Stäng

9 reaktioner på “Kulturuppvisning i Bryssel

 1. Vad är det för fel på dessa människor? Så mycket hat. De flyr inte från konflikter de är konflikterna.

 2. Vi behöver inte åka till Bryssel för att träffa på dessa islamska vänstersvin.
  Vid upploppet i Göteborg för någon månad sedan har nu några av dessa idioter fått sina ”straff”…På Nordfront som jag ibland ögnar över,finns idag ett utmärkt reportage kring dessa vandalister:
  https://www.nordfront.se/narkomaner-rasframlingar-och-sexualforbrytare-11-motdemonstranter-atalas-30-september.smr
  Tala om en skön samling av guldstycken som berikar Absurdistan.
  T.o.m. absurdska kommunistyngel kommer i blygsam bakgrund,bak alla dessa importer !

 3. Är det inte vad Sveriges regering länge annonserat till lokalbefolkningar från sina ambassader ute i världen och lockat dem länge om jag inte fattat helt fel? FN kanske har stor del i skulden? Sverige offrar sin egen befolkning för att tillfredsställa FN? Vem vet? Det är långt till nästa val,,, suck.

 4. Vi struntar i om somliga ser ner på oss, vi vet och kan bättre än man skulle tro. Nationella identiteten står lika fast som våra gamla slott, våra trotsiga Karpater, våra levande traditioner. Anspråkslösa dock stolta är vi – medvetna om att man blir en ädel människa genom att våga gå i döden för sin tro. Vår kristna tro har överlevt islamska horderna i sju hundra år. Det tog kommunisterna knappt 45 år att inse rumänernas motstånd mot ateism. Gud gav oss hoppet som vapen och oviljan att acceptera kompromisser. Vi plockar bort både inhemska tjuvar och utländska blodsugare.

  https://youtu.be/VdW4mYbGMEg

 5. Lägg särskilt märke till deras moderiktiga kläder, några utblottade stackare är det knappast frågan om….

 6. Tyvärr det enda som nog skulle sätta stopp på sådana upplopp det vore att ett antal krypskyttar på hustaken eliminerade några av dom som gick främst i pöbelskaran . Det är nog det enda språk som dom förstår tyvärr .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: