Välkommen i gänget Paolo

YTTRANDEFRIHET. – Pettersson är också avstängt från Facebook, där exakt samma saker som står på bloggen normalt läggs ut. Senaste gången blev det 30 dagars avstängning. Man får tolka det som en hedersbetygelse att bli avstängd. 

Om Paolo Roberto på bloggen…

Sveriges nya domstol. Polis, åklagare och domare. Allt i ett utan möjlighet att överklaga.

16 thoughts on “Välkommen i gänget Paolo

  1. Facebook har säkert sina fördelar, men jag tycker mest det handlar om skvaller och vad som ska ätas.
    Ingetdera intresserar mig.

    Jag har inget konto, och tänker inte skaffa.

    Framförallt stör det mig att allt som skrivs och visas ägs av Facebook, som därmed sitter på enorma mängder information, som kan nyttjas mot den enskilde.

    Det finns betydligt bättre forum, Petterssons är ett bra och viktigt! 🙂

  2. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Behövs FB? Hur många bryr sig, egentligen om hur det går för allt och alla. Är inte FB bara en pysventil för människans frustration?

  3. Det är svårt att ta in att det finns väljare som fortfarande tror att
    myndigheterna inte vill avskaffa demokrati och yttrandefrihet,
    trots att det kommer bevis på bevis?

  4. Bra sagt! Jag är då inte med i den där storebrorsskiten. Och har ALDRIG varit heller. Tycker inte om sånt där styrande av människor. Var emot facebook från första början. Grovt översatt betyder ju facebook: öppen book. Det är att blotta sig för de styrande, och inget annat. Vad är det bra för. Det är alldeles för mycket av den kommunistiska tillsammans-sorten i samhället. Facebook kom till endast för att den sryrande makten skulle veta vad vi alla gör. Ha koll på oss helt enkelt. Men jag är fri från denna likriktade doktrinära 1984-skit. Var glad för det du också, Pettersson!

  5. Är väl ”jagärhär” som varit framme igen med massanmälningar. Denna hatgrupp som verkar i DDRs anda med att förfölja och trakassera meningsmotståndare. Katerina Janouch står i alla fall upp mot dessa vidriga as som har tydliga kopplingar till både regeringen och SVT.

  6. Kanske dags för ett upprop att lämna ALLA sociala medior och begära radering av alla data. Vad ska då Facebook göra med alla enorma datacentraler?!

KommenteraAvbryt svar