75-årig kvinna rånad av utländska män i Ronneby


INVANDRARBROTT. Klockan 08.51 på tisdagsförmiddagen rånades en kvinna i 75-årsåldern av två män i 25-årsåldern på Kungsgatan i Ronneby.

Männen ska ha bett om hjälp på ett utländskt språk och visat upp en karta, varpå de misstänks ha stulit kvinnans plånbok ur hennes rollator. Enligt uppgifter från polisen ska rånet ha skett utomhus och personerna försvann från platsen.

24Blekinge


9 responses to “75-årig kvinna rånad av utländska män i Ronneby

 • ruben

  Jag kan tro att Svenska riksdagens 7-klöver håller på att införa den Ronneby-modellen i hela Sverige och lägger alla skattemiljarder de har och lite till på den typen av gatumiljö. Kanske vissa reflekterar, där fick hon, förmodligen rasist och röstar på SD. Ingen vågar ändå visa empati för de, som röstar fel. Ja vad skall man tro annat än att samhället är sönderkört och trasigt?

  Gilla

 • Dalmasen

  Finns bara ett ord som passar in på dessa SVIN.
  Finns bara ett resmål för dessa GO HOME
  Finns bara ett budskap i nästa val CLOSE THE DOOR
  Finns bara ett ord som passar in på invandring PROBLEMS
  Finns bara ett parti som kan lösa eländet i Sverige SD

  Gilla

  • Mimi N.

   Utvisa dem MED TVÅNG !!!!

   Gilla

   • Kenth Andersson

    MysSverige jobbar inte så, ordet tvång kan inte dagens politiker stava till !

    Gilla

  • Kenth Andersson

   De vill inte hem, Sverige är rädd om sina kriminella och SD kan och kommer inte att kunna göra någonting åt saken, om SD ska rädda det som ev kan räddas av forna folkhemmet så är det dags att partiet slutar att bara kritisera 7 klövern och istället berättar för väljarna hur man konkret i verkligheten tänker lösa Sveriges totala förfall, att ha teorier är inga problem men att omsätta dessa i praktiken är inte lika enkelt vilket J.Å nog vet och nu har SD ridit på en hög missnöjesvåg som verkat plana ut som sagt nu måste SD visa verkstad knappt ett år till kvar till valet !
   PK-etablissemanget vädrar nu morgonluft när SD:s siffror inte längre skjuter i höjden, en kraftig antipropganda från 7 klövern och övriga etablissemanget är förmodligen att vänta mot SD fram till valet 2018.
   Ska J.Å och hans SD fortsätta att njuta av maktens sötma i riksdagen så kommer partiet tyvärr att successivt rätta in sig i ledet bli en del av etablissemanget, om svenska folket röstade som det låter runt kaffebord, i fikarum och i insändare så hade SD idag varit utan tvekan varit Sveriges största parti men svensken lever ju sällan som den lär.

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Vad ska SD förutom att bara kritisera 7 klövern konkret göra för att lösa eländet, har J.Å sagt något man missat ?
   Att stå riksdagen och tala vitt och brett om lösningar är en sak men att sätta saker och ting i verket är inte lika enkelt men SD får väl efter valet 2018 visa sina väljare och övriga hur deras lösning på Sveriges problem ser ut om partiet nu får något inflytande vilket idag inte verkar troligt men det är ju svenska folket som väljer sina politiker och om majoriteten har tröttnat på 7 klövern så lär SD få många röster men där är vi inte än.

   Gilla

 • Mr Q

  Ett gammalt zigenartrick som kommit till Ronneby….

  Gilla

 • Billy Boy

  Dags för namnbyte till ”Råneby” som en varning till allmänheten som bor där samt till ankommande besökare som kan läsa namnet redan vid kommungränsen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: