Länksamling partier

Efter önskemål från flera besökare samlar vi länkarna till granskade partier här. Allt i syfte att sprida vidare.

Socialdemokraterna

Miljöpartiet

Vänsterpartiet

Moderaterna

Folkpartiet

Centerpartiet

Kristdemokraterna

Feministiskt Initiativ

Länksidan finns också bakom knappen i högermenyn.

Saknar ni något namn kanske han/hon återfinns i denna länksamling

Den uppmärksamme läsaren saknar kanske Sverigedemokraterna i länksamlingen. Givetvis ska SD också granskas men vi valde att avstå eftersom så många andra lägger resurser på det.

56 thoughts on “Länksamling partier

 1. Jag emigrerade från Småland till Göteborg men vågar inte ta hit min anhöriga.

  • Conny Gustafsson:
   Som jag har sagt tidigare, SD är så hårt kollade av etablerad media så dom behöver inte finnas med här.
   Man kan se det som att den här sidan ger jämvikt till debatten.

  • Tycker du inte att den etablerade pressen gör det så det räcker?
   Inget annat parti är lika påpassat som SD av Expressen, Aftonbladet etc Men dom övriga partierna blundar dom friskt för.
   Det är antagligen därför som Pettersson har gjort den här granskningen så ingen ska kunna tro att SD:s politiker skulle kunna vara värre än någon annan.

   • Här påstår man alltså att den “etablerade pressen” blundar för övriga partier, samtidigt som Pettersson konsekvent länkar till samma “etablerade press” artiklar i sin “granskning”?!

    #Facepalm

  • @rnytt
   Det gör DDR media så bra, så det behöver inte Pettersson ödsla sin tid på

 2. glädjande att sd inte gick ut med brinnande bilder från rosengård eller andra traumatiserade utanförskaps .Detta kallas för respekt och en empatisk inställning .

 3. […] Så har den då kommit, nyheten som vi alla gått och väntat på. Det gäller vilken negativ nyhet om SD som skulle dyka upp i media lagom till Jimmie Åkessons tal i Almedalen. Nu gör man en stor affär av att en i partiet dömts för stöld mm. för över 20 år sedan. Allt för att försöka ta fokus från SD:s politik som man till varje pris vill undanhålla väljarna. Undrar just hur länge man har sparat på det här ”scoopet”. Patetiskt är det bästa ordet jag kan komma på. Och eftersom media inte är lika intresserade av att granska dom övriga partierna så kommer det här en samling länkar. Granskning av 7-klövern + Fi. […]

 4. Tror du glömde ett stort parti som också börjar på S. Antingen länkar man alla eller inga i en demokrati

  • Du har rätt i sak Caroline, men eftersom SVT och andra stora medier behandlar det parti du syftat på inom helt andra ramar än övriga partier, gör vi tvärtom.
   Dessutom kanske du bör besöka Expos och IR:s webbsidor. De granskar bara det parti du syftar på, så därför kan man väl ändå säga att Petterssons har en bredare granskning?

  • Caroline, samma sak ska väl alltid gälla i en demokrati?
   Då kan du påpeka detta för våra tidningar som konsekvent låter MP och V komma undan med nästan vad som helst.
   Eller statlig TV och tidningar som titt som tätt utesluter SD från olika debatter etc, allt under de mest egendomliga förevändningar.
   Har vi demokrati eller har vi det inte?

 5. Du skriver att denna bloggen e oberoende. Men det e den inte så länge du inte vågar granska sd. Är det en seriöst oberoende blogg som även granska riksdagspartierna så ska alla granskas med samma kraft. Detta gör din sida väldigt oseriös när du skriver att den e oberoende. Va ärlig istället o skriv att denna blogg drivs av sd alternativt svp anhängare. Med tanke på att denna granskningen inte e seriös, hur mycket lögn finns det här o den övriga delen av bloggen?

  • Vad finns att granska hos SD ? Kan du ge några tips så kom med dem ! Känner inte till att det finns Mördare,våldtäktsmän eller andra grova brottslingar…Om så varit fallet,hade med säkerhet hela sidor basunerat ut detta i PK-pressen.

  • Bästa “Malin”, som flera av oss har skrivit tidigare här nedan, det finns väl inget annat parti som granskas så djupt och ingående som just SD av HELA den övriga mediavärlden? D v s den del av den som kallas “politiskt korrekta”. Detta kan väl alla se som har lite omdöme kvar? T o m jag ser detta, trots att jag inte räknar mig som SD:are, snarare som “gammelsosse”… (Sådana sossar som önskar att S inte samarbetade med stollarna i MP och V, och verkar för att återinföra “Luciabeslutet” från 1989…)
   Då är det väl bra att just Pettersson tar på sig det granskningsjobb som alla övriga media sorgfälligt undviker att göra?

   • Pettersons “granskning” består ju endast i att länka till etablerad media så det där att de undviker att skriva om övriga partier är ju bara nonsens!

  • Det är klart att det finns lik hos SD. Det är naturligt eftersom SD består av helt vanliga människor (som har tröttnat på slöseriet med skattemedel). Vanliga människor gör fel ibland. Jag gör det. Du gör det säkert också.
   Frågan är bara hur allvarliga fel vi gör och hur vi reder ut dom.
   Men att det skulle vara fler fel hos SD än hos övriga partier faller på sin egen orimlighet eftersom SD är ett ganska ungt parti.
   Och var lugn du, media granskar SD så noga så misstagen lär knappast kunna döljas.
   Men det brister i granskning av de andra partierna. För det ska väl inte vara så att ett parti granskas noggrannare än dom andra? Men så uppfattar jag det att det är.

 6. Sverigedemokraterna bör även dom granskas! Där finns nog mer lik att hitta än hos många andra partier

  • Men bäste “affe”, nu var du ironisk, va? Eller har du totalt missat vad PK-media gör? Där granskas och dras fram minsta lilla grej som någon SD:are gjort de senaste 2.000 åren.
   Jag misstänker att granskningen här hos Pettersson tillkommit just för att uppväga, ge lite motvikt, till all denna “granskning”…

   • Ja vad döljer sig under den putsade fasaden? kan det vara naziflaggor och hitlers bok?

   • Men affe, du vet ju att media granskar SD både innan och utan, det har ju Göran Lundbom påpekat här uppe och du har ju läst det också. Inget parti granskas lika noga, lika ofta och lika hårdhänt sanningsmässigt som SD.
    Trots den utomordentligt noggranna granskningen hittas varken naziflaggor eller några Hitlerböcker.
    Det finns säkert nån nazist bland medlemmarna, det är inte alls otroligt eftersom dom har runt en miljon sympatisörer, men det betyder inte att det är partiets ståndpunkt.
    Du kanske skulle läsa på lite mer om vad SD står för? Inte för att byta sida men för att i alla fall veta vad du talar om.

 7. Bra att ni granskar de politiska partierna (trots att jag själv figurerar där, för “gamla” försyndelser…).
  Ett tips: Varför inte göra samma typ av mer heltäckande granskning och sammanställning av journalisterna som frodas i våra PK-media? Det skulle kanske kunna bli en intressant läsning!

 8. […] Annars har vi ju noterat dylikt beteende hos sjuklövern mest. Titta gärna in hos Pettersson som registrerar alla sjuklöverns klantigheter och brott– En talande databas om kulturen och strukturerna hos sjuklövern, för det är väl naturligtvis så […]

Kommentera