Till polismyndigheten i Gävleborgs län


INSÄNDARE. Jag anmäler härmed statsminister Stefan Löfven samt Skolminister Gustav Fridolin för att de inte kräver att muslimska konfessionella (religiösa)skolor som t ex AlzAHRaa följer jämställdhetslagen och allmänna lagar om jämställdhet mellan könen, genom att behandla skolflickor i dessa skolor i enlighet med vår lagstiftning.

Att så inte är fallet visar de ständigt återkommande anmärkningarna från Skolinspektionen om kränkningar och diskriminering av flickor. För flera år sedan och under många år riktade Skolinspektionen grava anmärkningar mot Römosseskolan i Göteborg.

Alltsedan denna tid har jag följt – inte endast de muslimska friskolor som fått anmärkningar – utan också andra muslimska sådana och jag har då inte påträffat någon där inte flickorna (i ringa grad pojkar) utsatts för grova kränkningar och diskriminering. Av mina iakttagelser kan jag inte dra någon annan slutsats än att flickor i dessa skolor utsätts medvetet för en planerad diskriminering och ett missgynnande därför att de som är huvudmän för skolorna inte ideologiskt och utifrån sin kultur accepterar jämställdhet mellan flickor och pojkar/kvinnor och män.

Detta är så tydligt och gäller till hundra procent. Kränkningarna är så allvarliga att det inte kan finnas minsta tvivel om att flickorna tar livslång skada av sin ”skolgång”. Den grava diskriminering och kränkning de utsätts för kommer självklart att medföra att de inte integreras i det svenska samhället. Detta bör inte vara någon hemlighet för politiker och skolinspektionen. Men det är också högst troligt en medveten plan från huvudmännen för skolorna.

I Sverige har vi en tradition från den tid då vi i stort sett endast tog emot europeiska invandrare att dessa såväl integrerade, som assimilerade sig i flertalet fall. Likartad kultur och religion skapade med sannolikhet dessa förutsättningar. Äktenskap över de etniska gränserna har varit norm. I dag gäller och kommer motsatsen att gälla om nuvarande ojämställdhet får finnas och om skolor får drivas av huvudmän som representerar en helt annan kultur än vår och vilkas drivfjäder är att inte integrera sig i det svenska samhället.

Men också förhindra äktenskap över de etniska gränserna. Att denna ojämställdhet mellan flickor och pojkar får pågå är inte endast ett brott mot grundlagen och vår allmänna lagstiftning om jämställdhet mellan könen. Den visar också på en råhet och hänsynslöshet från politikernas sida mot de flickor som tvingas gå i dessa skolor.

I någon slags missriktad humanistisk/demokratisk floskelpolitik påstår de sig värna om religionsfrihet etc. I verkligheten är det ett sätt att krossa flickornas rätt till ett meningsfullt  och bra liv,  jämsides med svenska ungdomar. För mig är de politiker som kan åse detta och inte bryta utvecklingen inte endast psykiska våldtäktsmän utan också sadister.

Medan man nu helt riktigt  vänder sig mot de män som inom olika grupper oupphörligen kränkt kvinnor, låter man kränkningen av skolflickor i muslimska skolor fortsätta på ett sätt som kommer att bryta ner många och förhindra ett normalt liv för de flesta.

Deras fostran till underdånighet med männen kommer inte bli mindre i ”jämställdhetens högborg” än om de stannat kvar i sitt hemland.

Med hänsyn till de fruktansvärda förhållanden de flickor tvingas leva under som går i religiösa muslimska skolor kan det inte råda minsta tvivel om att de båda huvudansvariga; statsminister Stefan Löfven och Skolminister Gustav Fridolin är skyldiga till detta varför det är min skyldighet att polisanmäla dem.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle


14 responses to “Till polismyndigheten i Gävleborgs län

 • Monica

  Tyvärr tog tjänstemanna ansvaret för tjänstemän i den offentliga sektorn bort någon gång på 60 eller 70-talet så att både Stefan Löfven och Gustav Fridolin är mer eller mindre straff-friförklarade.

  Gilla

 • Micke

  Detta är tyvärr den dystra sanningen som politiker och journalister
  Blundar för. Dessa småflickor lär sig redan vid tidig ålder att en
  kvinna inte har något värde. I Koranen står även att om man inte kan erövra världen med våld Ska de otrogna förgöras inifrån och genom
  folkvandring. Början på boken har vi och slutkapitlet kan vi alla utan
  Att läsa det. Att Polisanmäla statsministern innebär att Olle Ljungbeck får besök av Säpo som kontrollera om Han utgör en fara för landets
  säkerhet. Förfarandet är följande: Vår ärade statsminister säger till
  statssekreteraren att ringa några samtal som slutar Hos länspolismästaren
  som Ringer upp vederbörande polischef som i sin tur kallar upp handläggaren och berättar att fallet är avslutat. Olle får i sin tur obehag och sin telefon och mailtrafik avlyssnad samt alla sina kortbetalningar under de 2 senaste åren kontrollerade samt givetvis ett formellt brev från
  Polismyndigheten att brott kan ej styrkas!! This is Reality Sweden 2017.
  Sverige är sluuuuuuuuuuuut!

  Gilla

 • age

  Olle!
  Jag beundrar din styrka!
  //age

  Gilla

 • Gullvi

  Heja Olle, fler sådana som du ,

  Gilla

 • Fredde

  Olle är skarp som en rakkniv, och en sån klok person som politiker undviker, för de vet att de inte kan slå blå dunster i ögonen på honom.

  Gilla

 • Tanten

  Har Olle verkligen gjort denna anmälan till polisen?!
  Olle är tuff!
  Nu väntar vi på svar från polisen.?

  Gilla

 • The proud swede

  Underbart Olle!!!!!!

  Gilla

 • Carl edström

  Tack Olle!

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Islam/sharia ställs över svensk lag resp Européiska seder helt enligt Barcelona-avtalet om Europas islamisering (uppbyggandet av det Européiska Kalifatet).

  Gilla

 • Truthfighter

  ”#Metoo, hallå! Haaaallååå! Haaaaaaaaaaaaaaallllåååååååååååååå!”

  ”Eko…eko…eko…ko…ko…o..o…oh..aj…ont..ont!”
  .
  .

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  I Sverige skall svenska lagar gälla punkt slut.Passar inte det så bara välja något annat land varsågod.Det är inte förhandlingbart,, det är ingen utmaning,det bara följa lagen.Mvh Adolf

  Gilla

 • Kalle Anka

  Allt kommer att bli bra det har Ylva sagt, det är bara lite utmaaaaningar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: