både i rund och fyrkantig variant!

  Gilla

  • Holy shit vilken hoax - holohoax

   Tror inte att den där slår sig, det är den för tjock för. Men skulle den det så kan du lätt planslipa ner den så mycket det behövs om du vill ha den exakt plan igen, ett par mm kanske och den blir helt som ny igen. Jag skulle vilja påstå att det där är nog en vän för livet om du sköter om den, oljar in den osv. Men 4500:-.. Fast å andra sidan, hur många skitbrädor och plastskit har du köpt genom åren och slängt. De flesta man har är ju så skämmigt billiga och av så låg kvalite att man skäms för att visa upp dem – även som nya. HAHAHA

   Gilla

 • Mimi N.

  Sluta aldrig vara glada, skratta och garva !
  I fredags bjöd jag på några flashmob man får se ute i världen. Igår upptäckte jag att även SVT kan det här med allmän underhållning i utbildnings syfte. Nu får ni se och höra två av de roligaste flashmobvideor – en fröjd för ögat och örat ! Made in Sweden – garanterat ! Det gäller att ha rätta värderingar ….

  1. Biggest flashmob in Sweden – Gallerian

  2. Tribute to the Children in Africa- Flash Mob, Sweden

  Gilla

 • Carl edström

  Tack Pettersson !

  Gilla

 • Billy Boy

  Kvadratmeterpriset på 17.500 kronor är ju mycket prisvärt .. iaf i jämförelse med aktuella kvadratmeterpriser på brf-lägenheter i Stockholms innerstad. D v s ligger mellan c:a 72 500 – 73 400 kronor/kvm.

  https://www.maklarstatistik.se/omrade/riket/stockholms-lan/stockholm/

  Då får man ifs även tak över huvudet + en hel del andra faciliteter. Eventuellt ingår det redan en bra skärbräda i lägenhetens pris och då får man ju motvilligt tacka nej till Per Morbergs fantastiska erbjudande.

  Om man skulle se behov av två skärbrädor i lägenheten tar man naturligtvis chansen att komplettera med ett av Per Morbergs rabatterade exemplar från upplagan som tillverkats i begränsat antal.

  Gilla

 • Jag

  Hahaha! Håller med! Dagens skratt – precis det mannen här behövde! 😉 Tack!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: