Människor och muslimer


RASISM. Sverigedemokraten Martin Strid från Borlänge, eller snarare före detta Sverigedemokraten, fick mycket kritik för vad han sade på SD:s landsdagar i lördags, så mycket att han valde att avsäga sig sina uppdrag och sitt medlemskap i Sverigedemokraterna. 

Vad var det då han så som gjorde en del och framförallt PK-media så upprörda

”– Det finns en skala från noll till hundra. I den ena änden av den skalan är man hundra procent fullt ut människa, human. I den andra änden är man hundra procent ”muhammedan”. Alla muslimer finns någonstans på den skalan. Är man IS är man ganska nära att vara 100 procent ”muhammedan” Är man ex-muslim har man kommit ganska långt i att bli fullt ut människa”, sa Martin Strid enligt media, bland annat Expressen.

Sverigedemokraternas ledning står nästan i kö för att gå PK-medias ärenden och fördöma Strid, och först ut var ordföranden i det medlemsutskott som utreder uteslutningsärenden, Magnus Olsson.

Med lite mod och sunt förnuft borde SD:s ledning i stället ha låtit Martin Strid förklara vad han menade och då hade troligen Strid sagt att han inte tycker IS-krigare och muslimska terrorister inte fullt ut är människor och vanföreställningen om ”alla människors lika värde” kan PK ta och stoppa upp någonstans. Naturligtvis är det skillnad på folk och folk,skit och pannkaka. Det begriper till och med Aftonbladet och Expressen, sedan att de inte skriver det är en annan sak.

Islam betyder underkastelse, och den som tror på islam kallas muslim eller Muhammedan. Eftersom Islam uppmanar till mord, förtryck, slaveri, våldtäkt och mycket mer tycker i varje fall inte Pettersson att en troende muslim är värd lika mycket som andra människor, sedan finns det kulturella muslimer som inte tror på det som står i koranen och de kan mycket väl vara justa.

Nåväl, alla som tror på människors lika värde kan ju titta på bilderna nedan och tänka efter, det borde Sverigedemokraternas ledning också göra. Islam är ett hot och en dödskult…

Är mördaren värd lika mycket som den mördade?

Är terroristen värd lika mycket som Moder Teresa?

Är de andra partierna bättre än SD? 

 

 

 

 


36 responses to “Människor och muslimer

 • white lady

  Vad jag menade i mitt inlägg är att Martin Strid spelade PKmafian rakt in i händerna genom att neka muslimerna människovärde. Det är det de hade ju väntat på, att få skrika om SDs rasism. Därför tycker jag att han kan ha varit mutad. Istället kunde han ha kommit med ett konstruktivt förslag t ex att sluta med bidrag till antidemokratiska muslimska föreningar och moskeer som nekar alla människors lika värde och höjer upp muslimer. Då vore det klokt och strategiskt bra.

  Gilla

 • jgarn

  SteFan Löfven och Svenska Kyrkans älsklingar.

  Gilla

 • Lagro

  Martin Strid kan ses som okunnig om Islam och därför blev allting fel.
  Han ser en skala från 0-100 där på den ena delen befinner sig de som är människor och humana.
  På den andra halvan skall befinna sig muslimer och längst ut IS.
  Han påstår helt enkelt att de som har Islam som sin religion är inte människor och det finns faktiskt 1,5 miljarder människor som har Islam som sin religion.
  Islam är baserad på Gamla Testamentet samma som judedomen och de religionerna ligger mycket nära varandra.
  Islam har Sharia lagarna, som är grunden i Islam, men användes inte i alla muslimländer.
  Saudi har sitt rättssystem helt efter Sharia lagarna, som är mycket inhumant inte tal om något annat, men exempelvis Syrien använder inte Sharia lagarna som många andra muslimländer inte heller gör.
  Det stora felet med Islam är att den är inte reformerat.
  Martin Strid borde istället tagit upp det vedervärdiga barberi som IS använt mot människor och när de kommit tillbaka till Sverige de som deltagit i IS, har de blivit erbjudna av socialisterna bostad och jobb.
  Istället borde de blivit erbjuden raka spåret en cell på Kumla.
  Nu är tack och lov IS nästan helt utplånat tack vare heroiska insatser av Syrien, Ryssland, Iran och Hezbollahn, men socialistiska politikerna i Sverige hurrar inte, därför de stödde IS som skulle genomföra ett regimskifte i Syrien, att det skulle bli en stat med extrema Sharia lagar och landet skulle kontrolleras av Saudi.

  Gilla

  • age

   Hur mycket styr SaudiArabien vår regering?
   Hur ser kontraktet ut som vår regering skrev vi besöket i Saudi?
   Står det hur lång tid islamiseringen av vårt fosterland ska ta?
   Regeringen gör ju allt för att uppfylla kontraktet!
   De fullföljer Reinfelts ambitioner, att islamisera Sverige.

   Tack alla 87% som röstade för denna katastrof.
   Våra barn kommer att få full glädje av islamiseringen.

   Men OK både kristendomen och islam är ju grundat på ett hjärnspöke, en fantasi, så vad spelar det för roll.
   Min tid är ändå snart till ände, tack och lov!
   Njut av tillvaron i islam ni som blir kvar!
   — För ingen av er gör väl något åt situationen – eller?

   Kopiera metoo- rörelsen, kanske? No islam, kanske?

   Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Tyvärr är ovan inkluderade Moder Teresa, liksom Vatikanens alla påvar, ännu en av de till helgon upphöjda och lovprisade ikoner som vid närmare betraktelse visar sig vara falska änglar i människogestalt, och som därför paradoxalt nog inte håller måttet som motvikt i ovan sagda sammanhang.

  En Christofer Hitchens har avslöjat den i världens ögon så lovprisade och självuppoffrande Teresa som en välgörenhetsaktris, vilken uteslutande glorifierade sjukdom och smärta och inför de fattiga massor hon besökte predikade sin tes om att det var en gåva från Gud att dela Frälsarens lidande. Att det är vår plikt som hans efterföljare att lindra våra medmänniskors plågor, synes icke ha ingått i hennes repertoar.

  Trots att hon mottog enorma summor tänkta att komma de behövande till fromma och finansiera sjukvård och bostäder, hamnade dessa medel på konton handhavda av helt andra aktörer.
  Teresa må ha inkluderats i kanoniseringsprocessen och såväl saligförklarats som helgonförklarats anno 2016 – någon reell nytta gjorde hon dessvärre inte, oaktat det hopp hon som omsvärmad och mediabevakad religiös celebritet ingav inom de läger hon besökte.

  Någon praktiskt genomförd vård, lindring och tröst för de lidande medmänniskorna annat än i skepnad av kringvandrande saliggörare, tycks hon icke ha uträttat. Tyvärr noterade jag inte källan, men uppgifterna är hämtade från någon alternativ nyhetsplattform under innevarande år.
  Andreas.

  Gilla

 • Lena

  Det är ju tryggt att veta att Sverige inte är bortglömt i den stora världen.

  Gilla

 • gamgubben

  Dignity och value alltså värdighet och värde. Med stor värdighet förklarade X att han kände sig värdefull, men inte av samma värde som Y.
  Allas lika värde, vilket nys!

  Gilla

 • 325mortsalvreten

  Det finns inget pa var jord att jamfora dom med

  Gilla

 • gamgubben

  Fick mail från SD idag där de talade om att Martin S. själv bett att få lämna partiet. Hur dumma tror de vi är?
  Det hette nog så här, ”hjälp dig själv och oss, avgå frivilligt så minimerar vi skadan du gjorde partiet. Hörde Jimmie säga, jag kommer att vara pragmatisk vid mina samtal med andra partier, han är inte ett dugg bättre än rödluvan när hon talar om C, då är det också jag. Fy för den lede, det är vi i partiet Jimmie, annars står du där ensam med bara den närmaste vänkretsen inom kort.

  Liked by 1 person

 • Peter Skoglund

  Gästkrönika av Håkan Boström i GP.

  Gör inte misstaget att underskatta SD.

  ”Det brukar ofta heta att Sverigedemokraterna inte är ett parti som alla andra. Som kritik är det ganska missriktat. Vilket parti vill vara som alla andra? Ett sådant parti skulle sakna existensberättigande. 

  Beskrivningen av SD som apart är i huvudsak missvisande. Efter att ha tillbringat helgen på pressläktaren på Louis de Geers kongresscenter i Norrköping – där SD nyss avslutat sina landsdagar – är intrycket tydligt.

  Partiet har blivit mer normalt. Det är ett omdöme som delas av kolleger som bevakat flera av partiets kongresser. 

  Till formen hade detta lika gärna kunnat ha varit en KD- eller S-kongress.

  Den största skillnaden är kanske avsaknaden av lobbyister från organisationssverige i korridorerna.

  Merparten av SD-delegaterna skiljer sig till det yttre inte nämnvärt från ”mannen på gatan”. Och mansövervikten till trots finns det även en hel del kvinnor här. En del har med sig sina små barn.

  Borta är associationerna till järnrör och huliganer. ”

  http://www.gp.se/ledare/g%C3%B6r-inte-misstaget-att-underskatta-sd-1.4869158

  Gilla

  • age

   – dessutom var det väl ett aluminiumrör.
   Studera rörelserna på filmen!
   Vem hanterar ett 1″ järnrör på det viset.

   Men visst, det låter mer dramatiskt att en SD person håller i ett
   järnrör än ett aluminiumrör.

   Järnrör har (nästan) alltid tjockare material än vad aluminiumrör har.
   D.v.s. vid samma diameter och längd väger ALU-röret en bråkdel av vad järnrör väger.
   D.v.s. att slå någon med ett ALU-rör är som att slå med ett plaströr.
   = ALU- röret är därmed inte ens ett hot.
   = ALU- röret skulle då motsvara en korv med bröd som hot.

   Gilla

 • white lady

  Martin Strid är förmodligen en infiltratör som fick bra betalt av de som vill förstöra SD. Hans klumpiga sätt att attackera ett heligt mantra av PKmafia – ”allas lika värde” visar att detta måste ha varit uppgjord. Ingen trogen SDare skulle sänka sitt eget parti på detta sätt. Han avslutade sitt medlemskap i partiet omedelbart med ett ganska ironisk kommentar. Han visste ju vilket ramaskri det blir och var förberedd att avgå. Han måste ha fått en fett summa av SDhatare. Mera av liknande fall lär hända ju närmare valet det blir.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Malaysia, muhamedanskt, inga, vad jag vet, självmordsbombare. Indonesien lika så. Så det verkar som om muhamedanska terrorister i de flesta fallen är araber och afrikaner., samt en och annan asiat på gränsen mot Ryssland. Så för mig känns det fel att sätta likhetstecken mellan musselman och terrorist

  Gilla

 • anne b rat

  Dessa jävla monster är inte människor, det kan vi vara överens om, de är barbarer !!
  I så motto har Stridh rätt!

  Gilla

 • Mia

  Jag lyssnade på Jimmie Åkesson i Agenda i går och han var nog den som var mest upprörd över Strids tal. Sa att det var det värsta han hört (två gånger) och man märkte att han slog ifrån sig denne persons beteende med bägge armarna.
  Och det kom direkt från hjärtat och inte för att han kände sig tvingad att säga så.

  Men snart är det väl dags att stå till svars för nästa, hur
  han än förklarar vad som gäller.

  Ganska olojalt av medlemmarna.

  Gilla

 • Carl edström

  SD ni måste försvara era egna.inte bara slänga ut.Tror Strid kunde förklara vad han menade.Sluta messa,visa pondus.Tycker ni måste rycka upp er betydligt.Va f.n ska vi annars rösta på .

  Gilla

  • Boa Realist Axe

   Undrar om Strid fick chansen att förklara/försvara sig innan skallen på att han måste uteslutas ur partiet började hagla mot honom. Nu avgick han efter eget beslut Kanske för att han kände sig pressad till detta. I ett rättssamhälle har alla rätt att försvara sig innan dom meddelas.

   Gilla

  • Sjuklövern på väg att bli en hydra.

   De kastar sina egna till vargarna. Varför?
   Det kan finnas flera skäl. Ett är att de vill vara som alla andra partier och då undrar jag av vilket skäl jag ska rösta på dem. En röst på Sd en röst på sjuklövern, så tolkar jag deras uppförande.
   De andra skälen som jag inte tänker gå närmare in på är ännu värre.
   Min röst går till ett parti för svenskar och Sverige. Som är modiga och inte kompromissar bort sig själva till den grad att inget återstår likt SD. Finns bara ett parti NMR och jag delar inte alls alla deras åsikter men beundrar deras mod och kampvilja.

   Gilla

 • Lasse Stadell

  ”Lika värde” är skitprat, hur kan terrorister, våldtäktmän, mördare, tjuvar eller Helge Fossmo- typer vara lika mycket värda.

  Gilla

  • Roy S

   en del har ju mer lika värde än andra. Du vet, dela in folk, ställa grupper mot varanndra bla bla bla. Borde detta inte väcka trögsvenskarna???

   Gilla

 • Sixten

  Korkat, så fruktansvärt korkat.
  Nu får en viss religiös grupp en ännu större offerkofta och de kommer att använda den fullt ut.
  De jublar nu över den stärkta offerrollen man blev bjuden på silverfat, de vet ju att antisvenska svenskar backar upp dem i alla lägen.
  Tack så mycket Martin Strid, pucko!

  Gilla

 • Dalmasen

  Sånt här försvarar P4 Dalarna på eftermiddagarna i sin hetsjakt
  På SD.
  Dom borde se dessa bilder, men det hjälper nog inte.
  För eftermiddags programmet här i Dalarna är extremt vänstervridet.
  Dom försvarar allt som har med invandring att göra.
  Tar ex. Inte upp grova brott utförda av invandrare.
  Djupt djupt beklagligt.
  Men så funkar public service i dagens Sverige.

  Gilla

 • Kap Kennedy

  Om det är till någon tröst tycker inte heller jag att ni rasister plockar några höjdarpoäng på människovärdesskalan.

  Gilla

  • Sixten

   Till skillnad från dina skyddslingar så har vi inget behov av varken ditt gillande eller din omtanke.
   Totalt umbärligt.

   Gilla

  • Lasse Stadell

   Är man rasist om man inte sympatiserar med IS trogna? Är man rasist om man inte gillar muslimerna som utövar hedersmord på sina egna barn? Är man rasist om man inte gillar präster eller politiker som våldtar kvinnor?
   Är de så då finns det många rasister och jag är en av dom.

   Liked by 1 person

  • Grune

   Strid blir utesluten. Du kommer aldrig in.

   Gilla

 • eugenecork

  kollar man in dessa bilder, så vete fan om
  man inte skall överväga att bli rasist…

  Liked by 1 person

 • Lilla fröken PK

  Håller med Pettersson i sak. Islam/islamism är inkompatibelt med västerländsk demokrati.MEN. Strid skulle ha vaktat sin tunga. Han borde ha begripit att MSM vakar som hökar och slår ner på och förstorar allt, som kan tolkas som brott mot den heliga värdegrunden.

  Gilla

 • Ståfräs

  PK idioterna, EXPO, AFA, Feministregeringen o hela 7 klövern tycker tydligen det så, för dom hatar bara SD. Utmärkta motiv för deras julkort? Jag backar.

  Liked by 2 people

 • Joy

  Allahs lika värde! Vedervärdigt!

  Gilla

  • Lagro

   Det finns i FN deklarationen 30 article men det finns ingen som säger att ”alla människor har lika värde”.
   Det kan ses som ett påhitt av svenska politiker att försvara en illegal invandring, som sker av politiska skäl.

   Article 1. All human are born free and equal in dignity and rights.
   They are endowed with reason and consience and should act towards one another in a spirit of brotherhood.

   Första meningen är en korrekt översättning:

   Alla människor är född fria och lika i värdighet och rättighet.
   Man kan väl inte översätta dignity med värde, vilket blir helt galet, som politikerna tycks ha gjort.
   Med en sådan översättning kan man påstå vad som helst från FN:s deklarationer.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: