Sexbrott når ny toppnivå

BROTTSLIGHET. Andelen kvinnor som uppger att de utsatts för sexbrott har nått en ny toppnivå. Men de flesta tycker att det är meningslöst att polisanmäla.

Andelen som uppger att de utsatts för sexualbrott har ökat från den tidigare rekordnivån på 1,7 procent 2015 till 2,4 procent 2016. Det motsvarar 181 000 personer.

Vi har skrivit om det tidigare men jag kan inte låta bli att nämna att Justitie- och inrikesminister Morgan Johansson (S) levererar i socialdemokratiska Norrbottens KurirenÖkningen är så pass påtaglig att man inte kan dra någon annan slutsats än att det också är en faktisk ökning, säger justitieminister Morgan Johansson (S).

Om detta hade Petterssons gamla far säkert använt sitt slitna uttryck: Mycket ska man höra innan öronen trillar av…

15 thoughts on “Sexbrott når ny toppnivå

 1. Skulle vara intressant att få höra hur batikhäxorna resonerar kring detta ekivoka ämne. Blir förmodligen både paradoxalt, ambivalent och schizofrent samtidigt.

 2. Det är klart att många inte bryr sig om att anmäla till polisen. De lägger ju ändå ner de flesta direkt, bara ner i papperskorgen med dem.
  De har väl i stället fullt upp med alla kändisarnas 10 år gamla påstådda våldtäkter och tafsande.
  Men verkligheten är chockartad. Kriminaliteten ökar lavinartad, samtidigt som vår fjant till statsminister reser omkring i landet och påstår att ”man skall vara trygg var man än bor”. Hur i h-e tror Löfven att folk kan vara trygga i det gangstersamhälle han skapat och som dessutom saknar ett riktigt polisväsende?
  Jag tycker du skall kliva ut i verkligheten Löfven och se hur en fullständigt okontrollerad invandring förstört vårt land.
  Vad vi behöver är en ny och sverigevänlig regering och det hastar.

 3. Svensken tafsar i enrum och i hemlighet, invandrarna våldtar i grupp och filmar. Naturligtvis generalisering men säger mycket om hur olika kulturer kan yttra sig.

 4. Jag skulle tro att siffran med stormsteg närmar sig 1 miljon Eftersom det tillkommer närmare 100 000 varje dag globalt sett.

 5. Politiker som Morgan och Steffe har mycket gemensamt med de gängkriminella invandrarna. De säger sig alltid vara oskyldiga och nekar till brott. De är inte heller långsamma med att dra fram rasist-kortet. De lovar alltid att bättra sig men hamnar lätt i samma hjulspår igen. De är utpräglade egoister, ofta med psykopatiska drag. De ljuger, bedrar och manipulerar sin omgivning. Tror fan det, att Steffe gärna poserar på bild med bovar, de talar samma språk och kan slappna av i varandras sällskap.

 6. Sverige ska vara ”Bäst” på allt även ”Bäst” på det värsta.
  På 80 talet missbrukade alla pappor sina döttrar på 90 talet blev alla män över 50 pedofiler. Undra med fasa vad som stå näst på tur.

  • Ja där träffade du en öm tå Kurt ! Det enda område jag kan komma på,där det finns än duktigare är energifrågan !
   Här leder överlägset ditt hemland Tyskland.Nu har detta land världens största ”vindpark” av möllor,av alla de slag.Nu saknar man enbart ledningar så man kan fördela denna gröna el,ut till köpare..I väntan på dessa står nu merparten av dessa investeringar still.
   När man nu upptäckt denna brist i huvudstaden,beslöt dessa att fylla alla tak i staden med ”solarceller”.Nu påstås att när det hela är klart utbyggt,skall priset för abonnenterna sjunka ,med nästan en hel %-enhet…
   I Sachsen som är ett föregångsland har de nu i många år sökt finna varmvatten på 3.000 meters djup ! Hur brukar man säga ”skam den som ger sig”.Har nu Merkel ensam beslutat,att Atomkraftverken skall stängas visar det sig bl.a. av,att paradgatan Unter den Linden i år,inte får någon julbelysning. Sparsamhet är ju en dygd trots att deras elpriser,är dubbelt så höga som i Absurdistan.

  • Vad det gäller hot mot kvinnor så finns det väl inte mycket kvar nu när alla män är våldtäktsmän.

 7. När man ser vilka personer som träder in på Metoo arenan
  så förstår man vilka som ligger bakom och vad syftet är.
  vid den demonstration som hölls igår, så Dök
  Suzanne Osten upp som en av frontfigurerna, och då
  ringer alla klockor, innan har vi hört Gudrun Schyman uttala
  sig, Emma Knyckare likaså, kommunisttrynen dyker ofta
  upp vid sådana tillfällen , har inte sett chokladtanten Mazetti,
  men hon är nog med på ett hörn, ju flera sådana personer
  som kommer fram ju mer minskar trovärdigheten för denna kampanj!

  • Vad besvikna dessa hundratusentals kvinnor blir när dom inte får varsin miljon i skadestånd som dom räknat med.

 8. Eftersom det enligt dagens unga PK-expertis som knappt är torra bakom öronen tydligen var sämre förr i folkhemmet på den tiden när de inte ens var påtänkta och knappt heller ens deras föräldrar så borde ju den okontrollerade massinvandringen som pågått från 80-talet fram till idag gjort Sverige till edens lustgård men är inte helt säker på att så fallet !!!
  Vi som idag är fossiler och upplevt ett kristet icke mångkulturellt Sverige vet att det var bättre förr.

 9. Nu försöker PK-maffian slå i oss att det dels alltid förekommit i Sverige (vilket dessvärre är sant, men då endast i en bråkdel av idag), dels att anmälningsbenägenheten har ökat.

  Vi andra som verkligen ser och förstår vet att övergreppen har ökat dramatiskt på senare år, och det finns bara en förklaring…

Kommentera