Skicklig Polis


En polis som med sin familj, hustru och liten son var på ett apotek för inköp av medikamenter, när två beväpnade rånare kom in och hotade polisen. Polismannen som bar sin unge son i famnen, drog sin pistol och sköt rånarna, varefter han räcker över sonen till hustrun.

DailyMail

 


15 responses to “Skicklig Polis

 • Ove-Britt Henson

  En unge som skyddsväst. Det var något nyttt. Hahaha

  Gilla

 • Tanten

  Var hände detta?

  Gilla

   • stromboli

    I Brasilien där lägenhetshus med massor av våningar rånas av ligor. Ligorna startar på den översta våning och går sedan ner våning för våning och länsar allt av värde.

    Gilla

   • Holy shit vilken hoax - holohoax

    Brasilien är världens mest rasblandade land. En sådan fasansfull kompott av olika rasegenskaper som helt plötsligt som en blixt från klar himmel kan förvandla grannskapet till ett veritabelt inferno av våld och blod. Poliser vittnar om att de ofta inte förstår någonting. Från att vara helt lugnt så slår det bara tilt och bärsärk med vansinnesdåd och mord tar vid. Man kommer att tänka på mördarbin som är en blandning mellan afrikanskt vildbi och det europeiska tambiet. Helt plötsligt ligger det 10 döda och tjugo skadade i alla åldrar och blod överallt.

    Gilla

 • ingemar

  Men riktiga vapenlagar skulle flera brott avstyras på detta sätt. Man talar väldigt tyst om att vid senaste skjutningen i USA var det en Privatperson som oskadliggjorde mördaren med sitt eget Vapen MED licens!
  Här är det tvärtom, dalt med kriminellas vapen och myggsileri med de legala vapenägarna!
  Det är för att EUs långsiktiga agenda är att avväpna det skötsamma folket!

  Gilla

 • Mr Q

  Hoppas bara han riktade rätt i brådskan ! Min beundran för alla som gör något,mot växande antal kriminella berikare…(troligen knarkare)

  Gilla

 • Mm

  Ja som vanligt brukar de som inte va me veta bäst👏

  Gilla

 • Carl edström

  Bra jobbat!

  Gilla

 • Bajen666

  Jävla dåre..skicklig my ass han är ju inte klok nånstans.!!!
  Till min ursäkt så vet jag inte hur detta startade, men inte fan springer man runt som en jävla cowboy och skjuter hej vilt med en unge på magen.!!!!!!

  Gilla

 • dave

  Precis om jag trodde, det var inte i Sverige.

  Gilla

  • Bajen666

   Hoppas inte du menar att Svenska poliser skulle ta efter detta sinnessjuka beteende…..vem i helvete börja skjuta hej vilt med en unge på magen.????????????????

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: