”Ensamkommande” försökte våldta anställd på boende


INVANDRARVÅLD. En 17-åring döms för att ha försökt våldta en anställd på ett HVB-hem i Hörby. Han sade att han ville döda hennes sambo så att han själv kunde gifta sig med henne.

Kvinnan har berättat i Lunds tingsrätt om mardrömmen hon gick igenom på ett boende för ensamkommande i Hörby kommun för ett år sedan.

Det hade kommit en ny boende dit, hon beskriver honom som ”en vilsen och arg man” och en ”ung man som blivit vuxen för snabbt”.

Den 17-årige pojken tydde sig snart alltför mycket till den anställda och började visa ett sexuellt intresse. Han klappade henne på rumpan och ville kramas och vara nära.
Han kallade henne för sin ”mamma habibi” (älskling) och sade att han skulle döda hennes sambo så att han själv kunde gifta sig med henne.

Han nämnde hennes sambo vid namn: – I love you, I kill XX (sambon), you and me marry. Till slut fick personalen sätta sig ner med 17-åringen och prata om att han inte fick bete sig på det viset, men det hjälpte inte.

Vid ett tillfälle sade 17-åringen att han ville titta lite på hennes bröst och att han ville pussas.
När hon försökte få i väg honom tog han tag i hennes klänning och drog ner den.

Vid ett annat tillfälle när den anställda jobbade natt tvingade han till sig nycklarna som går till dörrarna på boendet, och sprang i väg med dem. Hon gick in på personalavdelningen i väntan på att han frivilligt skulle lämna tillbaka nycklarna. Då märkte hon att han befann sig i sovrummet som tillhör personalavdelningen.

När hon bad att få tillbaka nycklarna ville han i stället pussas. Hon sa åt honom att gå men han fick ner henne på sängen och försökte ta på henne på ett sexuellt sätt.
När hon försökte komma loss satte han sig grensle över henne och fortsatte antasta.
Han upprepade att han ville döda hennes sambo så att de kunde gifta sig.

Hon lyckades knuffa bort honom från sängen men de hamnade på golvet och kvinnan har beskrivit vad han försökte göra där.
Kvinnan beskriver att hon var ”helt slut” och inte visste vad hon skulle ta sig till.
Hon hade rivmärken och blåmärken på armarna. Då knackade det lyckligtvis på dörren och en annan av pojkarna på boendet kom in. Då släppte 17-åringen henne och gick efter en stund.

17-åringen döms för våldtäktsförsök och sexuellt ofredande. Straffet blir ungdomsvård och 70 timmars samhällstjänst. Han ska även betala 109 528 kronor i skadestånd till den anställda. 17-åringen flyttades till ett annat boende efter övergreppet.

17-åringen nekar till allt.

Lunds tingsrätt litar emellertid på kvinnans trovärdiga och tydliga vittnesmål och finner att hennes uppgifter får starkt stöd från flera andra anställda och boende på hemmet som hörts i målet. I åklagarens gärningsbeskrivning angavs att 17-åringen tog ett strypgrepp på kvinnan under våldtäktsförsöket.

Skånska Dagbladet

-Pettersson undrar vad det är frågan om? 70 timmars samhällstjänst för våldtäktsförsök, stryptag, ofredande och mordhot, och flyttas till ett annat boende.

”17-åringen” eller om han är 17 ska omedelbart flyttas långt, långt bort från Sverige…

Eventuellt skulle vi kunna installera arbetsläger där alla brottslingar, svenskar som invandrare får arbeta av sina skadestånd som de inte har några inkomster till innan de skickas hem.


14 responses to “”Ensamkommande” försökte våldta anställd på boende

 • #stårinteutmedflerlögner

  En ensamkommande man. Utan identitet eller land fastställt.
  Denna man ska betala skadestånd på 109528 svenska riksdaler.
  En John Doe ska alltså betala med pengar från hemligt bankkonto eller?
  Vilket skämt Sverige är. Förlåt vore det ett skämt så borde jag skratta.
  Hej politiker och rättsväsende ett par frågor till Er
  -Vad har Ni gjort mot mitt land?
  -Varför har Ni förstört vårt en gång så fina land?
  -Har någon betalat Er för Era illdåd mot det lilla landet som försörjer Er rikligt?
  -Älskar Ni pengar så mycket att Ni är redo att gå över lik?
  Jag har ångrat mig och behöver inget svar för svaret är uppenbart.

  Gilla

 • age

  Skulle vara mycket intressant att få veta vad hon röstade på i senaste valet.
  – Och vad hon tänker rösta på i nästa val.

  Är hon kanske nöjd med resultatet?

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Libyen verkar vara ett föregångsland om man inte kan betala sina skulder!

  Då är det bara ner till slavmarknaden!

  Gilla

 • Stenbock

  Pettersson du kallar det arbetsläger….Själv kallar jag dessa läger som bör byggas,för KZ ! Dessa bastarder måste spärras in bak taggtråd,tills de skickas ut ur landet.Det måste bli ett slut på detta daltande med dessa män,som ljugit sig in med både nationalitet och ålder.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Har de skickat sina bästa?
  Det är illa om de skickar sina sämsta?
  Det är riktigt illa om dessa är deras bästa?

  Vad pratar männen i dessa länder om med varandra när de pratar? Det verkar som om de inte delar någon större erfarenhet av kärlekens konst? Eller va?

  Gilla

 • Gringo

  Vad det inte detta vi röstade om för snart fyra år sedan, och detta ville ju cirka 85 % av alla som röstade. Så vad är problemet, vad hade de väntat sig. Raketforskare, älskare, fantasikska män, guld och gröna skogar….kanske dax att vakna nu inför nästa val.

  Gilla

 • Joy

  Aphjärna, reptilhjärna. Herregud, vilket folk det finns, inga spärrar alls. Framtiden enligt våra politiker. Vedervärdigt!

  En sådan stolle i Mellanöstern någonstans, hånglade upp en skyltdocka i en video jag såg en gång. Tafsade på dockans bröst och talade till henne.

  I och för sig köper svenska män uppblåsbara dockor för sex, så män kanske tänder på döda ting, bara de har kvinnliga former.

  Gilla

 • centurion

  Vill bara klargöra en sak, så att det inte råder något som helst tvivel. Hade jag varit sambon, så hade aset vi det här laget, varit ett F.d. problem och delvis en icke-fråga.

  Gilla

 • Ståfräs

  Det bästa är att ca 80% PK drabbas av sin egen ideologi, stort jätte grattis

  Gilla

 • Thor

  Vad kommer den här figuren att kosta i elände och pengar innan det tar slut? 1 miljon om året i 50 år? Eländet går inte att sätta pris på.

  Gilla

 • ingemar

  Som sagt, indragning av ev uppehållstillstånd och en enkel biljett (som han naturligtvis själv får betala) på livstid till ursprungslandet är den enda vettiga påföljd jag kan finna. Den måste dessutom bli prejudicerande samt i förlängningen fungera som avskräckande för andra lycksökande bedragare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: