Poland Did Nothing Wrong


Polen firade sin independence day, det ogillades bl.a. av Morgan Johansson (som svensk skäms jag inför mina polska underbara vänner):

http://www.morpheusblogg.se/2017/11/12/morgan-johansson-anklagar-polen-for-nazism/


13 responses to “Poland Did Nothing Wrong

 • white lady

  När vaknar svenskar och lär sig av Polen? När ska de börja uppskatta sitt eget land, sin kultur och sin historia? När blir svenskarna patrioter? Varför är svenska högutbildade så dumma och antisvenska att de ger landet till muslimer utan ett enda skott? Vill de ha kalifat och sharialagarna i landet?
  Vill de bli underkastade muslimer? Herregud, vakna, folket och kör ut landsförräddare!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Den folkvalda överhögheten har bestämt att fosterlandet inte ska eller får värnas och då gör inte det lydiga och konflikträdda svenska folket det !

   Gilla

 • Henrik

  Efter att ha sett videon önskar jag nästan det lilla Morgan sade var sant.

  Gilla

 • Lagro

  Polen tillhör EU samma som Sverige men det finns ett fåtal som sökt asyl i Polen, orsaken är den att Polen erbjuder dem ett mycket litet bidrag som gör landet ointressant att komma dit för bidraget.
  Sverige däremot erbjuder generösa bidrag och även bostad för asylinvandrarna, självklart blir det en lång kö av människor när de får bostad och försörjning livet ut, från människor i de här asylländerna,som alla är muslimländer.
  Hela den här massiva asylinvandringen till Sverige är självförvållad av svenska folket, som borde ha stoppat den.
  Det fanns SD som såg konsekvenserna av asylinvandringen, men det är inte många som stött det partiet och dess politik.
  Slutsatsen blir att en stor del av svenska folket har stött den okontrollerade asylinvandringen och inte förstått vilka konsekvenser som kommer med den.
  Det har funnits ett politiskt motiv med asylinvandringen och det är att få socialiströster, men de kunde inte inse andra konsekvenser, därför det fanns ingen analys på det.
  Landet befinner sig i ett allvarligt läge nu, som kommer att ge fullt utslag när lågkonjunkturen gör sitt intrång, med stigande räntor och höjd arbetslöshet.
  Det blir minskade arbetstillfällen och mindre skatter att försörja den enorma massan av asylinvandrare med bidrag.

  Det här kan jämföras med Mugabes Zimbabwe han körde ut de vita från landet för att kunna behålla den politiska makten, och svarta som var emot hans parti blev likviderade.
  Det är orsaken att han kunde ha makten i 38 år, som annars inte varit möjligt, därför hela befolkningen fick det sämre för varje dag han suttit i makten.
  Sverige planerade med socialistpartierna att gå en annan väg de importerade svarta istället för att få röster och kunna behålla makten.

  Gilla

  • Lennart

   Instämmer – AKB såg klart på en punkt när hon sade att det är 1miljon individer som importer som bidrags-försörjs och att situationen kommer att bli ohållbar! Att komma med hitte-på-jobb eller s.k. ”enkla jobb” som SOCIALDEMOKRATERNA vill kommer inte att lösa någonting. På några års sikt kommer en ”smäll” och vi får en generellt sänkt levnadsstandard i Sverige!

   Gilla

 • Truthfighter

  Det är ju han, och hans anhang som är nazister, som håller på att utrota det svenska folket, och förstöra och våldta våra tjejer, med sin hitlervänliga politik. Fast nazism som nazism. Finns det nazistiska antisemitiska utrotarinslag, bör de fördömas, var än de förekommer. Men ALDRIG rasism. Stoltheten för ett land, en kultur och folk. Blanda ALDRIG ihop rasism och nazism, min ”käre” Mr. Morgan!!!

  Gilla

 • Kjell

  Wolodarski på Twitter:
  https://mobile.twitter.com/pwolodarski/status/929793811852689408
  Ett svar han fick:
  ”Idiota podatny na propagandę mainstreamu”

  Lite om Wolodarski:
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Peter_Wolodarski
  ”Peter Wolodarski (born 15 April 1978) is a Swedish journalist and television host of Jewish descent.”
  ”Wolodarski was born in Stockholm. His father, architect and town-planner Aleksander Wolodarski emigrated to Sweden from Poland in the late 1960s.”

  En riktig självhatare som så många islamofila svenskar.

  Gilla

 • Anna666 (dök upp för många Anna2... :)

  Sjukt… Sån orättvis skitkastning på ett land har jag aldrig varit med om!
  De har genomlidigt 2 totalitära ideologier och överlevt. Kommunismen och nazismen. Hur i h-e kan någon begära att de frivilligt ska underkasta sig 2 nya? Islamismen och Globalismen?
  Egentligen är de fler. Identitetspolitiken, Genuspedagogiken, Feminismen (feminazismen), Normkritiken, Värdegrundismen och inte minst PK-ismen.
  Det finns säkert fler men de är alla totalitära ideologier som ständigt tror att om de skriker högst så har de rätt medan de i själva verket är de riktiga hoten mot demokratin eftersom de inte tolererar oliktänkande och kan inte heller sätta sig in hur andra tänker. Det ligger utanför deras förmåga.
  Det kan handla om den här om defekt moralsyn igen. De tror de är goda och förstår inte konsekvenserna av deras gärningar och tänk helt enkelt.
  morklaggning.wordpress.com/2017/07/04/populism-och-nathat-en-tankbar-forklaring/#more-16537
  Den kanske drar det till ytterligheter men följ gärna alla länkar för mer läsning!

  Gilla

 • Mm

  Polackerna har klarat av Preussare, Ryssar, Sovjeter, Kommunister och lyckats behålla sitt språk, kultur, religioner och flagga. De skall nog klara av den svenska fjanten Morgan Johansson, han som istället borde ta tag i de svenska problemen som 7-klövern ställt till med i Sverige. Polackerna klarar nog även av det orätmätiga EU som lägger sig i alldeles för mycket i de självständiga länder som låtit sig engagera sig i EU.

  Gilla

 • Mimi N.

  Molgan – liten kropp, liten själ, liten hjärna, litet allt.

  Gilla

 • Kjell

  Stå upp för det polska folket som älskar sitt land och sin kultur.
  De förtjänar att inte förlora det.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: