Aftonbladets Anders Lindberg, ett nej är ett nej, kanske…


MEDIA. Som ni vet vill Aftonbladet och krönikören Anders Lindberg att Sverige ska ta emot mängder med illegala invandrare och att de ljugande männen från Iran och Afghanistan ska få stanna eftersom de är barn.

Här säger Lindberg att två tredjedelar vill att afghanerna åker hem och att han inte fattat vad nej betyder samt att 83 % av ”barnen” ljugit om sin ålder…

 


11 responses to “Aftonbladets Anders Lindberg, ett nej är ett nej, kanske…

 • Oscar

  Aldrig har väl ordet ARSEL varit mer relevant än när det gäller denna Aftonbladet pajas Anders Lindberg – ett skäl att skämmas över att vara svensk!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vi har alla givits oräkneliga tillfällen att begrunda de alltmer infantiliserade och verklighetsfrånvända små förkunnelser denne permanent patologiske publicistpajas utportionerar, och vi kan förmodligen enas om att dessa juvenila jesuitalster ter sig mer tragiska än komiska.

  För övrigt ställer det sig obegripligt hur en så kallad vuxen karl förmår låna sig åt ett slikt hantverk, då var förnuftsorienterad medborgare hellre skulle skura bekvämlighetsinrättningar än att hemfalla åt den outplånliga försyndelsen att prostituera sig inom det svårligen oligarkinfekterade, hemorrojdangripna och anala PK-organ vi känner som Aftonbladet.
  O, tempora, o, mores, fy fan!
  Andreas.

  Gilla

 • The proud swede

  Lindberg är förmodligen dummast i hela europa…

  Gilla

 • Torleif

  Om en tjej säger Nej till sex. Ett Nej är alltid ett Nej. Men om Nejet är godtyckligt?

  Gilla

 • Fjodor

  Är det samme Lindberg som tyckte att skäggebarn var myter och att ”migrationsverket utreder varje fall” som ny tycker att deras nej är godtyckliga?

  Gilla

 • Carl edström

  Tycker den individen är ett skämt.Är han Svensk.

  Gilla

 • Fredde

  Lindberg går från oklarhet till oklarhet.

  Snart blir han erbjuden ett chefsjobb på SVT….

  Det skulle passa honom utmärkt, då han verkar vara totalt faktaresistent, och därmed kvalificera sig för den Statliga propagandaapparaten.

  Gilla

 • Arne

  Lindeberg är en med diagnos och skall inte tas på allvar! Tyvärr finns det fler av hans sort.

  Gilla

 • finlandssvenskan

  Varför är ett nej mera godtyckligt i Sverige än i de flesta andra västeuropeiska länder ? Om rättsprocessen upplevs dålig är det ju uttryckligen rättsprocessen man ska förbättra – den blir ju absolut inte bättre av en allmän amnesti. Tvärtom, en allmän amnesti urholkar ju förtroendet för rättsprocessen ännu mera och är ett mycket farligt prejudikat. Alla andra folkgrupper kan ju då hänvisa till amnestin och det är ju bara livsfarligt !

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Därför att Sverige aldrig är som alla andra, bara tänka på de svenska modellerna som hela världen enligt de svenska sandlådepolitikerna beundrar så förstår man varför detta land spelar i en egen patetisk division !

   Gilla

 • Sara från Skåne

  Det är solklar sosse-politik att skicka tillbaka de som varit ärliga med sin ålder och haft sina papper i ordning, men låta dem som ljugit och fuskat stanna. Såklart ska de få am-nesti. De har ju am-mats av batikbataljonen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: