Aftonbladets Anders Lindberg ger sig inte


INVANDRING. Socialdemokraterna och Aftonbladets desinformatör och faktaresistenta Anders Lindberg ger sig inte. Lindberg påstår fortfarande att de ljugande unga afghanska männen är barn. 

-Pettersson håller delvis med herr Lindberg, vi borde inte ha dessa åldersbedömningar, anledningen är enkel. Riktiga barn tar sig inte från Afghanistan eller Iran ensamma, utan id-handlingar och pengar och kommer fram i moderiktiga kläder och en skaplig smartfån som de aldrig tappar trots att de förlorar alla papper om vilka de är.

Dessutom, vad är det för trams med skylten ”Låt oss leva”? De unga männen har fått tidernas erbjudande av Sveriges skattebetalare.

De får flygbiljetten betald, ett hotell står och väntar i Kabul där de kan bo gratis de första veckorna och de får 30.000 kronor i kontanter, det är tre årslöner i Afghanistan.

Vi låter er leva. Åk nu och ta gärna Lindberg och de vänstermuppar som lurar er att ni har en framtid i Sverige med er…

Aftonbladet


33 responses to “Aftonbladets Anders Lindberg ger sig inte

 • finlandssvenskan

  Alla andra länder har ju ålderstestat från början utan problem. Varför skulle testerna vara ett problem i Sverige? Har man inte ID-handlingar får man leva med att åldern kollas på annat sätt. Dessa flesta av dessa personer har ju ID-handlingar men har själva valt att kasta bort/förstöra/lämna hemma dem.

  Gilla

 • Klarsyn

  Va, har inte Aftonbladet börjat utreda Anders Lindberg än?

  Gilla

 • Fredde

  Lindberg är som en papegoja som upprepar ett inlärt läte, utan att förstå innebörden.

  Han är så korkad, att han får snart erbjudande om chefsjobb på SVT…

  Kanske förstår han att gammelmedia är akterseglade av alternativ media, och att Aftonbladet snart är ett minne blott.

  Gilla

 • Argus

  De här, nästan uteslutande, yngre männen har valts ut av familjen/klanen/byn för att garantera familjen/klanen/byn ett bekymmerslöst liv i Swedistan. På grund av att detta spridit sig till många byar i Iran och Afghanistan tillsammans med hundratusentals andra ekonomiska migranter har även de mest syltryggade måst inse det ohållbara i situationen. Inte det att öda hundratals miljarder på dem utan att svenska folket, till del tack vare Uppdrag granskning, har ledsnat på miljardrullningen, gruppvåldtäkterna och den allmänna förfulningen och börjat efterfråga andra politiska alternativ.

  I hopp att säkra sitt bekymmerslösa liv har därför de som lever i den fasta övertygelsen att statens fickor är obegränsat djupa, vilket på sätt och vis är sant så länge det finns privat egendom att beslagta, börjat försöka ändra på bilden. Det vill säga den interna bilden. Bilden utomlands är vi fortfarande ett land av mjölk, honung och blondiner. För att komma åt ”pullfaktorn” behöver vi sända ut en bild av tält, stängsel och soppkök fast i ett betydligt kärvare klimat. Jag är högst osäker på att ändra bilden av blondiner till batikhäxor skulle hjälpa då dessa flyttningar verka ha ett begär att lägra allt från damcyklar till hundraåriga damer med rullator.

  Så med rätta fruktar dessa yngre män för sitt väl och ve. Inte på grund av det allmänna läget i Afghanistan utan på grund av att de misslyckats i sitt uppdrag att försäkra familjen/klanen/byn ett bekymmersfritt liv och med det tillintetgjort en investering av hopskrapade, kanske lånade, pengar motsvarande tio årslöner.

  Gilla

 • assad

  Sveriges nationalhjälte Pettersson knäpper en fjant på näsan igen.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Skulle Lindberg klara lögndetektor test? Can Lindberg take a polygraph test?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå sossar…………….

  Stora polisavhopp ingick i regeringens kalkyl.

  ”Polisen befinner sig i en djup personalkris. Utryckningsverksamheten klarar inte kraven på minimibemanning.

  Men regeringen var redan 2014 inställd på att det inte gjorde något om man förlorade tusen poliser på omorganisationen, kan SvD avslöja.”

  https://www.svd.se/stora-polisavhopp-ingick-i-regeringens-kalkyl.

  Gilla

 • Sigge

  Nu har det gått för långt! Folk i det här landet vill på fullaste allvar byta ut vår flagga https://www.infowars.com/sweden-under-pressure-to-adopt-islamic-national-flag/

  Gilla

  • Sixten

   Det är länge sedan det började gå för långt i Sverige isåfall.
   Det skulle inte förvåna mig ifall man rätt som det vill byta ut flaggan till förmån för mångfalden.

   Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det är medelst en blaserad suck man konstaterar att man inte ens orkar le åt denne sällsport patetiske propagandapajas, då han alltmer desperat söker påkalla publikens uppmärksamhet genom de mest befängda kulturmarxistiska kullerbyttor och för honom själv chikanerande cirkuskonster, där han med en sådan emfas blottlägger sin avsaknad av vuxen värdighet, stolthet och självaktning.

  Den oligarkstyrda och Quatarfinansierade multianarkistiska lydstaten Sverige har i sanning en av sina främsta interpreter i denne intellektuellt brandskattade pseudoskribent och pennfäktare, vars proglobalistiska plattityder torde vara något av det mest förnedrande en publicist kan låna sig till.
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Jhonsson

  Jag trodde att undrens tid var förbi men så verkar inte vara fallet.
  Ett exempel på moderna under är, att skittidningen Aftonbladet fortfarande existerar. Vem i hela världen spenderar drygt 8000 kr om året på att köpa denna skit? Skippa under den ett års tid och sparar som sagt 8000 kr, helt skattefritt och utan arbete. Lägg de sparade slantarna i en skokartong och se hur snabbt de växer. Om du börjar nu och inte nallar ur kartongen, har du en extra slant att spendera på nästa års semester.
  Om du låter bli att köpa den i tio år sparar du faktiskt närmare 90000 kr (nittiotusen kr) bra att ha till bostads- eller bilbyte.

  Gilla

 • Mimi N.

  Fröken Pimpinett, ta och virka något med hål i, som en tischleifer eller en skarf att matcha dina rosa byxor ….

  Gilla

 • Anna2

  Har helt ärligt hoppats på att nåt riktigt snaskigt skulle dyka upp om honom också i Metoomobben men det verkar helt omöjligt att slippa undan honom…
  Det kan inte vara möjligt att någon frivilligt gång på gång ständigt vill framstå som så totalt genomkorkad så jag kan inte släppa tanken på att han är ett hustroll – och ett mycket välbetalt sådant så att det är värt det.

  Gilla

 • Ufl

  Stackars Lindberg, snart den ende som inte pekats ut av #Metoo på Aftonfakens redaktion. Varför inte totalvägra att läsa skiten, såväl i pappersform som på nätet. Ge dem ett år utan läsare så är de borta för evigt.

  Gilla

 • Lokalinvånare

  Klockren komik:

  https://mobile.twitter.com/StegetEfter/status/928938720572727296

  🙂

  Och ”låt oss leva” istället för att dö den beryktade ”psykiska döden” som de enligt uppgift drabbas av när de åker till Afghanistan?

  Gilla

 • Svensk lösen

  Är det egentligen inte lite synd om Anders Lindberg? Han får mig att tänka på en liten gosse som förnekar att han tagit något trots att han har chokladtårta i hela ansiktet.

  Gilla

 • Lena

  Tycker de kan ta den sk journalisten, mupparna i V och batikhäxorna med sig och sticka till Kabul och Afghanistan.
  De vill bara leva på andra utan göra rätt för sig.

  Gilla

 • Tandpetare

  ”låt oss leva” ? Vi vill också leva. Deras tro vill inte.

  Gilla

 • Håkan

  Anders Lindberg är dum i hela huvudet!

  Gilla

 • The proud swede

  Han är inte bara faktaresistent, han är dessutom helt jävla dum i huvudet och fullkomligt verklighetsfrånvänd, vilket kännetecknar alla vänstervridna idioter som av någon outgrundlig anledning tillåts gå fria…

  Gilla

 • Carina-Fina

  Last man /pellejöns/ standing.

  Gilla

 • ossie

  Att den mannen hör hemma på en mentalinstitution är ju sen länge ett faktum. Hade han fått för sig att jorden är platt så kommer han att hävda det till döddagar.

  Gilla

  • Bosse

   Han har det svårt nu Anders Lindberg.Han har blivit lämnad nu som ensam lögnare när dom andra ska buras in för sexövergrepp.Han måste nu ensam hålla uppe lögndebatterna i denna skittidning.

   Gilla

 • angelicaplacet

  Många trodde ju att det inte gick att leva i Afghanistan men där bor ju faktiskt cirka 34 miljoner personer.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Han är ju själv ett barn?

  Gilla

 • NisseBerra

  Han måste vara efterbliven….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: