Nytt stort bråk i Ronneby

I går skrev vi om f.d. idyllen Ronneby och att det var ett stort bråk på torget där. I dag var det dags igen, klockan 14.12 på onsdagen fick polisen in ett larm att att flera personer ska vara inblandade i ett bråk på torget i Ronneby. 

Flera polispatruller har ryckt ut. En person är gripen. – Bråket var mellan 15 och 20 personer, men bröts upp relativt fort, säger ett vittne till 24Blekinge.se

En man har gripits misstänkt för misshandel. Tre personer har avvisats från platsen.

Det är oklart om det finns något samband till gårdagens bråk, säger polisen.

-Pettersson säger att polisen ljuger. De vet naturligtvis att orsaken är en för stor asylinvandring och att det är unga utländska män som slåss…

Om Ronneby på bloggen…

11 thoughts on “Nytt stort bråk i Ronneby

  1. Sverige har aldrig varit tryggare, hälsar B-kändisarna och PK-maffian.

    Jag undrar hur länge de tänker leva i förnekelse?

  2. Förra gången var det afhaner o syrier som bråkade.Tror det var förra året då det var storbråk vid en skola. Muslimerna avskyr varandra som pesten för att inte tala om hur araberna hatar somalier /eritreaner.
    Helt otroligt hur Sveriges makt importerar all världens slödder.

  3. Uppvärmning, Träning, Uppladdning inför utrotningskriget mot värdfolket. Allt enl. koranen, allah, muhammed. Strategin är väl in-övad sen 1400 år av förtryck, plundring, avhuvning, hjärntvätt, etc.

  4. Blekingar har i alla tider varit ett stridbart folk ! Det avvikande just nu är att det sker under arbetstid,mitt på dagen.

Kommentera