Palm twittrar igen

Veronica Palm (S) twittrar igen.

Lätt att förstå varför hon lämnade riksdagen, fast nog verkar hon fortfarande bitter över den förlorade miljonlön hon krävde av Rädda Barnen.

Hon får en del mothugg i twitterflödet, men vill uppenbart inte tala om “den mörkaste perioden under 1900-talet”.

Fakta från Uppsala universitet

Mer på Wikipedia

Engelsktalande film om dessa mörka år i svensk politik.

11 thoughts on “Palm twittrar igen

 1. En såsse BJUDER mig på en pilsner. Men JAG får betala för både min och såssen´s bira. Dä ä´ Såssialism dä.

 2. Veronika Palm har suttit i riksdagen och där varit delaktig i att fatta beslut, som berört oss alla. När man ser. att det är individer av Veronica Palms kaliber, som är med och styr vårt land, blir man inte förvånad över, att vii snabb takt närmar sig nivån bananrepublik..
  Vi måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018.

  • Ja! Tack, håller absolut med!
   Vad tillför hon för vårt land?? Mer än att förorsaka mer skada?!? Sugen på makt och har svårt att hålla sig ifrån sitt “rampljus”.
   Det nalkas val, då poppar dessa avdankade, “naiva” s k “politiker” upp med en förhoppning om att få sin “livstidsförsörjning” av oss skattebetalare/riktiga jobbare med vanlig lön (skattad till döds för att finansiera sjuklöverns invällarpolitik). Uppfostrad i något ungdomsförbund, inget kontakt med verkliga arbetslivet.
   Less blir man på dessa! “Politiker”? Nej, landsförrädare! SD nästa!

 3. Ja, så klart att hon ska ha sina miljoner, hon har ju också räntor och amorteringar att betala…
  …det kan ju enkelt lösas genom att hon direkt går runt till Rädda Barnens insamlingsbössor och tömmer dem i sin egen ficka.

  Räcker inte det så kan väl Rädda Barnen öppna ett separat insamlingskonto för henne. Då skulle vi kunna välja om våra pengar ska gå direkt till henne eller till att “rädda” några barn.

  • Jag måste säga att jag avskyr sossar . Dom andra vet man var man har , men sossar som lurar enfaldiga själar för att kunna vräka sig i lyx är djävligare…en SEKT !!!

 4. Nä sosseriet är bara intresserade att kasta skit på SD men sin egen rasistiska historia försöker de förneka.

Kommentera