Journalist på Expressen pekas ut för sexism


MEDIA. En rad kvinnor som jobbat inom politiken pekar ut en Expressen-journalist för sexism och olämpligt beteende, skriver Aftonbladet som varit i kontakt med kvinnorna.

– Han skrev otroligt vulgära sms med oralsex som tema och ville att jag skulle ta en taxi ner till Svampen på Stureplan för en utekväll, säger en kvinna som då jobbade som pressekreterare åt en minister som mannen just då granskade.

Mannen ska i samband med inviterna ha sagt att det låg i hennes och ministerns intresse att hon gick honom till mötes.

Journalisten skriver i sms till Aftonbladet han aldrig försökt hota sig till en nyhet och att han är ledsen om han uttryckt sig eller skämtat på ett sätt som missuppfattats.

-Pettersson är förvånad att Aftonbladet, med sin bakgrund, skriver om sextrakasserier men det är bra om de hänger varandra även om det är ett försök att ta fokus från sina egna…

Det är ”fina” herrar som ska granska andra…


19 responses to “Journalist på Expressen pekas ut för sexism

 • Sara från Skåne

  Vänsterns innersta väsen… ”Kulturprofilen får inte gå på årets Nobelfest” lär enl Flashback vara Jean Claude Arnault. Arnault har fått medalj av kulturminstern Alice Bah Kuhnke och fick den Kungliga Nordstjärneordens medalj år 2015 ur hennes hand. Alla har vetat om vad som pågick. Hans fru sitter i Akademien…

  Gilla

 • dave

  Sexism = Uppskatta det motsatta könet.

  Gilla

 • Realist

  Tips till alla ”män”,

  om en kvinna säger – Hej – så svara då

  METOO !!

  Tips från en kvinna som ”gillar” män !!!!!

  Gilla

 • Roland Karlsson

  En god granne till mig. En pigg 85-åring frågade mig om han nu vågade hjälpa äldre damer som ramlat. Vilket han brukar göra, jag vet det. Nu var han rädd att bli anklagad för sexuella trakasserier.

  Gilla

 • Billy Boy

  Nu verkar det som att de genomfalska ”feministiska” PK-isterna med dubbelmoral totalkollapsar överallt likt korthus …

  … och med dom faller även mängder av verklighetsfrånvända gröna miljöpartister som dominobrickor …

  Gilla

 • Mm

  Är det krig mellan skitblaskorna, ha ha. Några fler som blivit sextrakasserade inom deras led

  Gilla

 • Clas

  #MeToo-drevet påminner starkt om häxprocesserna i Salem. Ostyrkta anklagelser haglar från en grupp individer som tydligen av någon anledning känner sig förfördelade och den kolossala uppmärksamheten i media får fler och fler att hitta på anklagelser. De anklagade har ingen chans att försvara sig utan döms utan polisutredning och domstolsförfarande.

  Häxprocesserna i Salem ägde rum på 1600-talet och man hade hoppats och trott att något liknande inte skulle kunna ske i dagens upplysta samhälle men ack vad man bedrog sig.

  Gilla

  • eva

   I stort hela det svenska debattklimatet påminner om häxprocesserna, inte bara i Salem utan också i gamla Sverige på sin tid.

   Gilla

 • Valter

  Har läst i en läkarrapport nånstans att minst 10% av befolkningen lider av psykisk sjukdomsbild, dessa har en benägenhet att söka sig till vissa arbeten, yrken, intressen som drar dom dit.
  Samma rapport visade att psykopater söker sig till militärer, poliser och politiker, mer än andra människor. Nu vet inte jag om det stämmer, men onekligen slår det en ibland, när man ser väldigt konstigt beteende av vissa yrkesgrupper som verkar vara helt logiskt för dom. Både bland politiker och journalister och artister.

  Gilla

 • Valter

  Verkar vara en viss yrkesgrupp som är de mest perversa, kan det ha att göra en del med deras politiska värderingar också. En undersökning visade att mp var högst tätt följd av vänstern, dessa var de flesta journalisters önskepartier i regeringsställning. Kan det ha nån samband med deras perversa beteende månne.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Börjar bli lite tjatigt nu med dagligt Metoosnack!

  Gilla

 • Tony

  Låt gärna tidningsmurvlarna schavottera för sina
  hycklande åsikters skull, hjälp dom i andra ändan
  att förbättra sig genom att inte köpa deras skit, utan kunder
  kommer det att gå trögt, ett bra sätt att få dem att förbättra
  sig.

  Gilla

 • ossie

  Man kan ju alltid hoppas att det är Schulman eller Lars Lindström de 2 värsta stolpskotten på den pissblaskan.

  Gilla

  • Bosse

   Jag har svårt att se dessa två,som är så korkade,skulle kunna lura en kvinna.Har ni sett Lars Lindströms videosnuttar på FB? Dom är så idiotiska att man undrar hur denna människa får jobba som journalist

   Gilla

 • Elsa

  Otroligt vad karlarna bär sig åt, nu har SR uppmanat Lotta Bromé att säga upp sig.

  Gilla

 • Jenny

  Sverige har så många allvarliga problem och de som har makten i samhället – media och politiker bara tjafsar. Fråga poliserna hur deras vardag ser ut-är den bättre än journalisternas?

  Gilla

 • ulsansblogg

  Tidigare har en ror mängd journalister och politiker pekat ut meningsmotståndare och kallat dem för olika epitet som vi alla vet. Nu pekar de ut varann. Det är minst sagt angenämt att sitta på åskådarplats.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: