16 thoughts on “Lars Ohly Twittrade fortare än han tänkte…

  1. Tja, go´vänner!
    Mycket finns att yppa om denne notoriske elitrabulist och undertecknad noterade senast under förmiddagen ifrågavarande samhällsaktörs engagemang för muslimernas egen ikontransa, Fatemeh.

    Med anledning av Ohlys nu allmänt uppmärksammade framfart bland kjoltygen kan man fundera över om han törhända upptäckt något oväntat i sagda mohammedanmadams missledande mamelucker…
    Andreas 🙂

  2. Sexövergreppen kommer väl att minska inom
    vänsterpartiet med nu när k–bocken Ohly inte får komma
    på deras möten. Socialist= Hycklare.

  3. Eftersom som våldtäkterna ombord på finlandsfärjorna har begåtts av utlänningar så förstår tyvärr inte en obildad som jag hur problemet skulle försvinna om rasisterna slutar åka!

    Eller menar han att det finns svarta rasister som hatar vita kvinnor?

  4. Ja, det är ju det jag säger, att det är samma sak. Nazisternas krig, mellan NMR och antirasistsvin. Inget som skilljer dem åt i terror, våld, utrotartankar och totalitetsambitioner. Samma skit!

  5. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Ursäkta en gammal man, varför skulle en kvinnohatare vara ett hot för en kvinna. Är du misogyn vill du väl inte ens ta i en kvinna med tång.
    En rasist skriver kommunisten! Är det verkligen främmande rasers kvinnor som blir våldtagna på färjorna?

  6. Har någon anmält honom för hets mot folkgrupp?

    Vi vet alla här vilka som är både misogyna och rasister och det är inte ättlingarna till de nordgermanska stammar som befolkade Skandinavien efter istiden.

  7. En av alla Hycklare! ”Politisk” sådan! En som sett till att berika sig på skattebetalares bekostnad. Vill inte ta en nytt jobb då han får ”pension” från sin tid i riksdagen. Hycklare! Hycklare!

KommenteraAvbryt svar