”Muslimer är inte 100 procent människor”


INRIKES, Martin Strid, ledamot för SD i Borlänge, säger i en debatt under partiets landsdagar att ”muslimer inte är 100 procent människor”. Många inom partiet har reagerat och en anmälan om uteslutning har lämnats in. Medlemsutskottet vill att ett beslut tas inom 48 timmar.

– Det har fattats beslut om snabbutredningsärende och vi har bett honom lämna lokalerna och landsdagarna, säger Henrik Gustafsson vid SD:s pressavdelning.

-Pettersson tycker SD ska ta det lite lugnt med uteslutning. Uttalandet är inte bra och Strid har bett om ursäkt, människor är människor, dock är inte alla människor lika mycket värda som en del påstår.

Islam är en ideologi, inte en religion, en ideologi, som grundas på hat, lögn och träldom där utveckling är förbjuden. Straffet för att lämna, kritisera eller skämta om islam är döden.

Sverigedemokraternas huvuduppgift borde vara att begränsa den muslimska invandringen och islams inflytande i Sverige och Europa.

 • Det är fakta att det ofta går utför med muslimer inblandade.
 • Muslimer är onda och farliga, är väl på gränsen och naturligtvis är inte alla onda och farliga. Men islam är en farlig ideologi och de som tror på islam kallas muslimer.

Sverigedemokraterna kan inte hålla på att utesluta folk som säger sanningen för att den inte passar PK. Be den LO-finansierade hatsajten inte rasism men idiot att dra någonstans…

Iran 1970

Iran idag

Studenter vid Kairos universitet 1959

Studenter vid Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

Amsterdam 2011

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.

Borlänge 2010

Mogadishu 1882

Mogadishu 1950

Mogadishu 1960. Då blev Somalia självständigt.

Mogadishu 1970

Mogadishu 1980

Mogadishu 2009

Strand i södra Europa 1970

Strand i södra Storbritannien 2016.

-Pettersson är en stolt islamofob som tycker vi ska tala klarspråk om islam. Vi har facit efter 1400 år…


77 responses to “”Muslimer är inte 100 procent människor”

 • Älskar 70-talet (@gumman99)

  Sionistdemokraterna förnekar sig aldrig och ni tror ni ska få fler mandat hur fan ska sverige bli då

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Martin Strid lämnar SD efter muslimuttalande.

  Den sverigedemokratiske politikern Martin Strid har begärt utträde ur partiet med omedelbar verkan, via ett mejl till partistyrelsen.

  Strid skriver att han begär utträde med omedelbar verkan för att ”bespara er mer onödig tidsspillan” och fortsätter ”tack för denna lärorika och intressanta tid. Lycka till i valet”.

  Gilla

  • Claes

   Martin Strid säger människor, human men det kommer inte fram i media. Han menade mänsklighet, värdighet. Om man framhäver ordet human i hans redogörelse så har han inte gjort något misstag.

   Gilla

 • Sea Gull

  Vad händer i tråden😲? Är ni sanna mot er själva, på riktigt?

  Gilla

 • Stenbock

  När nu ämnet handlar om dessa underutvecklade tvåbenta individer,finns i kväll en Bild i Kronen,som visar de kravaller dessa ”troende Allans söner”, visat upp i Pakistan under dagen.
  Nu har militär satts in för skingra hopen:
  http://imgl.krone.at/scaled/1583708/v17eab9/630×356

  Gilla

 • Lena

  Kan inte folk inse en gång för alla att inget gott följer med islam. Det illustrerar bilderna ovan tydligt.

  Gilla

 • Stenbock

  Efter att ha lyssnat till hans inlägg förstår jag inte,vad som skulle vara speciellt allvarligt i hans ordagranna,utdrag ur Koranen !
  Kan dessa sanningens ord störa ”de korrekta”,även om jag vet att det numera är förbjudet,att nämna saker vid sina rätta namn i Absurdistan.

  Gilla

 • Lena

  Julia Caesars kröna från sin barndomsstad, ”bor länge” är ett dokument om förfallet i staden om något !
  Martin representerar ”bor-länge”, kan ha erfarenhet som vi inte har ?
  http://snaphanen.dk/2010/08/29/s%c3%b8ndagskronik-mina-drommars-stad/

  Gilla

 • Stenbock

  T E R R O R D Å D I Cuxhaven….
  En 29-årig syrer körde i morse avsiktligt in i en människogrupp utanför ett Discotek i den nordvästra delen av Tyskland.6 personer skadades varav en svårt.Araben kunde gripas av vittne c:a 300 meter från anslagsplatsen.
  Liksom i Absurdistan söker nu myndigheterna att på alla vis bortförklara händelsen.Polisen t.o.m. förklarar att vi inte skall offentliggöra anslaget !

  Gilla

  • Stenbock

   En bild i BZ visar fordonet som användes som vapen:

   Gilla

   • Lena

    Stenbock :
    De värmer upp inför julmarknaderna, 2018 kommer deras dröm att gå i i uppfyllelse, de ”otrognas” nöje kommer att vara ett minne blott !
    Tänk att de vidriga politikerna har uppmuntrat detta med alla bidrag som betalats ut från våra inbetalda skattepengar !
    Jag är verkligen bedrövad och så är många med mig.

    Gilla

   • Lena

    Stenbock :
    Jag misstänker allt starkare för varje dag att massmedia och korrupta politiker önskar inbördeskrig för de kan inte ta sig ur den situation där de har försatt sina länder, deras enda lösning är den våldsamma och då kan de skylla på folket !

    Skulle det inte vara så hade situationen för längesedan ändrats med andra regler för invandring och uppehållstillstånd !

    Gilla

 • Osa Mabi Nladen

  Ni förstår inte skillnaden mellan att vara människa och inte människa? En människa är en människa oavsett hudfärg eller religiös tro. Kan ni inte se skillnaden på en människa och en gurka? Vad jag menar är att religion är hittepå oavsett om det är islam, kristendom eller någon annan hittepå-religion. En människa är en människa oavsett vilken religion han/hon har. En hund är en hund. En katt är en katt. Alla människor är lika värda. Däremot är inte religion värd ett skit. Varken islam eller kristendom.

  Gilla

  • Lena

   Jaha , så var det sagt !

   Gilla

   • Osa Mabi Nladen

    Ja. Hoppas du förstår skillnaden. Jag tycker inte om islam heller. Islam är vedervärdig.

    Gilla

   • Osa Mabi Nladen

    Hade Martin utelämnat människor ur sitt tal hade det varit helt okej. Den som inte förstår att alla människor är lika värda för att de är just människor är inte mycket värda. Men de är människor. Så tycks ju även SD’s ledning tycka. Om du inte tycker det, bör du inte rösta på SD: (inte sagt att jag tror att du gör det heller Lena.) För om du inte tycker att alla människor är lika värda bör du nog hitta ett annat parti att rösta på.

    Gilla

   • Lena

    Osa :
    ”Att alla männislor är lika värda” ledsen men så jag det inte.
    Titta på hur samhället ser ut , tycker du att våldsmän och andra kriminella kan överhuvudtaget jämföras med medborgare som sköter sig ?

    Gilla

   • Osa Mabi Nladen

    Haha. Det där sista inlägget bevisar ju bara att du inte förstått när du blandar in en kriminell handling i debatten. Religion är inte kriminaliserat. Att vara kriminell är fel. Det är handlingen som är mindre värd. Inte människan. Du bevisade just att du inte förstod skillnaden på en människa och en gurka, t.ex. Grattis 😀

    Gilla

   • Lena

    Osa
    Det är människor som begår kriminella handlingar, eller har du annan uppfattning, har du spöken som du inbillar dig begår våld och annat kriminellt ?
    Förstår faktiskt inget av det du skriver, förresten så är gurkor bra att marinera eller att använda i salladen.

    Gilla

   • Norbert H.

    Inga större problem att se skillnaden på en gurka och en vandrande äggplanta.

    Gilla

  • Bosse

   Det finns en hel del feminister som skrikit ut på TV att ”män är djur”.Då är du väl heller inte människa,eller? Men inget större stohej har det blivit.

   Gilla

   • Osa Mabi Nladen

    Ja, dom har fel. Män är inte djur. Eller, egentligen så är vi djur. Vi tillhör apsläktet. Men man skulle kunna säga att vi är djuriska. Fast, feministerna menar något annat. De menar på att handlingen gör män till något annat. Det är fortfarande människor, oavsett vad de säger. Det är ”handlandet” som är djuriskt. Vilket är något helt annat.
    Jag gillar varken feminister eller islam. Eller kristendom.

    Gilla

  • Osa Mabi Nladen

   Jag märker att du har lite svårt att tänka lite djupare. Tyvärr går det inte så bra att argumentera med människor som inte förstår. Eller vill förstå för att dom är så insnöade. Vi ska ta det lite mer pedagogiskt.
   Är du en människa. Ja.
   Är du automatiskt vedervärdig för att du är människa? Nej.
   Är du som människa vedervärdig för att andra människor begår kriminella handlingar? Nej.
   Är alla muslimer vedervärdiga för att vissa muslimer begår kriminella handlingar? Nej.
   Det Martin gör fel är att han buntade ihop alla muslimer som mindre värda för att de har en viss religion. Det är samma som att säga att alla människor är mindre värda för att några procent är kriminella.
   En gurka är en gurka. En människa är en människa. En religion är en religion. En kriminell handling är en kriminell handling.
   Du kan inte blanda begreppen med varandra så att dom blir något nytt.

   Gilla

 • Fredde

  Som SD-politiker måste han/hon (vägrar använda PK-maffians hen) tänka innan munnen startas, det är ju så att vissa sajter (läs: inte rasist men idiot) vigt sitt liv åt att analysera ett enda parti, och allt vad som sägs och görs tolkas.

  Det är dumt att bjuda dessa fula vargar på fläskben.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Trötta tongångar i SD efter Martin Strids skandal-uttalande om muslimer.

  ”Om man är ex-muslim har man kommit ganska långt att bli fullt ut människa”, förklarade Martin Strid i talarstolen på Sverigedemokraternas landsdagar.

  Partikamraten Tapani Juntunen, som själv lever ihop med en muslimsk man, är luttrad.

  ”-Jag är till åren kommen och har inte ork med make-up sex med min man varje gång någon klumpeduns vräker ur sig något ogenomtänkt om islam”, skriver han på Facebook.

  https://nyheteridag.se/har-inte-ork-med-make-up-sex-trotta-tongangar-i-sd-efter-martin-strids-skandal-uttalande-om-muslimer/

  Gilla

  • Lena

   Peter S :
   Jag förstår inget av detta, har antagligen inte följt med vad som är trendigt i Sverige, vid närmare eftertanke så vill jag inte heller !

   Gilla

 • Snorre

  I Sverige skall man helst vara helt tyst om sina tankar då varje ord man yttrar kan förvrängas och vantolkas till oigenkännlighet av hatregimen och deras svans av hatsupporters. Media har just nu en hatfest där de riktigt frossar i sitt eget hat. Ledarna för de olika idiotpartierna inom enpartiet (DÖ) gör nu sitt bästa för att piska upp en osaklig s.k. hatstorm mot SD och tävlar just nu om vem som kan vantolka och hata bäst på twitter.

  Kan absolut inte höra att han säger något dumt alls. Han säger att IS och religiösa fanatiker inte är mänskliga och det har han fullständigt rätt i. Men den regimkontrollerade hatmobben anser tydligen att kritik av denna mördarsekt är hat och hets mot folkgrupp!!!

  Fanatiker (såväl religiösa som politiska) har inte full kontroll över sin egen hjärna och kan därmed inte anses vara fullt mänskliga. Enbart en person som har kontroll över sig själv och sina egna tankar kan anses vara fullt mänsklig, (är väl ungefär det han menar). Inom insektsvärlden finns en svamporganism som kan ta över och helt styra insektens beteende, och ungefär så fungerar väl fanatiska politiska och religiösa ideologier på en människa. https://www.youtube.com/watch?v=XuKjBIBBAL8

  Osanning, hat och förföljelse har blivit de nya politiska ledstjärnorna i idiotlandet Sverige…

  Gilla

 • gamgubben

  Vad Strid sa, enligt SVT text-TV var ”i ena änden är man 100% människa, human, allt vad vi lägger in i begreppet. I den andra ändan är man 100% mohammedan.”
  Vad han sa är att muslimer har inte 100% samma värderingar som en svensk.
  Utesluts Martin Strid för detta lämnar jag också partiet och låter Sverige följa vägen frå ett demokratiskt land till ett nytt kalifat Absurdistan.
  SD ska få en kopia

  Gilla

 • Edwin

  Som sagt, lyfter inte SD upp Islam på agendan inför valet blir det ett dåligt val för SD. De som står längst till höger som Strid sa är det människor kan fråga sig. Jag bara undrar ….

  Gilla

 • Truthfighter

  Sverigedemokraterna, har tyvärr blivit ett anpassat mesparti. De borde istället se på AFD i Tyskland, som ligger på samma procent som SD. DE VÅGAR FRÄSA TILL ORDENTLIGT OM ISLAM!!! Nej, DET BEHÖVS VERKLIGEN ETT RADIKALARE PARTI I VÅRT LAND, där Martin Strid och Kent Ekeroth är välkomna, JUST för sin islamkritiska hållning!!! ABSURT att de ska bli uteslutna för sin sanningsenlighet!

  Gilla

 • centurion

  Kritik kan vara, antingen positiv eller negativ. Och om det nu är fullt acceptabelt att prata om de ev. fördelarna, så måste det väl, för jösse namn, vara tillåtet att belysa nackdelarna också. ELLER ??!!

  Gilla

 • Lena

  Det finns mycket värre i denna värld än några ord som sades på ett klumpigt sätt.
  Läser om offren från terrorismen i Madrid 190 döda och hundratals skadade, vilka trauman, det är inga ord , det är djävulsk smärta !
  Bataclan, Nice, Toulon osv —————————

  Gilla

 • Boris

  Det finns fog för att kritisera islam och kritisera skall man göra. Men det är onödigt att säga att de har lägre människovärde eller vad det var han sa. Det är bara vulgärt och vulgaritet vill folk inte ha

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Strid är inte den skarpaste kniven i lådan…. HUR kan man vara så förbannat korkad att man serverar media en volleyboll…?

  Gilla

 • Grune

  Hon har ju nästan rätt i vad hon säger. Stora delar av av islamisterna har ju sagt upp sin rätt att kalla sig människor.

  Gilla

 • Nosferatu

  Sverigedemokrater har kallats både det ena och det andra, men det är väl en annan sak.

  Hur som helst var uttalandet olämpligt och kommer att förstöra en del.

  I en intervju med Mattias Karlsson frågade programledaren varför inte Miljöpartiet haft så många ärenden? Har de inte? Det finns ingen journalist eller intresseorganisation som ägnar dygnets alla timmar åt att granska varje ord som sägs eller skrivs.

  Punktmarkera Mp på samma sätt som SD och ni kommer hitta massor.

  Gilla

 • Kent

  Håller med Pettersson till 110% och är lika stolt.
  Resonemanget var vad jag förstår mer på ett filosofiskt plan.
  Om inte SD vågar ta strid mot islamisterna utan viker ner sig för pk etablissemanget vem ska då våga.

  Gilla

 • Mia

  Jag tycker synd om Jimmie som hela tiden måste ta itu med den här sortens uttalanden i sitt parti.
  Och när han plockat bort en så dyker snart nästa upp.

  Gilla

  • Grune

   Om man hårdrar det så är det ju inte på det viset att SD representanter uttrycker sig felaktigt, utan det är bara så att dom håller sig till sanningen vilket ingen annan gör och det sticker ut.
   Det gör att de andra inte begriper och därför anser att det är fel.
   För att hålla sig borta från ovänskap ( vilket Jimmy alltid gjort) så måste han säga ifrån.

   Gilla

  • Peter Skoglund

   Fast det verkar var illa ställt i de andra partierna också, Mia.

   Fast det uppmärksammas naturligtvis inte på samma sätt som när något händer i SD.

   Apropå sossar i regeringen som inte vill betala skatt….

   Migrationsminister Heléne Fritzon (S) ville undvika skatt för ersättningar från EU. Men hon får smäll på fingrarna från Skatteverket.

   Nu får hans migrationsminister Heléne Fritzon bakläxa från Skatteverket, efter att myndigheten upptäckt ersättningar från EU på 142.000 kr, som hon undanhållit i sin deklaration.

   Efter frågor från Skatteverket argumenterade ministern att ersättningar och traktamenten från EU inte ska beskattas nationellt. Skatteverket svarar att den regeln bara gäller Europaparlamentariker.

   https://www.di.se/nyheter/migrationsministern-far-baklaxa-fran-skatteverket-ville-undanhalla-skatt/

   Gilla

   • Mia

    Jag är ganska säker på att det skulle uppmärksammas lika mycket om inte mer om någon från ett annat parti stod och sa att muslimer inte är 100 % människor.
    Dessutom skulle personen antagligen ha stoppats tidigare. Men hittills har jag aldrig hört några liknande grodor från andra partier.

    Skattefrågor tar jag nästa gång.

    Gilla

  • Mimi N.

   ”Mia”

   Jag tycker synd om dig och dina bundsförvanter som inte får sjunga eller dansa på torget mitt på stan, och inte kan krama och kyssa en annan människa bara för att ni har blivit överdivet förtjusta i och hetsar upp varandra i #metoo kampanjen …. Ni kan inte heller svära fritt åt en korrumperad politiker eller en prälle som sålt sin själ till djävulen …. och ni, Guds övriga barn, som räds för att dra ned dem från höga hästarna där de sitter säkra på egen odödlighet …..

   Dessa ord hör jag ofta här omkring: ”Vi har ett liv, vi har heder (moral) och vi har en Gud …”
   Vad har ni, ruttna sossar ???

   Gilla

  • Lena

   Mia :
   Han har fått utstå så mycket spott och spe under så många år att jag tror definitivt att han klarar sin position utan ”tycka synd om” !

   Gilla

   • Mia

    Om han fått utstå mycket spott och spe så kunde väl hans egna hålla sig till reglerna och inte babbla ur sig vad som helst som Jimmie och ledningen sedan får stå för.

    SD blir aldrig ett vanligt parti som de andra partierna vill samarbeta med, så länge knäppskallar typ Martin Strid utmärker sig.

    Gilla

   • Truthfighter

    Det, är de som inte förstår vad han sa korrekt, som är knäppskallar, Mia! Och såna dräller de av, som på forntida tiders dårhus, i de övriga partierna. Där DE FLESTA drabbats av PK-psykopati!

    Gilla

   • Lena

    Ett ”vanligt ” parti som det som Lennart Geijer tillhörde , eller ?

    Gilla

   • Peter Skoglund

    ”Mia” du skriver,

    ” ……så länge knäppskallar typ Martin Strid utmärker sig.”

    Nu är det väl ett parti i riksdagen som verkligen ”plockar” bort sina ”knäppskallar” från partiet. Det kan väl inte ha undgått någon.

    De andra partierna har väl inte kommit i närheten av det, utan döljer/stödjer i mycket sina ”knäppskallar”.

    Det händer allt för ofta, att de även ger ”knäppskallarna” fallskärmsavtal på miljonbelopp.

    Vilka partier jag pratar om vet du själv, Mia.

    Gilla

   • Mia

    Prercis vad jag redan skrivit när jag sa att Jimmie får ta itu med de som inte följer reglerna.
    Han tycker nog också att Martin Strid är en knäppskalle som förstör för partiet.

    Det går inte att jämföra detta med andra partier då det bara är iniom ett parti sådana uttalanden brukar göras.

    Gilla

 • Truthfighter

  Han sa också, att de som vänder sig bort från islam, BLIR 100% MÄNNISKOR IGEN!!! Men det missar man. Även du Pettersson. Så det är en GROV feltolkning som gjorts av vad han sa. Det är INTE människorna i sig han kallar icke-människor. Utan tillståndet, att vara muhamnedan, som innebär ALL icke-mänsklig skit. Och det TILLSTÅNDET, kan förändras, när muslimen blir icke-muslim, blir denne också människa, enligt Martin Strid. Passande namn förresten! 🙂

  Läs här om det omänskliga i islam, och dess anhängare:

  Gilla

 • ossie

  Kanske han skulle ha sagt många muslimer. Finns ju en del som är som folk men det är ju inte de som hörs och syns.

  Gilla

 • ingemar

  Tycker det känns som om någon/några av hans anhöriga eller bekanta råkat riktigt illa ut för ”mångkulturen”? Det kan isf förklara det hela!

  Gilla

 • Stenbock

  Sanningen är illa hörd…
  Tråkigt att det finns bestämmande ”bättre korrekt vetande” i partiets topp.Detta kommer att straffa sig vid kommande val.
  Ett parti som sätter munkavle på sina medlemmar och väljare,lär inte skörda de stora vinster man strävar efter !
  Tillhör som bekant för er på bloggen,de som instämmer med Strid.
  För min del kallar jag de som tillhör deras mördarideologi,för en annan art av tvåbenta…Att nämna dessa annorlunda ras,skulle ju uppfattas kränkande men har legat mig nära några gånger.

  Liked by 1 person

 • Bosse

  En vit vuxen kontaktar en 14-åring då kallas det pedofili.
  Om en muslims gubbe gifter sig med en 8-åring då kallas det kultur.
  Så ser sossar och vänstern på det hela.

  Gilla

  • maar

   Bravo, Bosse !!!!!!!

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Inte bara vänstern inte ens partiledaren J.Å inklusive SD: styrelse tolererar heller inte detta uttalande från M.Strid, uteslutning är nog att vänta !
   SD ska och får ju tyvärr inte bjuda på någonting i dagens s.k demokratiska Sverige allra minst detta, nu är smörgåsgåsbordet dukat igen för massmedia och inte minst för Centerpartiets Annie Lööf som genast högg som en kobra på detta uttalande och tillfälligt kanske fick lite vatten på sin kvarn knappt ett år kvar till valet.

   Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vad de koranförslavade anhängarna av världens absolut farligaste dödskult och politiska terrorvapen utmärkt sig för, är det just som SD-politikern frankt förklarar – nämligen genom den fasaväckande brist på empati och humanitet och de uttalat bestialiska drag som karakteriserar just undermänsklighet.

  Detta faktum gör sig ständigt påmint genom de totalt skoningslösa härjningar dessa skenreligiösa och ideologiska fanatiker oavbrutet genomför, utan att röna minsta antydan till protestaktioner från de så kallade fredliga och humant civiliserade muslimernas läger.

  Att uttala den osminkade sanningen och göra avsteg från den polerade moralkodex som uppmanar till och med Sverigedemokraterna att hålla tand för tunga och god min i elakt spel, straffar sig genom ovan beskrivna reprimander, då partiet i stället borde visa en enad front mot den politiska korrekthet som nu underminerar själva samhällsfundamentet.

  Att beskriva islam som en religion är för övrigt gravt vilseledande, då denna subhumana och människofientliga mördarsekt inte syftar till annat än att tillfoga allt levande största möjliga skada, lidande och död i det ultimata förtryckets och samhällsinfiltrationens namn, verkställt av antikrists omättligt blodtörstiga våldsverkare och demoner i mänsklig skepnad.

  Detta oavsett vad vår sorgligt desorienterade Bollibompaminister vill få oss att tro, då hon ogenerat fraterniserar med såväl fan själv som hans söta mormor så länge det ger bra betalt och alstrar duktighetspoäng bland de moraliskt invalidiserades skara.
  Andreas.

  Gilla

 • Focke-Wulf

  Förrästen har jag hört från sagoberättaren ,danska Jyllandsposten,att det muslimska paradiset är stängt.
  Dom saknar jungfrur!
  Dags för en självmordskampanjj av muslimska jungfrur för att fylla på förrådet?

  Gilla

 • Focke-Wulf

  Martin Strid har grundlagsskyddade rätt att yttra sig och kritisera islam.

  Människan,homo sapiens på latin betyder den tänkande människan och som tänkande människa tror man inte på sagor.

  Jimmie Åkesson skall passa sig att dra till med rasistkortet!
  Stötta i stället Martin eller förlora valet 2018.
  Så de så!

  Liked by 1 person

  • Pettersson

   Focke-Wulf, tyvärr tror jag att herr Strid bröt mot lagen när han kritiserade muslimer som grupp. Det är lätt gjort men han skulle ha nöjt sig med islam.

   Gilla

  • Focke-Wulf

   Tyvärr Pettersson,backar inte Jimmy Åkesson upp Martin Strid är det kaputt med SD.
   Vi är många som är så djävla innerligt trötta på alla eftergifter till muslimerna i Sverige!
   Backar Jimmy och utesluter Martin är det slut med SD.
   Fattar inte Jimmy detta!

   (Jag travesterar från slaget vid Svolder)
   Jimmy Åkesson efter Martins tal;Vad var det som brast?
   Riket (Sverige) ur dina händer!
   Så de så!
   Kickar Jimmy Åkesson Martin då mister SD våra röster!

   Liked by 1 person

  • Kenth Andersson

   Ett sådant uttalande kostar alltför många politiska poäng, garanterat så kommer J.Å och hans kompisar att utesluta sin partimedlem M.Strid om inte så vet SD att de kommer att ha ett tjatande mediadrev i hasorna dygnet runt fram till valdagen kl. 20.00 när vallokalerna stänger !

   Gilla

 • Lena

  Han kunde ha nöjt sig med att muslimer kommer inte från en ”humanitär stormakt” såvida de inte är ”svenskar” !

  Gilla

  • Bosse

   Jag förstår inte uppståndelsen! Han har 100 % rätt. Man kan inte sparka en som talar fakta.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Återstår att se, J.Å och hans partistyrelse tyckte som sagt inte om sett uttalande !

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: