Sexualundervisning för bebisar…

INRIKES. Nu finns en bilderbok för de allra minsta förskolebarnen om transexualitet. ”Jag önskar att barn redan tidigt förstår att de kan vara vem de vill”, säger bokens författare Susanne Pelger – som även är lärare vid det vänsterdominerade genusträsket Lunds universitet…

-Pettersson har för mig att jag en gång hörde, låt barn vara barn, låt dem leka, låta dem få skrubbsår och smällar, överbeskydda inte, låt dem vara barn…

Stackars barn.

SVT

20 thoughts on “Sexualundervisning för bebisar…

  1. Att feminismens fanatiska falanger via dess fortlöpande attacker mot den nukleära och traditionella familjekonstellationen ställer sina tjänster till NWO-strategernas förfogande är ingen nyhet.

    Vad som nu kan urskiljas som ännu en bisarr avart av den gamla kvinnorättskampen och som vida kommit att överträffa den hysteriska hetsen mot det vita patriarkatet, är de allt fastare konturerna av den maskerade pedofilipropaganda som bedrivs med hänvisning till genusvetenskapens och pseudoforskningens rön avseende konflikten mellan mentala och biologiska kön.

    Detta skammens och det moraliskt urartade samhällets alster kommer att fungera som en förträfflig förevändning, vilken pedofila aktörer kan åberopa som förklaring vid en eventuell upptäckt. Frågan är bara vem som kommer att skydda de minsta från en förskolemiljö där det blivit kollektivt acceptabelt att laborera med genitalier och där barnen insocialiseras till att uppfatta sexuella övergrepp som något naturligt.

    Det är med all rätt var förnuftsstyrd och adult ansvarstagande medborgare och förälder anför klander och polisanmäler vart upptäckt exemplar författat av den av småbarns könsorgan fixerade Pelger, eller någon annan helvetespennas skändliga arbete till struntvetenskapens, identitetsförvirringens, masspsykosens och den manipulativa och distraherande översexualiseringens förbannade fromma.

    Det kommer nu an på var och en av oss att gå i härnad mot den vidriga normaliseringsutvecklingen för pedofili som likt en förödande pandemi sprider sig över den västerländska hemisfären, och därmed söka säkra kommande släktens rätt till en rimlig framtid, samt kämpa för en generell moralisk upprustning av vårt degenererade samhälle.
    Andreas.

  2. Hur kan någon ens komma på såna här fullständiga galenskaper?
    Ännu ett bevis på att mentala patienter bör omhändertas och inte springa fritt.
    Fy fan va vidrigt!
    Janne

  3. En häst som vill vara en hund! Det finns inga gränser för dessa människor, jag mår illa. Och för små barn! Hur kan välutbildade svenska kvinnor bete sig så här, jag skäms över att vara akademiker idag. Det handlar om en så liten promille av befolkningen, men lyfts fram genom att förlöjliga djuren t o m. Tänkte direkt på Jens Orback och hans faster som bodde med en häst när jag såg det här.

    Sodom och Gomorra, släng er i brunnen, Sverige rules!

  4. Bebisar kan inte ta till sig en sådan bok. Det är de för små för.
    Beklagar att inte ens alternativmedia kan hålla sig till sanningen. sv.wikipedia.org/wiki/Spädbarn

    • visst sö, finns det inget som kan få hejd på
      idiotin…liknar Sodom å Gomorra
      …förmodligen kommer de att lyckas ”fullt ut”
      87:an är på god väg göra spegelbilder av sig
      själva, fast ännu värre…ett litet världskrig
      kanske kan sålla bort de onödigaste av de
      onödiga avarter bland existenser

  5. Kulturmarxisterna ger sig inte förrän de förstört hela västerlandet. Vad får vi då istället? Jo, Kina. Jag skulle vilja se NWO och Frankfurtskolan försöka indoktrinera kineserna. De skulle, bokstavligen, bli ett huvud kortare hela bunten.

    Kina är visserligen på pappret redan kommunistiskt men det är för att behålla kontrollern. Sedan Deng Xiaoping är kanske landet det mest kapitalistiska i världen. Mao trodde måhända på teserna men landet hade gått under om inte en liten skinntorr herre hade styrt upp det.

    Det är hög tid att som ett annat exkommunistiskt land förbjuda sexuell propaganda till och indoktrinering av minderåriga. Så kallade könsbyten bör inte heller tillåtas i offentlig regi sedan justitiekanslern i sin oändliga visdom beviljat skadestånd till de som velat bli av med sitt kön och följdaktligen blivit just det. Man kallar det tvångssterilisering men jag kan inte begripa att resultatet blir annat än sterilisering om man skär bort eller gör om ett kön.

  6. Vad var det för fel när barn lekte utomhus, såklart inget fel, dock idag så är det inte säkert att leka utomhus och med tanke på rånet av bilar, inte säkert inomhus heller.
    Förfallet i landet går snabbt nu !

    • Haha, skulle inte tro det! Men det var skönt att få skratta lite, för jag känner en sådan djup sorg när jag läser om detta. Ge sig på djur och småbarn för att sprida att detta är normalt, då har gränsen passerats med råge.

  7. Barn förstår inget om sex och skall inte behöva veta något om det heller! Det kommer naturligt först vid puberteten. De som håller på med sådant här måste vara mycket sjuka individer som borde hållas inlåsta på lämplig institution. Och snuskkärringen är lärare vid Lunds universitet dessutom!

KommenteraAvbryt svar